Kanal D Kısmetse Olur | Genel Sohbet Konusu

Niye ki hani Gökhan ile aşk olacaktı.s.s
Onur hangi onur. Yeni giren mi. Bence eski Ömür elelenir zaten vasıfsız biri.:F
evet ask olmadi. babalari icin aglasip sarildilarya herhalde ask yasanacak sanildi.
eski onur elenecek. süs gibi duruyordu zaten.
mehtapta gereksiz. oda sutlanir yakinda

gamzeye okan geldigi icin onuru elediler kizlar evini koruma altina aldilar

@dosimosi @Felon Mehtap hiç evlenmek amaçlı bir erkek ile konuşmuyor farkında mısınız.:F Yaa kızların dedikodusunu yapıyor ya ilişkileri eleştiriyor:F
Mehtap o amacla girmedi zaten. Kanal ile anlasmasi oldugu icin elenmiyorda. Sap gibi ordan oraya devam eder. yarin öburgun Murat gibi "ask" yasayacagi birini sokarlar eve insanlarin gözune cok batmasin diye

Ne anlaşması bu. (b)
bukadar ara bozuculugu "kötu" karakterligi keyfinemi yapiyor saniyorsun. kadrolu elemani.
nekadar dogru bilmiyomm ama 1 bucuk senelikmi ne anlasmaymis.
bu arada yakinda yayinlanir Mehtap aycaya fanlari tarafindan gelen hediyelere tukurmus :A Ayca aglamis.
mehtap didedim ciceklerini koparirken didemde mehtapa atarken ayca demisti önem vermiyor hediyeye diye. bakalim mehtapin tukurdugu hediyeleri ne yapacak

bukadar ara bozuculugu "kötu" karakterligi keyfinemi yapiyor saniyorsun. kadrolu elemani.
nekadar dogru bilmiyomm ama 1 bucuk senelikmi ne anlasmaymis.
bu arada yakinda yayinlanir Mehtap aycaya fanlari tarafindan gelen hediyelere tukurmus :A Ayca aglamis.
mehtap didedim ciceklerini koparirken didemde mehtapa atarken ayca demisti önem vermiyor hediyeye diye. bakalim mehtapin tukurdugu hediyeleri ne yapacak

Kadın tam şirret.😱 Ayça eleniyor mu bu konu net mi. (b)

Tüh.:( Bugün Gökhan ve Rabia'nın bir anda aşka gelmelerini tartışıyorlar.:F Bence de çok samimiyetsizler. 1. olmamalarına çok sevindim.:Z
Kral ve kralice adnan ve rabia olacak ve bu olay yuzunden adnan ve gökhan birbirine girecek. adnanin kolu moraracak. bakalim nekadari yansiyacak ekrana.
haftaya kanal gökhan ve rabiayi birinci yaparsa hic sasirmam. artik birinciler bir yola girenler arasinda yapiliyor.
Ayca yerine gelen kiz aykuta gelecekmis.

Kral ve kralice adnan ve rabia olacak ve bu olay yuzunden adnan ve gökhan birbirine girecek. adnanin kolu moraracak. bakalim nekadari yansiyacak ekrana.
haftaya kanal gökhan ve rabiayi birinci yaparsa hic sasirmam. artik birinciler bir yola girenler arasinda yapiliyor.
Ayca yerine gelen kiz aykuta gelecekmis.

Rabia samimi zaten o kraliçe olur ama adnan nasıl olmuş. Kavga çıkartmak için 1. yaptılar onu o zaman.:F
Aykut bir aşk yaşasa ortalığı kasıp kavurur. Bakalım nasıl bir kız gelecek.:D

Sen nerden öğreniyorsun bunları taa yurt dışından. Hangi ülke italyamıydi.:F

Rabia samimi zaten o kraliçe olur ama adnan nasıl olmuş. Kavga çıkartmak için 1. yaptılar onu o zaman.:F
Aykut bir aşk yaşasa ortalığı kasıp kavurur. Bakalım nasıl bir kız gelecek.:D

Sen nerden öğreniyorsun bunları taa yurt dışından. Hangi ülke italyamıydi.:F
isvec :)
biz yurt disindakiler icin söyle bir sey denir : haberleri /dedikodulari önce hep yurt disindakiler ögrenir sonra turkiyede yayilir :A

bizim oralarda bir kiz kacar yada birileri nisanlanir ben turkiyedeki akrabamla konusunca diyorum filanca kisi evlendi hadi ya diyor nezaman. turkiyedekiler kendi halinde. bizde burda es dost cok olmayinca ne yapalim sagi solu ariyoruz sıkıldıgımız icin ve buyuzden havadisler cogaliyor :A

isvec :)
biz yurt disindakiler icin söyle bir sey denir : haberleri /dedikodulari önce hep yurt disindakiler ögrenir sonra turkiyede yayilir :A

bizim oralarda bir kiz kacar yada birileri nisanlanir ben turkiyedeki akrabamla konusunca diyorum filanca kisi evlendi hadi ya diyor nezaman. turkiyedekiler kendi halinde. bizde burda es dost cok olmayinca ne yapalim sagi solu ariyoruz sıkıldıgımız icin ve buyuzden havadisler cogaliyor :A

İtalya @Tzira 'ydı pardon.:F
İş az Boş vakit çok olunca sizde netten buluyorsun o zaman.:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy