Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

Bu Yildiz'in kocasi adini unuttum simdi ne uyuz bir adam ya :A

Hilmicem yine güldürdü :A

timucin esen cok dogal oynuyor

alperen ve timucin dizinin kaymaklari

Uzay delirdi :F

Aferin Uzay ilk defa bir ise yaradin :A

Son düzenleme:
Ne bölümdü be soluksuz izledim. :D Gençlerin hepsinin sahneleri mükemmeldi. Uzay bile sempatik geliyor. :D Ama bu zenginlerden bi halt olmaz hepsi birbirini sattı bölümde. :A Rana dizinin en güzeli. :hearteyes: Kelebekle'le yakıştılar. :D Cenk - Su ilişkisi bitti artık haftaya aksiyon tavan.

Bölüm oldukça güzeldi, dizide dram da komedi de dozunda

Faryalı yazık sürekli kaybediyor. ss Yıldız Faryalı'ya inanmıyor, kızı da Kelebek'e, gel de sinirlenme. :F Şu Evren'in de sürekli kazanmasına ve pis pis sırıtmasına gıcık oluyorum. ss Neyse ki Gözde iyi bir darbe vurdu ona bölüm sonunda. :A

Uzay ve Cenk bu sefer fena patladılar. :A Su Cenk'in Rana ile ilişkisini de öğrense tam olacak, Kelebek'le bir araya gelsinler artık. :D

Alara babası elinden her şeyi alınca Ateş'le ters düşmeye başladı hadi bakalım bir an önce ayrılmalarını temenni ediyoruz. :A Aslı - Ateş sahneleri çok iyiydi. :D

Haydar amca eğlenceli bir karakter olmuş. :D Ateş'le birlikte Hagi'yi anmaları hoşuma gitti. :A Üzüm yenge de iyi rol kesiyor, bu ikiliden bir şeyler çıkabilir belki. :D

Bu arada gelecek haftaki bölümün fragmanını izledim TV'den Ateş sonunda Uzay'a yumruğu geçiyor hadi gözümüz aydın. :A Merakla bekliyoruz yeni bölümü. :D

Bölüm oldukça güzeldi, dizide dram da komedi de dozunda

Faryalı yazık sürekli kaybediyor. ss Yıldız Faryalı'ya inanmıyor, kızı da Kelebek'e, gel de sinirlenme. :F Şu Evren'in de sürekli kazanmasına ve pis pis sırıtmasına gıcık oluyorum. ss Neyse ki Gözde iyi bir darbe vurdu ona bölüm sonunda. :A

Uzay ve Cenk bu sefer fena patladılar. :A Su Cenk'in Rana ile ilişkisini de öğrense tam olacak, Kelebek'le bir araya gelsinler artık. :D

Alara babası elinden her şeyi alınca Ateş'le ters düşmeye başladı hadi bakalım bir an önce ayrılmalarını temenni ediyoruz. :A Aslı - Ateş sahneleri çok iyiydi. :D

Haydar amca eğlenceli bir karakter olmuş. :D Ateş'le birlikte Hagi'yi anmaları hoşuma gitti. :A Üzüm yenge de iyi rol kesiyor, bu ikiliden bir şeyler çıkabilir belki. :D

Bu arada gelecek haftaki bölümün fragmanını izledim TV'den Ateş sonunda Uzay'a yumruğu geçiyor hadi gözümüz aydın. :A Merakla bekliyoruz yeni bölümü. :D
Cenk de delirdi para aşkı satın alamaz
Gitsin şiir yazsın delilikle olmaz

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. bölümü de bitirdim, zaten ilk 1 saati falan izlemiştim. :D

Güzel bölümdü, hele son sahne daha güzeldi. Uzay ve Cenk zehirli varilleri suya attı, polis de orayı kapattı. Orada da Cenkin kolyesi bulundu. Sunlardan kurtulsak :T:

Alara da çok mızmız, Uzayla evlensinler de biz de rahatlayalım. :A

Bölüm fena değildi ama ağır ilerliyor biraz dizi, gerçi senaryoyu hemen tüketmek istememekte haklılar. ss Uzay geri planda kaldı bu bölüm, yokluğu hissedildi. ss

Yıldız sonunda Evren'in yaptıklarını öğrendi ve onu kapının önüne koydu :A Faryalı ile devam ederler artık kaldıkları yerden. :D Su - Kelebek bir türlü başlayamadı. ss Aslı ile Ateş de başlıyor yavaştan. :D

Gelecek bölümün fragmanını çok beğendim, merakla bekliyoruz. :D