Star Anne - Dizi Yorumları

bende biraz pişman oldum başımı belaya sokmaz inş :A :A :A
sus kız cansu dereyi salarım üzerine:A
Cww7j0tXEAEs9_9.jpg

Cww7j0zWQAANwmE.jpg

Ben asıl 4. bölüm ne olacak merak ediyorum. Orijinal bitmek üzere nerden kıvrılacak çok ajitasyon edecekler mi bu kalite korunur mu? Küçük Ağa gibi bir anda çökebilir.:)

Bu diziye niye bu kadar ilgi az yahu ? :A Ben güncel bölümlere yetişince biraz gaz vermek lazım. Sıvacı @MEnes ve @destere koalisyonuyla en az 5 sayfa gideri var konunun :A

Selamlar
bölüm süperdi çok beğendim Aliii sen ne biçim insansın yaa bu karakterden
bunu beklemiyordum pislik herif

bu dizinin uzun vadeli olacağını sanmıyorum 30 saniye falan baktım beğenmedim

Hele bi izlemeye başlim @destere yi getirtip şenlendiririz burayı. :A

Sözde 46'yı izleyecekti köyüne kaçtı kardelen ayşe gibi :A Unuttuk sanmasın :A

izliyorum harika bir dizi yalnız konu biraz seyrek o yüzden sıkıntı yaşayabilirler ( konu seyrek diye dizi eleştirilerine yeni bir bakış açısı kazandırdım katkımı unutmayın :) )

anne yani cansu dere ile tıfıl kızı ve birde ırspılık yapan tıfılın gerçek annesi rolündeki gonca vuslateri haricinde hiçkimseyi göstermeseler dizi dörtdörtlük olacak diğer karakterler gereksiz vede çöp olmaması daha iyi :)

Doğu sen izledinmi bölümü

@Doğu karnıyarıktan fırsat bulupta güzel dizilere zaman ayıramıyor :)

izliyorum harika bir dizi yalnız konu biraz seyrek o yüzden sıkıntı yaşayabilirler ( konu seyrek diye dizi eleştirilerine yeni bir bakış açısı kazandırdım katkımı unutmayın :) )

anne yani cansu dere ile tıfıl kızı ve birde ırspılık yapan tıfılın gerçek annesi rolündeki gonca vuslateri haricinde hiçkimseyi göstermeseler dizi dörtdörtlük olacak diğer karakterler gereksiz vede çöp olmaması daha iyi :)
Katılıyorum ne kadar güzel ve göz zevkine hitap eden karakter o kadar keyif. :A