Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga açıklama çok güzel ama biraz yumuşak olmuş bunlara çok daha sert bir cevap verilebilirdi

@-KADİR-- aga nihat doğana edilen küfürleri gördün mü :D gülme krizine giriyorum sağlam kayaya çarptı bu sefer :D
Görmedim link atta bizde gülek; evet sadece olayı anlatmışlar necati abi fıtratı gereği yine yumuşak üslup kulllanmış dua etsin raci ile bahadır pana filmde değil bu açıklama ile bile zaten çat çat bütün söylenilenleri boşa çıkartıp nihat doğan ve avenelerinin ne kadar karekterli olduklarını ifşa ettiler

Aynen aga bitti artık. Capınız ne ki Necati Şaşmaz'a bulaşıyorsunuz diye sormazlar mı? Adamlar bu sefer sağlam kayaya çarptılar. @takas

Görmedim link atta bizde gülek; evet sadece olayı anlatmışlar necati abi fıtratı gereği yine yumuşak üslup kulllanmış dua etsin raci ile bahadır pana filmde değil bu açıklama ile bile zaten çat çat bütün söylenilenleri boşa çıkartıp nihat doğan ve avenelerinin ne kadar karekterli olduklarını ifşa ettiler
aga izledikçe çıldırıyorum necati şaşmaz nasıl bir adamdır nasıl bu kadar sabrediyor anlayamıyorum. dediğin gibi raciler olsaydı bunlara çok daha fena geçirirlerdi

Bu olay 1-2 ay icinde yasadigimiz bir seyi hatirlatti :D

Anladınız mı :D
anlamadım

nihat doğan ın kuyruk acısı kv filistin filmine dayanıyor bu olayı tamamen unutmuşum. tabi bu talimat aldığı gerçeğini değiştirmez ordaki zatlar talimat almıştır NET

Kurtlar Vadisi Filistin Nihat Doğan'ı kızdırdı. Mavi Marmara baskını Pana Film ile türkücüyü karşı karşıya getirdi.

Filmin bir kısmının yanması üzerine çekimleri tekrarlayan ekip, İskenderun’da Mavi Marmara gemisinde kalabalık figürasyon kadrosuyla baskını gerçekçi biçimde çekmeye çalıştı.

BENİM PROJEMDİ
Ancak Kurtlar Vadisi ekibinin Mavi Marmara baskınını filme almasına Habertürk’ü telefonla arayan Nihat Doğan tepki gösterdi. Bunun kendi projesi olduğunu ve 3 ay önce basına açıkladığını dile getiren sanatçı, artık işin büyüsünün kaçtığını düşünerek ‘Mavi Marmara-Baskın’ filmini çekmekten vazgeçtiğini söyledi.

3 AYDIR HAZIRLANIYORDUK
Doğan, “Projeye üç aydır hazırlanıyorduk. Onlar Filistin’de geçen bir film çekiyorlardı. Sonra Mavi Marmara baskınını da filmlerine dahil ettiler. Bu bir filmin içinde geçiştirilecek bir konu değildir. Bu hoş olmadı. Keşke arasalardı, senaryomuzu belki hibe ederdik. Kurt bildiklerimiz tilki çıktı” diye konuştu.

ÜÇ BEŞ KURUŞ İÇİN DEĞMEZ
“Yaptıkları kanuni olarak doğru olabilir ama etik olarak doğru değil” diyen Nihat Doğan, sözlerine şunları ekledi: “O gemi bizim için kutsaldı. Onlar da iyi ve başarılı bir ekip. Bu filmden iyi bir gişe çıkaracaklardır. Ama bu meseleyi küçük görmek anlamsız. Üç beş kuruş için değmez.”

Son düzenleme:
arada kaynamasın pana film Kurtlar Vadisi Terör , Kurtlar Vadisi Suriye ve 206 film hakkını daha almış

Kara öldürün beni dedi ve bitti [emoji17] eski bölümler saat kaçta başlıyor agalar bilen var mı?

Kurtlar Vadisi Pusu yayın hayatı bitti mi?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük ihtimalle Vadi gelecek sezonda Kanal D'de yayınlanacak. Sadece bir tahmin.

Twitterda Resmi Hesaplar ( PanaFilm,KVP ) Hürriyet'in yaptıgı haberi retwett yapmış.

Açıklamayı okudum biraz yumuşak olmuş sanki :A Raci olsa inim inim inletirdi türkücü kılıklı şaklabanı :A

Ancak domain-patent mevzusuyla ilgili kısım beni tatmin etmedi. Darbeden 2 ay önce alınan izinler hala şüphe uyandırıcı. Açıklamada 2013 17/25 Aralık darbe girişimi ve Mit kriziyle ilgili deniyor ama neden 3 yıl sonra alınıyor (b)

Beyaz Tv'nin yaptığı çakallığı da unutmayacağız. Başka mekanda çekim yapmak nasıl bir alçaklıktır? Sırf reyting kazanacağız diye yaptıkları rezillik kendilerini bitirecek. Melih ve oğlunun duruma el atması lazım aksi halde benim gözümden de düşecek kanal.

Ulan şimdi de dizide ezanı ters okuttular bize de müzik diye yutturdular diye iftira atıyorlar :F Ezan dedikleri de şu tema müziği delirmiş bunlar :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar