Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

Bölümü izlemedim henüz ve framana da bakmadim ama Alara nin havasi yakinda söner merak etme :A ama tabi Asli'yi biraz daha ön plana cikarsalar iyi olacak kendileri kaybediyir yani böyle :A
Reytinglerimiz de düştü zaten Alara yüzünden. ss Herkes Aslı - Ateş istiyor bu senaristler tutturmuş bir Alara diye gidiyorlar, neyin kafasını yaşıyorlar gerçekten anlamış değilim. :D

Acilen Su ile Kelebek, Aslı ile de Ateş birleşmeli, o kadardan ağırdan alırsanız reytingler de düşer tabii.

Reytinglerimiz de düştü zaten Alara yüzünden. ss Herkes Aslı - Ateş istiyor bu senaristler tutturmuş bir Alara diye gidiyorlar, neyin kafasını yaşıyorlar gerçekten anlamış değilim. :D

Acilen Su ile Kelebek, Aslı ile de Ateş birleşmeli, o kadardan ağırdan alırsanız reytingler de düşer tabii.
Aynen Alara olayini fazla uzattilar bir an önce gercek ciftlere gecsinler ve reytingler artsin :D
Reytinglerimiz de cok asiri düsmemis reyting konusunda da yazdim herkes 2 reyting almisiz gibi yorumlar yapmis ama en fazla 5 reyting alinmis dün o da ABC1 grubunda alinmis biz de 4 reyting almisiz yani yine iyi reytingler dizi her türlü devam eder tabi gel de bunu antilere anlat :A

Aynen Alara olayini fazla uzattilar bir an önce gercek ciftlere gecsinler ve reytingler artsin :D
Reytinglerimiz de cok asiri düsmemis reyting konusunda da yazdim herkes 2 reyting almisiz gibi yorumlar yapmis ama en fazla 5 reyting alinmis dün o da ABC1 grubunda alinmis biz de 4 reyting almisiz yani yine iyi reytingler dizi her türlü devam eder tabi gel de bunu antilere anlat :A
Devam ederiz de işte haftasonuna geçeriz gibi görünüyor dün Kanal D reklam aralarında sürekli Vatanım Sensin'i tanıttı belli ki Perşembe'ye gelecek biz de Pazar gününe geçeriz herhalde, Tatlı İntikam'a dokunmazlar bir süre daha. :D

Devam ederiz de işte haftasonuna geçeriz gibi görünüyor dün Kanal D reklam aralarında sürekli Vatanım Sensin'i tanıttı belli ki Perşembe'ye gelecek biz de Pazar gününe geçeriz herhalde, Tatlı İntikam'a dokunmazlar bir süre daha. :D
Hafta sonuna gidersek garanti zirveyi aliriz iste o zaman daha da iyi olur ama cumartesi olursa daha iyi olur pazar olmasini istemem :D Vatanim Sensin tutmayinca Kanal D yi ayrica görecem tabi :A

Hafta sonuna gidersek garanti zirveyi aliriz iste o zaman daha da iyi olur ama cumartesi olursa daha iyi olur pazar olmasini istemem :D Vatanim Sensin tutmayinca Kanal D yi ayrica görecem tabi :A
Bence de Cumartesi olması daha iyi olur ama dediğim gibi Tatlı İntikam'ı hemen harcamaz Kanal D, yeni hikayesiyle biraz yükseldi çünkü. :D

Aynen inşallah tutmayacak o gıcık dizi. :A

Bölüm iyiydi, çok iyi değildi ama net! :) :) Aslı çok güzel ve samimi! :bhr::love1:

14671074_1813502155560348_2469022265022247677_n.jpg

14666236_1813502198893677_2929841456836499795_n.jpg

14650125_1813502258893671_2579520767933902978_n.jpg
14708338_1813502215560342_2695027328128736011_n.jpg

Güzel bir bölümdü diyebilirim, özellikle son kısımlar çok güzeldi.

Ateş'le Faryalı bölüme damgasını vuran iki isimdi, karşılıklı diyaloglarda çok iyiydiler. Ateş'in ergen tavırlarına gıcık olmadım değil gerçi. ss

Kelebek ve Aslı'nın yüzleri hiç gülmeyecek sanırım. ss Neyse Kelebek Çiçek'e, Aslı da Yiğit'e yanaşsın bari. Su ile Ateş'i kıskandırsınlar. Cenk'e de Alara'ya da gıcık oluyorum, Su-Kel ve As-At aşkı bir türlü başlayamadı onlar yüzünden. ss

Uzay durdu durdu bombayı patlattı en sonda. Ateş iyi geçirdi Cahit'e. :D Sonra da "babası" Faryalı kurtardı onu nezaretten. Cidden Faryalı Ateş'in babası çıkacak galiba. :D

Gelecek bölümün fragmanında da Alara ön planda @eskici Aslıcılar isyan ediyor bu duruma haklı olarak. :D

Çiçek ile Yiğit kim :A

inşallah pazar günü reytingleri yükseltiriz bu dizi bitmemeli

Bölüm harika gidiyor, yeni gün yaramış, inşallah reytingler de iyi gelir. :D

Uzay'la Evren'in sonunda şapa oturduğunu görmek güzel. :F Bir kez de Faryalı kazansın be. :D Gerçi Evren yine dört ayak üstüne düşecek, Yıldız'a havasını atıyor bir de mühürü kaldırıyorum diye, yüzsüz. ss

Aslı - Ateş sahneleri harikaydı. Alperen'le Ezgi döktürüyor. Kelebek'le yola çıktı bakalım da onları nasıl bulacaklar, Aslı da zehirlendi zaten balıktan. ss

Seyircinin isteğine göre giden bir bölüm oluyor, bir de Su - Kelebek cephesinde gelişmeler olsa süper olacak. :D Cenk uyuzu çekilsin artık aradan. ss

bugün izleyemedim yarın kesinlikle izlemem lazım müthiş bir bölüm olduğundan şüphem yok