Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

Haklısın da çok gerekli bir karakter de değil yani, ısrar etmek yersiz. Keşke bir mucize olsa da Kış Güneşi gibi 17-18 bölüm sürebilse, ben internetten takip etmeye de razıyım. :(
Bir an Candan için mi dedin sandım :F

Güzel yazmışsın çünkü tebrikler. Yaşını merak etmemdeki en büyük unsur Türkçe'yi bu kadar iyi kullanıp kelimeleri çok iyi seçebilmen. Yazar olmalısın bence:A

Ah ah bölüm şahane ama final yazısı çok üzüyor. Bu dizinin ilgi görememesi kanıma dokunuyor. Gerçekten bu sezonun açık ara en iyisiydi ya.

Yorum yapasım bile gelmiyor ama Candan yine şahane :D Ama bölüm hiç finallik değil. Evlat olsan sevilmezsin #ShowTV

Sonu güzel bağlanmış ama hikaye eksik kaldı. Özleyeceğiz be.

@Aserat @mrt-06 izleyiciyi selamlayarak el sallayarak veda ettiler çok duygulandırdı ya gerçekten koydu final bana o derece üzüldüm. :/

Finali izlemeyi 2 saat önce bitirdim ama yorumu yeni yapacağım. Fazla uzatmak istemiyorum, çünkü en başından beri çok güzel olan bir bölümdü. Tabii normal bir bölüm olsa sonu Eren'in Seda ve Gizem arasında kalmasıyla olurdu, ama karar alındıktan sonra senarist her şeyi toparlayıp bağlamaya çalışmış. Show yüzünden çoğu sorunun cevabını alamadık ama genel olarak tatmin etti.

Candan'ın Hakan ile tanışmasını hiç beklemiyordum bayağı sürpriz oldu. Yani eski zengin Candan geri dönmüş oldu. Yunus'un annesiyle olan bir sahnesini de gösterselerdi keşke, ama sağlık olsun diyelim. Sadece Leyla ve Emre'nin yeniden evlenmesini gereksiz buldum çünkü ortada çok büyük bir neden yok diye düşünüyorum. Seda ve Yunus'un birlikte olmasını da bekliyordum çünkü ikisi de sıkıcı insanlar. Kısacası kalite seviyesini asla düşürmeyen güzel bir veda oldu.

Bir de diziyi devam ettirmek istesem son sahneyi yeniden en başta gösterir ve o aşamaya gelene kadar neler olduğunu anlatırdım. Tabii bizimkisi sadece hayal ama umut da fakirin ekmeği. :)

Bu arada Arda'nın Fatih Terim taklidi de çok iyiydi anmadan geçmeyeyim. :D

@denizz19

1. BÖLÜM

İlk bölümü tv'de izlemiştim geçen yıl ama ortada kalmıştım yani 2. bölüme göre şans vermeyi düşünmüştüm. Sona 2. bölümü izleyemedim zaten neyse başladık bakalım diziye. :D

Dizide en çok Seda'yı sevdim, baya da güzel kız. Merve de fena değil, biraz zayıflasa daha iyi olacak diye düşünüyorum annesiyle beraber. :A Gizem role güzel oturmuş, intikam duygusuyla hareket edecek anladığım kadarıyla. Kötü bir karakter yani.

Dizi Aşkı Memnu'ya dönmüş ilk bölümden. :A Merve Yunus'a, Yunus Seda'ya, Seda Eren'e, Eren Gizem'e, Gizem şu anlık Eren yolunda ama intikam için.

2. bölümü biraz sonra izlemeye başlarım. :D

1. BÖLÜM

İlk bölümü tv'de izlemiştim geçen yıl ama ortada kalmıştım yani 2. bölüme göre şans vermeyi düşünmüştüm. Sona 2. bölümü izleyemedim zaten neyse başladık bakalım diziye. :D

Dizide en çok Seda'yı sevdim, baya da güzel kız. Merve de fena değil, biraz zayıflasa daha iyi olacak diye düşünüyorum annesiyle beraber. :A Gizem role güzel oturmuş, intikam duygusuyla hareket edecek anladığım kadarıyla. Kötü bir karakter yani.

Dizi Aşkı Memnu'ya dönmüş ilk bölümden. :A Merve Yunus'a, Yunus Seda'ya, Seda Eren'e, Eren Gizem'e, Gizem şu anlık Eren yolunda ama intikam için.

2. bölümü biraz sonra izlemeye başlarım. :D
İzlerim demiştin de bu kadar erken beklemiyordum sonraki bölümler daha da güzel. :Z

Tabii önce oylarını ver. :A

2. BÖLÜM

Son sahne süperdi, Gizem ortalığı iyi karıştırıyor. 😱

Merve kaza yaptı, tam Yunus'la konuşmaya gidiyordu. Merve de çok mızmız, babası sevgilisiyle tanıştırıyor diye yaptığı hareketlere bak. :T:

Gizem'in Seda'dan Yunus'a mesaj atması kızların Gizem'den şüphelenmesine sebep oldu. Sonradan Seda bir atarla Gizem'le konuşmaya gitti ama Gizem olayı çevirdi, Seda da hemen inandı. Ben olsaydım Merve'nin yanına giderdim, oyun yapar emin olurdum. :D

Son sahneye gelince baya iyiydi. Gizem ve Eren öpüşürken Seda gördü. Kız kahrolacak diğer bölümde. :(

2. BÖLÜM

Son sahne süperdi, Gizem ortalığı iyi karıştırıyor. 😱

Merve kaza yaptı, tam Yunus'la konuşmaya gidiyordu. Merve de çok mızmız, babası sevgilisiyle tanıştırıyor diye yaptığı hareketlere bak. :T:

Gizem'in Seda'dan Yunus'a mesaj atması kızların Gizem'den şüphelenmesine sebep oldu. Sonradan Seda bir atarla Gizem'le konuşmaya gitti ama Gizem olayı çevirdi, Seda da hemen inandı. Ben olsaydım Merve'nin yanına giderdim, oyun yapar emin olurdum. :D

Son sahneye gelince baya iyiydi. Gizem ve Eren öpüşürken Seda gördü. Kız kahrolacak diğer bölümde. :(

Devam et ne bölümler gelecek daha :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan