MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Sonuçları

Yüksek puanlarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler. Beklediğimden de iyi geldi sonuçlar. :Z

Nilüfer'e de tebrikler. Gerçekten birinciliği hak ediyordu net bir şekilde. Kayahan ustanın yazdığı harika sözler ve zaten klasik bir beste. Kayahan'ı da saygıyla, sevgiyle anmış olalım. :(

MusicSurvivor heyecanını da özlemişiz. Bu fikri ortaya atan @GunesinOglu'na da teşekkürler. :)

Yüksek puanlarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler. Beklediğimden de iyi geldi sonuçlar. :Z

Nilüfer'e de tebrikler. Gerçekten birinciliği hak ediyordu net bir şekilde. Kayahan ustanın yazdığı harika sözler ve zaten klasik bir beste. Kayahan'ı da saygıyla, sevgiyle anmış olalım. :(

MusicSurvivor heyecanını da özlemişiz. Bu fikri ortaya atan @GunesinOglu'na da teşekkürler. :)
Haftaya elenirsin inşallah .ss

Iyy iğrençsin @DarkLeqenD gözümden kaçmış bu, disslemek isterdim bu mesajını da arada kayboldu gitti artık uğraşamam :A

Bir daha dissledim ahahahah :F
oh bol buldunuz dissleyin :A

verdikya puan durumunu kız :A

bu arada 2 inatçı keçi aynı puanda bitirmiş :A :A :A

11 Ariana Grande - 265
12 Ferdi Tayfur - 265

@DarkLeqenD @sokak sanati @Bully @mrt-06 :F
@sokak sanati bence güçlerimizi birleştirmeliyiz :A 265+265=530 yapıyor herhalde :A 530 puanla rahat şampiyon oluruz :A

Ilk survivorum olduğu için pek tahmin edememistim. Elenecegimi düşünmüyordum ama 1. likte beklemiyordum.Baya şaşırdım. Teşekkürler herkese. @OzaN ve @xemrexxx e de tebrikler..

Gökhan Tepe'ye üzüldüm. Iyi şarkılarını dinlemek isterdim.

Birkac hafta elenmeden bu siralamalarda gitsem iyi olur sonra güzel sarkilara geceriz :A