Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga ite çakala inat her hafta millete vadi izletmek lazım bak film olsa da sıkıntı yok o film her türlü gişede rekor kırar zaten. bak buraya yazıyorum ilk tanıtım çıktığı anda ortalık yıkılacak

ilk tanıtım çıksın sen o zaman gör o film çok sağlam bir reklamla ve uygun stratejiyle kış aylarında gişeye girerse 10 milyonu geçme ihtimali var
bu çapsızlarda iyi reklamımızı yaptılar olan onlara oldu rezil rüsva oldular :D
Bi sıfır fazla yazdın herhalde aga :A Bunların reklamına ihtiyacımız mı vardı ki kendilerinin ne mal olduğu çıktı ortaya.

Bi sıfır fazla yazdın herhalde aga :A Bunların reklamına ihtiyacımız mı vardı ki kendilerinin ne mal olduğu çıktı ortaya.
görürsün aga fazlayı eksiği bu mesajları kaydet :D reklama ihtiyacımız yok ama bunların ne mal olduğunu cümle alemin görmesi iyi oldu. kendi kendilerini rezil ettiler

Hahahaha ilk videonun altyazısına for :F ''Kurtlar Vadisi ezanı tersten okuttu'' yazmışlar ayarı yedikten sonra kavgadan sonra abisine koşup ''abi beni dövdüler'' diye şikayet eden veletler gibi yüzyıllık fon müziğini halka uranyum bombası formülü bulmuş gibi aksettiriyorlar :F :A Ulan bunlar alem ya :A Eline sağlık aga sen de videoları buraya atıyorsun güldürüyorsun bizi sabah sabah @ömer karataş :)

Hahahaha ilk videonun altyazısına for :F ''Kurtlar Vadisi ezanı tersten okuttu'' yazmışlar ayarı yedikten sonra kavgadan sonra abisine koşup ''abi beni dövdüler'' diye şikayet eden veletler gibi yüzyıllık fon müziğini halka uranyum bombası formülü bulmuş gibi aksettiriyorlar :F :A Ulan bunlar alem ya :A Eline sağlık aga sen de videoları buraya atıyorsun güldürüyorsun bizi sabah sabah @ömer karataş :)
Allah yardım etsin bunlara kafa gitmiş ayarı yiyince ne yapacaklarını şaşırdılar :D mezarlık konusunu kapattılar galiba ulan gülmek için yarın erken kalkacam :D

Yalnız gerçekten birşey çok aklıma takıldı, BeyazTV Melih Gökçek'in kanalı değilmi?

Melih Gökçek ile arası çok iyiydi Necati Şaşmaz ve Mehmet Canpolat'ın neden Melih gökçek izin veriyor buna anlamış degilim

Yalnız gerçekten birşey çok aklıma takıldı, BeyazTV Melih Gökçek'in kanalı değilmi?

Melih Gökçek ile arası çok iyiydi Necati Şaşmaz ve Mehmet Canpolat'ın neden Melih gökçek izin veriyor buna anlamış degilim
en kısa sürede buna müdahale etmezlerse onlarıda bizim için bitmiştir melih gökçek falan tanımam vadiye ölümüne saldırıyor adamlar en ufak müdahale yok ne güzel istanbul bee

Beyaz tv saşırmış ben böyle birşey yıllardır görmedim saat başı vadiye cakmaya çalışıp kendilerini rezil etmeye devam ediyorlar beyaz tv, beyaz gazete, sabah programlar, sunucuları hepsi kuduz gibi saldırıyor ne acıymış bu

Hain Sözcü'ye de gün doğdu. Soner Yalçın bir zamanlar bu dizinin konsept danışmanıydı ona da yazıklar olsun. Raci'nin yüzüne nasıl bakıyor anlamak güç.

Orası öyle fakat Nihat Doğan hiç Raci Şaşmaz'dan, Bahadır Özdener'den bahsetmedi. Anllatıgı dönemlerde senaristler onlardı :) Heralde onlardan korkuyor

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar