aaa evet netten bakmıştım hiç sevmiyorum bu herifi utanmadan cüneyt arkına laf ediyor şunu kovsalarda görse gününü
aaa evet netten bakmıştım hiç sevmiyorum bu herifi utanmadan cüneyt arkına laf ediyor şunu kovsalarda görse gününü
Diziyi kullaniyor gündeme gelmek için Okanda kullandiaaa evet netten bakmıştım hiç sevmiyorum bu herifi utanmadan cüneyt arkına laf ediyor şunu kovsalarda görse gününü
Mehmet Bozdağ'ın açıklaması rekora koşmuş. Bu maymunların halkın gönlünde karşılığı olmadığı gibi sosyal medyada da karşılığı olmamış. Ukala cüce kendi cenahından bile kesik yediDiziyi kullaniyor gündeme gelmek için Okanda kullandi
Bahane bizi kandircak
Farka bak destege bak
6m takipcisi var güya Okanin çoğu hileMehmet Bozdağ'ın açıklaması rekora koşmuş. Bu maymunların halkın gönlünde karşılığı olmadığı gibi sosyal medyada da karşılığı olmamış. Ukala cüce kendi cenahından bile kesik yedi
aaa bırak şunu alaycı konusması neydi ozaman tüm kanallarda ana haberlere çıktı okan rezil oldu asılDiziyi kullaniyor gündeme gelmek için Okanda kullandi
Bahane bizi kandircak
Farka bak destege bak
Offfaaa bırak şunu alaycı konusması neydi ozaman tüm kanallarda ana haberlere çıktı okan rezil oldu asıl
hahaha aaa aslında katılsalar şunun progrmınada orada haddini bildirseler keşke ödül töreninde engin bey olsaydı ozamanda böyle yapabiliyorlarmıydı görürdük
Engine laf atamazlar Oda sessiz kalmamishahaha aaa aslında katılsalar şunun progrmınada orada haddini bildirseler keşke ödül töreninde engin bey olsaydı ozamanda böyle yapabiliyorlarmıydı görürdük
AAA bu mehmet beyin açıklaması engin bey henüz birşey demedi sanırım ama engin beyede bir eleştiri yapılabilir tüm ekip ordaymıs nerdeyse baktımda oyuncuların çoğu katılmış başrol engin neden katılmıyor eğer mecburiyet durumu yoksa işi falan olmadan katılmadıysa burda enginede bir suç bulunurEngine laf atamazlar Oda sessiz kalmamis
Neden gelmedigini bilmiyorum bende ana bir durumu vardirAAA bu mehmet beyin açıklaması engin bey henüz birşey demedi sanırım ama engin beyede bir eleştiri yapılabilir tüm ekip ordaymıs nerdeyse baktımda oyuncuların çoğu katılmış başrol engin neden katılmıyor eğer mecburiyet durumu yoksa işi falan olmadan katılmadıysa burda enginede bir suç bulunur
Yarın reytingler yükselir @Çiğdem-Az önce dinledim Cumhurbaşkanına saygılarımı sunuyorum desteği için
Eğer geçen haftakı durgun bölümden sonrada düşmezse bu sezonu rahat götürürüz cnm ama düşerse sıkıntılı olur işte yarın belli olucak bence bu sezonki durumumuzYarın reytingler yükselir @Çiğdem-
Bu kelebek olayindan sonra dizi yarin izleyici cekerEğer geçen haftakı durgun bölümden sonrada düşmezse bu sezonu rahat götürürüz cnm ama düşerse sıkıntılı olur işte yarın belli olucak bence bu sezonki durumumuz
aaa doğru izlemiyordum ama izlemeye baslayacam diyen yorumlar okumustum destek olabilirlerBu kelebek olayindan sonra dizi yarin izleyici ceker
İyi de durgun olan bölümlerde daha yüksek alıyor genelde dizi o ne olacak. Bu işe sadece durgun veya aksiyon gözüyle bakmayın. Senaryo iyi gidiyorsa dizi sıkmadan akıyorsa durgun olmasında bir sakınca yok bence.Eğer geçen haftakı durgun bölümden sonrada düşmezse bu sezonu rahat götürürüz cnm ama düşerse sıkıntılı olur işte yarın belli olucak bence bu sezonki durumumuz
Beni dramıda tatmin etmiyor işte 2.sezon konusma sahneleride iyiydi bu sezon kürşat alnıaçık dısında o obadan heyecan veren birisi yok sürahi yüzlü karısının yaptırığı entrka ilgimi çekmiyor aytığluları özledim ayoll bunların yüzündenİyi de durgun olan bölümlerde daha yüksek alıyor genelde dizi o ne olacak. Bu işe sadece durgun veya aksiyon gözüyle bakmayın. Senaryo iyi gidiyorsa dizi sıkmadan akıyorsa durgun olmasında bir sakınca yok bence.
Önceden dediğim gibi bu sezon Moğol aksiyonu beklemeyin derim. Daha ince ve detay konulara girilecek. Öyle bam güm savaş aksiyon olmaz geçen sezonki gibi. Ki bu benim daha çok ilgimi çekiyor. Adamlar aksiyon diye diye koskoca savaş kaybetmemiş Noyan'ı ele avuca düşürdüler. Böyle olacaksa olmasın.
Ben karakterlere ısındım. Çavdar'daki entrika ilgi çekici değil ama obalar arası ilişki olsun, ticaret olsun, mali sıkıntılar olsun, daha ileriki zamanda uç beyliği muhabbeti olacak falan. Güzel ve tarihin gerçek şekilde işlenebileceği konular var. Ben bu sezondan umutluyum baya. Bakalım altından kalkabilecekler mi.Beni dramıda tatmin etmiyor işte 2.sezon konusma sahneleride iyiydi bu sezon kürşat alnıaçık dısında o obadan heyecan veren birisi yok sürahi yüzlü karısının yaptırığı entrka ilgimi çekmiyor aytığluları özledim ayoll bunların yüzünden