su yu mehmet can gibi yapmışlar6. Bölüm Yorumum:
Güzel bölümdü yine, sıkmadan izlettirdi. Gözde az değil, ortalığı bir güzel karıştırdı. Yıldız, Evrenin yaptıklarını öğrendi ve Evreni kapıya koydu. Oh olsun.
Su bu bölüm baya mızmızdı, sonra kendine gelebildi. Boş yere yakışıklı Kelebeğime de atar yaptı.
Bizim iş de halloldu, şöyle açılışa Hande Yener falan gelse ne güzel olur @Forumdash
Yeni bölümü merakla bekliyoruz bakalım.
Hande sezonu kapamiş kendini tatile vermiş. Eser, Cansel filan geçen hafta abd ye gidip gelmiş Şimdi de barlara gidiyormuş kankalarıyla6. Bölüm Yorumum:
Güzel bölümdü yine, sıkmadan izlettirdi. Gözde az değil, ortalığı bir güzel karıştırdı. Yıldız, Evrenin yaptıklarını öğrendi ve Evreni kapıya koydu. Oh olsun.
Su bu bölüm baya mızmızdı, sonra kendine gelebildi. Boş yere yakışıklı Kelebeğime de atar yaptı.
Bizim iş de halloldu, şöyle açılışa Hande Yener falan gelse ne güzel olur @Forumdash
Yeni bölümü merakla bekliyoruz bakalım.
Darısı bizim başımıza.Hande sezonu kapamiş kendini tatile vermiş. Eser, Cansel filan geçen hafta abd ye gidip gelmiş Şimdi de barlara gidiyormuş kankalarıyla
@eskici oha espriye bak lan, süperdi bu. Haha sesli güldüm.@eskici'ninkilerden daha rezil espri yapabilen birileri de varmış demek.
Ekli dosyayı görüntüle 52196
@denizz19 @xemrexxx @eskici @Bully @mrt-06 @Çiğdem- @sokak sanati @Forumdash @vadikızı @ozgur2113 @Billy Kane @MasacRE-
hazır gel sende bir senaryoma bak seni polis yaptım askere gitçeksin diye vurdular maskeli darbeci vurdu@eskici oha espriye bak lan, süperdi bu. Haha sesli güldüm.
Bunu daha yeni görüyorum bildirim gelmemisti bana espri gercektende sacma beni bununla bir tutman hic olmadi yani@eskici'ninkilerden daha rezil espri yapabilen birileri de varmış demek.
Ekli dosyayı görüntüle 52196
@denizz19 @xemrexxx @eskici @Bully @mrt-06 @Çiğdem- @sokak sanati @Forumdash @vadikızı @ozgur2113 @Billy Kane @MasacRE-
Bölümü izlemedim henüz ve framana da bakmadim ama Alara nin havasi yakinda söner merak etme ama tabi Asli'yi biraz daha ön plana cikarsalar iyi olacak kendileri kaybediyir yani böyleGüzel bir bölümdü diyebilirim, özellikle son kısımlar çok güzeldi.
Ateş'le Faryalı bölüme damgasını vuran iki isimdi, karşılıklı diyaloglarda çok iyiydiler. Ateş'in ergen tavırlarına gıcık olmadım değil gerçi. ss
Kelebek ve Aslı'nın yüzleri hiç gülmeyecek sanırım. ss Neyse Kelebek Çiçek'e, Aslı da Yiğit'e yanaşsın bari. Su ile Ateş'i kıskandırsınlar. Cenk'e de Alara'ya da gıcık oluyorum, Su-Kel ve As-At aşkı bir türlü başlayamadı onlar yüzünden. ss
Uzay durdu durdu bombayı patlattı en sonda. Ateş iyi geçirdi Cahit'e. Sonra da "babası" Faryalı kurtardı onu nezaretten. Cidden Faryalı Ateş'in babası çıkacak galiba.
Gelecek bölümün fragmanında da Alara ön planda @eskici Aslıcılar isyan ediyor bu duruma haklı olarak.