normali bizim dediğimiz gibi çünkükız babam gibi konuştun anneme diziyi anlatıyordu kızkardeşine diyor ki diyor
adamın koynuna gir diyor şöyle abi olurmu diyor
normali bizim dediğimiz gibi çünkükız babam gibi konuştun anneme diziyi anlatıyordu kızkardeşine diyor ki diyor
adamın koynuna gir diyor şöyle abi olurmu diyor
Ya bu sezon geçen sezon ki kadar heyecanlı değil. Gerci bu bölüm geçen haftaya Gore daha iyi ama hala geçen sezonki heyecanı alamıyorum. Ztn alamayacağımi da tahmin ediyordum.mogol konusu bir başkaydi.Dodurga kayi kapışması da hayli eğlenceliydi. Ama cavdar kayi kapışması o kdr da heyecanlı değil şimdilik. Selcanin yokluğunu da hissediyorum. Dizi şuan senaryo heyecanı yönünden 1.sezon seviyesine döndü. Umarım ilerledikce açılır yoksa reytingler düşecektir.
ayy adam gündoğduyla evlendiricekti bu başka birşey simonlar bu dizinin kara lekesi oldu zaten bilinçli seçilmemiş belliydi :Cnm gümüştekin kız kardeşi ve kızını milletin koynuna sokmaya çalışıyordu Simon ne yapmaz
İnşValla bence bu bölüm gayet güzel ilerliyor ben düşüneceğini sanmıyorum bakalım
yarın öğreniriz😉
Dizi başlamadan ve 1.bölüdmen beridir aynıalrını söylüyorum hatta bana 1.bmlümün gazıyla hayır yanılıyorsun diyordun 1.bölüm 2.sezonun reytinginin kaymağını yedi 2.bölümle hemen düştük noyancılar bu sezon destek vermez 1.sezon havasında gider bölüm güzel aslında ama moğolların havası yok şahsen bölüm bitince moğollardan bir kaç sahne izleyecemYa bu sezon geçen sezon ki kadar heyecanlı değil. Gerci bu bölüm geçen haftaya Gore daha iyi ama hala geçen sezonki heyecanı alamıyorum. Ztn alamayacağımi da tahmin ediyordum.mogol konusu bir başkaydi.Dodurga kayi kapışması da hayli eğlenceliydi. Ama cavdar kayi kapışması o kdr da heyecanlı değil şimdilik. Selcanin yokluğunu da hissediyorum. Dizi şuan senaryo heyecanı yönünden 1.sezon seviyesine döndü. Umarım ilerledikce açılır yoksa reytingler düşecektir.
Yani bir umut 3.-4.bolum açılır diyordum ama beklediğim olmadi.bende noyanın goncagulle kertenkele dansıni iziliyim bariDizi başlamadan ve 1.bölüdmen beridir aynıalrını söylüyorum hatta bana 1.bmlümün gazıyla hayır yanılıyorsun diyordun 1.bölüm 2.sezonun reytinginin kaymağını yedi 2.bölümle hemen düştük noyancılar bu sezon destek vermez 1.sezon havasında gider bölüm güzel aslında ama moğolların havası yok şahsen bölüm bitince moğollardan bir kaç sahne izleyecem
Bunlar hep @xemrexxx'in kara büyülerindendir. @Çiğdem- hemen bir anti koruma büyüsü yap.Ya bu sezon geçen sezon ki kadar heyecanlı değil. Gerci bu bölüm geçen haftaya Gore daha iyi ama hala geçen sezonki heyecanı alamıyorum. Ztn alamayacağımi da tahmin ediyordum.mogol konusu bir başkaydi.Dodurga kayi kapışması da hayli eğlenceliydi. Ama cavdar kayi kapışması o kdr da heyecanlı değil şimdilik. Selcanin yokluğunu da hissediyorum. Dizi şuan senaryo heyecanı yönünden 1.sezon seviyesine döndü. Umarım ilerledikce açılır yoksa reytingler düşecektir.
Aynen kim bilir kaç para kaptırdı buyuculere dirilişe yaptırdığı büyüler icin
reyting kaybı devam ederse noyan hortlar zaten tarihe göre şuan ölmemesi gerekiyordu en azından ertuğrul ölrmemesi gerekiyordu umarım geri döndürürlerAynen kim bilir kaç para kaptırdı buyuculere dirilişe yaptırdığı büyüler icin
Dönsün Simon cok geri planda dusman göremiyoruz Noyan lazim hareket için.ssreyting kaybı devam ederse noyan hortlar zaten tarihe göre şuan ölmemesi gerekiyordu en azından ertuğrul ölrmemesi gerekiyordu umarım geri döndürürler @EFE UYSAL
Sen önce iy kullan sonra laf etAynen kim bilir kaç para kaptırdı buyuculere dirilişe yaptırdığı büyüler icin
Oy mu? tovbeliyim benSen önce iy kullan sonra laf et
Simon savaşa odaklı birisi değil cnm dizide aksiyon olmuyor gibi nerdeyse bu diziyi replik için değil savas sahneleri için izleyenler daha fazlaydı bence konuşma sahneleriyle boğuyorlar bölümü birde moğollar hep ormanda oluyordu tarkan filmleri tadı vardıMogol tadi istiyorum @Çiğdem-