Çiğdem Harikalar Diyarında "Prenses Sarayı" Bölüm 2.rtük yakında kaldırıcak o diziyi
Çiğdem Harikalar Diyarında "Prenses Sarayı" Bölüm 2.rtük yakında kaldırıcak o diziyi
Susarmısın Vahide anne bayıldı😱rtük yakında kaldırıcak o diziyi
bendende az önce bahane uydurup forum msn adresimi aldı hesaplarımızamı giriyor yoksaEvet bendim böylce faruk diyebilirsiniz @xemrexxx'ye
Niye verdin kısmetlerini engeelleyip sana burda evde kaldın diyecek kendisi arşivini genişletecekbendende az önce bahane uydurup forum msn adresimi aldı hesaplarımızamı giriyor yoksa
bende biraz pişman oldum başımı belaya sokmaz inşNiye verdin kısmetlerini engeelleyip sana burda evde kaldın diyecek kendisi arşivini genişletecek
Merhaba ben Çiğdem- der artıkbende biraz pişman oldum başımı belaya sokmaz inş
sus kız cansu dereyi salarım üzerinebende biraz pişman oldum başımı belaya sokmaz inş
Sözde 46'yı izleyecekti köyüne kaçtı kardelen ayşe gibi Unuttuk sanmasınHele bi izlemeye başlim @destere yi getirtip şenlendiririz burayı.
Sözde 46'yı izleyecekti köyüne kaçtı kardelen ayşe gibi Unuttuk sanmasın
Hele bi izlemeye başlim @destere yi getirtip şenlendiririz burayı.
Sözde 46'yı izleyecekti köyüne kaçtı kardelen ayşe gibi Unuttuk sanmasın
Doğu sen izledinmi bölümü
Katılıyorum ne kadar güzel ve göz zevkine hitap eden karakter o kadar keyif.izliyorum harika bir dizi yalnız konu biraz seyrek o yüzden sıkıntı yaşayabilirler ( konu seyrek diye dizi eleştirilerine yeni bir bakış açısı kazandırdım katkımı unutmayın )
anne yani cansu dere ile tıfıl kızı ve birde ırspılık yapan tıfılın gerçek annesi rolündeki gonca vuslateri haricinde hiçkimseyi göstermeseler dizi dörtdörtlük olacak diğer karakterler gereksiz vede çöp olmaması daha iyi
bu dizinin uzun vadeli olacağını sanmıyorum 30 saniye falan baktım beğenmedim