@destere bizi kötü günümüzde yalnız bırakmaz ben ona güveniyorum. Yanacaksak birlikte yanarız. Ama aaa bak unutmuşum ben moderatörmüşüm ya laa. Bana rütbe sökmez ki.@destere kaçtı kendini kurtardı olan bizim gibi gariban, ekmeğinin peşinde sıvacılara olacak Üstün algı tekniklerimle yırtmayı düşünüyorum bu durumdan
''Nihali harcayacaklar matmazel'' repliği geldi aklıma Galiba günah keçisi ben olup yüce divanda yargılanacağım@destere bizi kötü günümüzde yalnız bırakmaz ben ona güveniyorum. Yanacaksak birlikte yanarız. Ama aaa bak unutmuşum ben moderatörmüşüm ya laa. Bana rütbe sökmez ki.
Senin arkanda ben varım kardeeş. Hangi divan olursa olsun o işi bozarız.''Nihali harcayacaklar matmazel'' repliği geldi aklıma Galiba günah keçisi ben olup yüce divanda yargılanacağım
Eyvallah sıvacı yoldaşım.Senin arkanda ben varım kardeeş. Hangi divan olursa olsun o işi bozarız.
Yeşilmiş kırmızıymış biz renkler için çıkmadık bu yola. Sıvacı hareket engellenemez, baskılara boyun eğmek yok bizde.@destere sen o mesajı kaldırmış olabilirsin ama biz geri almasını biliriz evelallah
@MEnes sen o yeşil rengine çok güvenme bence, seni sezon boyunca bu konulara mesaj yazmaktan men ederim, sıvasızlıktan patlarsın.
@Doğu kardeşim sen hangi tarafı seçeceğini iyi biliyorsun zaten, bu kaybedenlerin yanında yer alma pahasına beni karşına almayacağını umuyorum. Zaten onların cezası büyük ama sana şartlı tahliye falan bir şeyler ayarlarız
Şeriatın kestiği parmak acımaz tabii ki senin yanındayım Hatta samimiyetimi belirtmek için şu an Gökhan Türkmen müzikleriyle ruhumu okşuyorum@destere sen o mesajı kaldırmış olabilirsin ama biz geri almasını biliriz evelallah
@MEnes sen o yeşil rengine çok güvenme bence, seni sezon boyunca bu konulara mesaj yazmaktan men ederim, sıvasızlıktan patlarsın.
@Doğu kardeşim sen hangi tarafı seçeceğini iyi biliyorsun zaten, bu kaybedenlerin yanında yer alma pahasına beni karşına almayacağını umuyorum. Zaten onların cezası büyük ama sana şartlı tahliye falan bir şeyler ayarlarız
Vaaay bee bugünleri de mi görecektik. Baskılardan korkan bir masum sıvacı kardeşimiz daha var burada. Ama bu günler de bitecek elbet. Büyüyeceğiz ve güçleneceğiz.Şeriatın kestiği parmak acımaz tabii ki senin yanındayım Hatta samimiyetimi belirtmek için şu an Gökhan Türkmen müzikleriyle ruhumu okşuyorum
Biz seçilmiş meşru coadminlerin yanındayız her zaman milli iradenin yanında yer aldım bir sıva uğruna halkıma sırt çevirememVaaay bee bugünleri de mi görecektik. Baskılardan korkan bir masum sıvacı kardeşimiz daha var burada. Ama bu günler de bitecek elbet. Büyüyeceğiz ve güçleneceğiz.
mesajlrı geri almak yasaktır yazarın hürriyetini baskı ltına alamazsınız nasılki yazıyorsak silme hakkımızda vardır hayatta mesajımı gerii aldırmam )@destere sen o mesajı kaldırmış olabilirsin ama biz geri almasını biliriz evelallah
iki dakikada sattın gecebaykuşu ortaklarını sıvadın batırdın ortalığı seni kader ortağı olarak yanımıza çekmeyecektik başta sağın solun belli değil takipteyim türbüşona 1 den fazla her oy verişinde tüm lanetleri üstüne salacağız beddualarımız seninle olacak )Şeriatın kestiği parmak acımaz tabii ki senin yanındayım Hatta samimiyetimi belirtmek için şu an Gökhan Türkmen müzikleriyle ruhumu okşuyorum
Kesinlikle bu satışını unutmayacağız. Biz neler düşünerek çıktık bu yola o ise yolun başında koyuverdi.mesajlrı geri almak yasaktır yazarın hürriyetini baskı ltına alamazsınız nasılki yazıyorsak silme hakkımızda vardır hayatta mesajımı gerii aldırmam )
iki dakikada sattın gecebaykuşu ortaklarını sıvadın batırdın ortalığı seni kader ortağı olarak yanımıza çekmeyecektik başta sağın solun belli değil takipteyim türbüşona 1 den fazla her oy verişinde tüm lanetleri üstüne salacağız beddualarımız seninle olacak )
Merak etme hala bir sıvacıyım sadece @Bully kardeşime biraz umut pompalıyorum Sağ gösterip sol vurmayı severim gücümüz gizden, sırdan gelecek gerçek niyetimizi kimse bilmeyecek @MEnes ezel mode onmesajlrı geri almak yasaktır yazarın hürriyetini baskı ltına alamazsınız nasılki yazıyorsak silme hakkımızda vardır hayatta mesajımı gerii aldırmam )
iki dakikada sattın gecebaykuşu ortaklarını sıvadın batırdın ortalığı seni kader ortağı olarak yanımıza çekmeyecektik başta sağın solun belli değil takipteyim türbüşona 1 den fazla her oy verişinde tüm lanetleri üstüne salacağız beddualarımız seninle olacak )
Kesinlikle bu satışını unutmayacağız. Biz neler düşünerek çıktık bu yola o ise yolun başında koyuverdi.
Yok yooook. Onun ciğerini bilirim ben. @Doğu bugün böyle der ama yine de ileride bizi destekler. İçerde misin evlat??zaten doğyla değil uzun yola tuvalete kadar birlikte gitmem adam bukalemun gibi )en ufak baskıda tüm doğrularından ödün veriyor daha codminin gölgesiyle bizi satışa çıkardı yarın daha şiddetli baskıda kimbilir ne yapar bununla yola çıkılırmı )
bu arada bizemi umut pompalıyorsun codminemi şler karıştı sonunda türbüşon kazanırsa bu vebalin altından çıkamzsın )
Her şey kontrolümüz altında Sıva lobisinin nüfuzu ve potansiyeli her yarışmanın kaderini belirleyecekzaten doğyla değil uzun yola tuvalete kadar birlikte gitmem adam bukalemun gibi )en ufak baskıda tüm doğrularından ödün veriyor daha codminin gölgesiyle bizi satışa çıkardı yarın daha şiddetli baskıda kimbilir ne yapar bununla yola çıkılırmı )
bu arada bizemi umut pompalıyorsun codminemi şler karıştı sonunda türbüşon kazanırsa bu vebalin altından çıkamzsın )
İçerdeyim canım kurban sıvacı kardeeeşYok yooook. Onun ciğerini bilirim ben. @Doğu bugün böyle der ama yine de bizi ileride destekler. İçerde misin evlat??
Güzeeel. Bilgi aktarımını canlı tut. Sen bize lazım olacaksın.Her şey kontrolümüz altında Sıva lobisinin nüfuzu ve potansiyeli her yarışmanın kaderini belirleyecek
İçerdeyim canım kurban sıvacı kardeeeş
Yok yooook. Onun ciğerini bilirim ben. @Doğu bugün böyle der ama yine de ileride bizi destekler. İçerde misin evlat??
Bana da öyle geliyor. Tirbüşon hiç tarzım değil gibi. Beğenmem veya beğenmeye çalışmam çooook zor olacak.yine tarkozun kırk şarkısından birini beğenmiştim zamanında bu türbüşonda sanırım bir tane bile bulamayacağız tamamen millete kazık atılmış durumda aslında sunucumuz saygıdeğer hogatha hanımefendi, jüri başkanının onayını almadan yarışmacı kabul etmemeli
@Doğu bak bu mesajıda alıntıla sunucumuza nasılda iltifat yağdırmışım resmen kendimi aştım ya ama işine gelmez tabi
Onu bana savaş açmadan önce düşünecektin Normalde pamuk ve yufka gibi bir yüreğim vardır ama damarıma basıldığı zaman da çok tehlikeli birine dönüşür, her türlü çirkefliği yaparımmesajlrı geri almak yasaktır yazarın hürriyetini baskı ltına alamazsınız nasılki yazıyorsak silme hakkımızda vardır hayatta mesajımı gerii aldırmam )