ayyy bu doğana ne olmuştu ayoll hatırlayamıyorum bürtürlüAliyar role oturmuş
Aliyar role oturmuş
ayyy bu doğana ne olmuştu ayoll hatırlayamıyorum bürtürlü
Bizde bilmiyoz nerde oldugunuayyy bu doğana ne olmuştu ayoll hatırlayamıyorum bürtürlü
birşey olduda benmikaçırdım hatırlayamadım birde karısı bu bölüm doğanı öldü diye söyledi kafam karıştı doğan gibi öldüler dediya baya gıcık oluyorum o kadınadaBizde bilmiyoz nerde oldugunu
Evet kafa karistirici Aliyar adamlari nasil öldürdübirşey olduda benmikaçırdım hatırlayamadım birde karısı bu bölüm doğanı öldü diye söyledi kafam karıştı doğan gibi öldüler dediya baya gıcık oluyorum o kadınada
HAHAHAH bamsıda şuan diyor bu doğan nerede diye bizi duydu 😱Evet kafa karistirici Aliyar adamlari nasil öldürdü
birşey olduda benmikaçırdım hatırlayamadım birde karısı bu bölüm doğanı öldü diye söyledi kafam karıştı doğan gibi öldüler dediya baya gıcık oluyorum o kadınada
Temiz insanlarizHAHAHAH bamsıda şuan diyor bu doğan nerede diye bizi duydu 😱
hahaha aliyarı ben ertuğrulla birlikte çalısıcak diye düşünüyorum nedenseTemiz insanlariz
Urali satamazhahaha aliyarı ben ertuğrulla birlikte çalısıcak diye düşünüyorum nedense
hahaha aliyarı ben ertuğrulla birlikte çalısıcak diye düşünüyorum nedense
Urali satamaz
ural ölür alyarda ertuğrularla olur ama iki oyuncuda yakışmış babalarıda diziye yakışmış sadece şu simon aslıhan maria şu üçü kötü seçim olmuş gerisi iyiKızz kalbimi okudun bende Aliyar ile Ertuğrul birlikte çalışsa diye düşünmüştüm
Maria ve Aslıhanı çok mu kıskandınural ölür alyarda ertuğrularla olur ama iki oyuncuda yakışmış babalarıda diziye yakışmış sadece şu simon aslıhan maria şu üçü kötü seçim olmuş gerisi iyi
ural ölür alyarda ertuğrularla olur ama iki oyuncuda yakışmış babalarıda diziye yakışmış sadece şu simon aslıhan maria şu üçü kötü seçim olmuş gerisi iyi
aaa berbat oynuyorlar ayrıca o simon nasıl abi anlamadım turgutun koynuna giriceksin diyor kız kardeşine abiye bak bunu noyan bile yapmazdıMaria ve Aslıhanı çok mu kıskandın
aaa berbat oynuyorlar ayrıca o simon nasıl abi anlamadım turgutun koynuna giriceksin diyor kız kardeşine abiye bak bunu noyan bile yapmazdı
Cnm gümüştekin kız kardeşi ve kızını milletin koynuna sokmaya çalışıyordu Simon ne yapmazaaa berbat oynuyorlar ayrıca o simon nasıl abi anlamadım turgutun koynuna giriceksin diyor kız kardeşine abiye bak bunu noyan bile yapmazdı