Kanal D Kısmetse Olur | Genel Sohbet Konusu

Şuan ki sohbet çok fena.:F Mehtap çok kötüsün.:A

Ayça ile Gökhan olmadı. Bakalım şimdi neler olacak.:X Birde Ayça istenmeyen oldu. Aycan kazanmış gibi oldu. Kuzum yaa nasıl ağladı fragmanda.:(

Ayça ile Gökhan olmadı. Bakalım şimdi neler olacak.:X Birde Ayça istenmeyen oldu. Aycan kazanmış gibi oldu. Kuzum yaa nasıl ağladı fragmanda.:(
Ayca ile Gökhan haftaya birlikte olacaklar. ben sana yazmistim. Program 1 hafta sinrasi yayin yapiliyor. Suatin yerine Fenomen programindan birisi geliyor.

Ayca ile Gökhan haftaya birlikte olacaklar. ben sana yazmistim. Program 1 hafta sinrasi yayin yapiliyor. Suatin yerine Fenomen programindan birisi geliyor.

O zaman yeni damat adayı manken gibi bir şey olur.:A Hadi yine iyisin gözün gönlün açılır.:A
Ayca Semihe yönelecek diyordu @Felon .Gökhan ile bir şeyler yaşasın isterim ben ama bu sefer Ayça postayı koysun ve ayrılsınlar.:A

O zaman yeni damat adayı manken gibi bir şey olur.:A Hadi yine iyisin gözün gönlün açılır.:A
Ayca Semihe yönelecek diyordu @Felon .Gökhan ile bir şeyler yaşasın isterim ben ama bu sefer Ayça postayı koysun ve ayrılsınlar.:A
o yarismaya dunya yakisiklisi gelsin sirf o yarisma diye yine gönlum acilmaz :)
yarismadaki en tatlisi sahin en yakisiklisi aykut.
gelen kisi tarzim degil :F

Ayça gökhan
Adnan didem
Şahin gamze
Semih hazal
Nazlı Aykut

Haftaya 5çift olacak dede eleniyor onur diye bir yarışmadan birisi geliyor talibi yok olursa rabiş olacak

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diğerlerinden kavga etsin istediklerim altı boş konuşmalar yapıyor. Gamze özellikle. Çok boş kavga ediyor. Nazlı ile Hazal güzel kavga ediyor aslında.
Ayça ve Didem kimseyle kavga etsin istemiyorum zaten.:X
Didem degilde Aycada kavga kapasitesi cok.
Ben Gamzeyi seviyorum :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy