Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

Çok iyi bir bölüm oldu:) oyuncular oldukça iyi..ayrıca Aslı karakterini oynayan çok başarılı:)

Evren'in o bavulu alıp gitmesi çoğu izleyicinin yağlarını eritmiştir. Yıldız umarım geri adım atmak zorunda kalmaz ve Evrenden boşanır.
Su da sonunda Cenkten ayrıldı. Alara ile Ateş'in arası da açılmaya başladı. Aslı ve Kelebek güzel günler yakın :)

Dizi çok güzel ilerliyor. Son bölümden sonra her şey biz izleyicilerin istediği gibi oldu.

Bakalım gelecek bölüm neler yaşanacak?

Bu arada Evren ne yapar ne eder Yıldız'a kendini yine affettirir. :A

6.bölüm yorumum...

Biraz ağır tempoda ilerlese de güzel bölümdü. Öncelikle Aslı ve Ateş sahneleri oldukça itinayla hazırlanıyor bu sebeple çok beğeniyorum ikiliyi. Ama Su ile Kelebek bana pek o uyumu vermiyor zira Cenk ile daha hoş duruyorlar.

Faryalı üzülen taraf oluyor genelde ama güneş onun için de doğacaktır yakında ki fragmandan bunu yavaş yavaş göreceğimizin sinyalleri geliyor artık.

Ateş ve Alara bir aradayken Ateş'in başını Alara'nın kucağına koyduğunda Alara'nın böceği görüp çığlık atma sahnesi eğlenceliydi. Alara bazı sahnelerde bana çok yapmacık geliyor, bazı sahnelerde de rolüne bürünebilmiş şekilde. O sebeple tam bir kesinlik veremiyorum.

Uzay bu bölümde çok ön planda olamadı zaten yoruma gerek yok. Varillerin içinden kekere mekere çıkma sahnesi ve oradaki diyaloglar çok komikti. :D

Yıldız nihayetinde Evren'i kovdu ama Evren'in bir şekilde senaryoda devamlılığı sağlanacaksa bu yeniden Gözde ile yakınlaşmasıyla söz konusu olacak bence.

İzlerken yer yer sıkıldığım yerler olmadı değil ama genel anlamda güzel bir bölümle kapanışı yaptı dizi.

6. Bölüm Yorumum:

Güzel bölümdü yine, sıkmadan izlettirdi. Gözde az değil, ortalığı bir güzel karıştırdı. :A Yıldız, Evrenin yaptıklarını öğrendi ve Evreni kapıya koydu. Oh olsun. :A

Su bu bölüm baya mızmızdı, sonra kendine gelebildi. Boş yere yakışıklı Kelebeğime de atar yaptı. :T:

Bizim iş de halloldu, şöyle açılışa Hande Yener falan gelse ne güzel olur @Forumdash :Z

Yeni bölümü merakla bekliyoruz bakalım. :D

6. Bölüm Yorumum:

Güzel bölümdü yine, sıkmadan izlettirdi. Gözde az değil, ortalığı bir güzel karıştırdı. :A Yıldız, Evrenin yaptıklarını öğrendi ve Evreni kapıya koydu. Oh olsun. :A

Su bu bölüm baya mızmızdı, sonra kendine gelebildi. Boş yere yakışıklı Kelebeğime de atar yaptı. :T:

Bizim iş de halloldu, şöyle açılışa Hande Yener falan gelse ne güzel olur @Forumdash :Z

su yu mehmet can gibi yapmışlar

6. Bölüm Yorumum:

Hande sezonu kapamiş kendini tatile vermiş. Eser, Cansel filan geçen hafta abd ye gidip gelmiş:A Şimdi de barlara gidiyormuş kankalarıyla:A

Dünkü bölümü gece izledim. 1-2 saçma sahne olsa da genel olarak çok iyi bir bölümdü, önemli olaylar oldu. :D

Ateş, Yıldız'la Faryalı'nın eskiden sevgili olduklarını öğrendi pis Şule ve Evren'in entrikaları yüzünden.ss Bir de bu Ateş'e Faryalı'nın oğlu diyenler var baya, aslında olabilir de. :D Bu durumda Kelebek Ateş'in amcası olmuş oluyor. :F

Bölüme damgasını vuran isim Aslı'ydı kesinlikle, onun geçmişini de öğrenmiş olduk sonunda. Annesi ilerleyen bölümlerde çıkıp gelir artık, o konuda da sürprizler yaşayacağımızı düşünüyorum ben. :D

Uzay, Evren ve Cahit pis entrikalarıyla Gönenç'i Gözde'den soğuttular. O sahne saçmaydı biraz, Uzay Gözde'nin telefonuna gelen mesajı nerden biliyor da Gönenç buna inanıyor :D Bir saçma sahne de Aslı'nın Gözde ve Evren'i basmasıydı. Kız tuvaletini niye Gözde'nin evine yapmaya gitti ki, ne samimiyetleri var yani :D

Su - Kelebek cephesinde de iyi gelişmeler oldu biraz, dansları güzeldi :D Su da yavaştan etkilenmeye başlıyor Kelebek'ten de işte Cenk'i silebilmesi için Rana ile olan ilişkisini öğrenmesini gerekiyor, o da ortaya çıkarsa tamamdır bu iş. :D

Gelecek bölümü bekliyoruz bakalım merakla :D

İyi bir bölüm oldu..Aslı çok iyi dizide bu bölüm fazla etkili olmasada İyiydi:) bakalım ateşe anlatacakmı aslı olanları:)

Güzel bir bölümdü diyebilirim, özellikle son kısımlar çok güzeldi.

Ateş'le Faryalı bölüme damgasını vuran iki isimdi, karşılıklı diyaloglarda çok iyiydiler. Ateş'in ergen tavırlarına gıcık olmadım değil gerçi. ss

Kelebek ve Aslı'nın yüzleri hiç gülmeyecek sanırım. ss Neyse Kelebek Çiçek'e, Aslı da Yiğit'e yanaşsın bari. Su ile Ateş'i kıskandırsınlar. Cenk'e de Alara'ya da gıcık oluyorum, Su-Kel ve As-At aşkı bir türlü başlayamadı onlar yüzünden. ss

Uzay durdu durdu bombayı patlattı en sonda. Ateş iyi geçirdi Cahit'e. :D Sonra da "babası" Faryalı kurtardı onu nezaretten. Cidden Faryalı Ateş'in babası çıkacak galiba. :D

Gelecek bölümün fragmanında da Alara ön planda @eskici Aslıcılar isyan ediyor bu duruma haklı olarak. :D

Güzel bir bölümdü diyebilirim, özellikle son kısımlar çok güzeldi.

Ateş'le Faryalı bölüme damgasını vuran iki isimdi, karşılıklı diyaloglarda çok iyiydiler. Ateş'in ergen tavırlarına gıcık olmadım değil gerçi. ss

Kelebek ve Aslı'nın yüzleri hiç gülmeyecek sanırım. ss Neyse Kelebek Çiçek'e, Aslı da Yiğit'e yanaşsın bari. Su ile Ateş'i kıskandırsınlar. Cenk'e de Alara'ya da gıcık oluyorum, Su-Kel ve As-At aşkı bir türlü başlayamadı onlar yüzünden. ss

Uzay durdu durdu bombayı patlattı en sonda. Ateş iyi geçirdi Cahit'e. :D Sonra da "babası" Faryalı kurtardı onu nezaretten. Cidden Faryalı Ateş'in babası çıkacak galiba. :D

Gelecek bölümün fragmanında da Alara ön planda @eskici Aslıcılar isyan ediyor bu duruma haklı olarak. :D
Bölümü izlemedim henüz ve framana da bakmadim ama Alara nin havasi yakinda söner merak etme :A ama tabi Asli'yi biraz daha ön plana cikarsalar iyi olacak kendileri kaybediyir yani böyle :A