Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Orası öyle fakat Nihat Doğan hiç Raci Şaşmaz'dan, Bahadır Özdener'den bahsetmedi. Anllatıgı dönemlerde senaristler onlardı :) Heralde onlardan korkuyor
Ne korkması necati şaşmaz i kiskanıyor büyük hedef olarak onu seçiyor ama sert kayaya çarptı

Aynen öyle açık konuşmak gerekirse şuanda TV sektöründeki en büyük güç Raci Şaşmaz. Aralarında sorun oldugunu bildigi için Necati Şaşmaz'a iyi sallıyor fakat Raci Şaşmaz'a gıkı çıkmıyor soytarının :)
İster misin bu dallamanın zıplaması iki kardeşi yeniden yakınlaştırsın :A Her şerde bir hayır vardır demişler benim aileme birisi böyle saldırsa ben her şeyi unutur kardeşimi canım pahasına savunurum kaldı ki savunma yapılması gereken cephede kendisi de var. Ah bee ne güzel olur.

İster misin bu dallamanın zıplaması iki kardeşi yeniden yakınlaştırsın :A Her şerde bir hayır vardır demişler benim aileme birisi böyle saldırsa ben her şeyi unutur kardeşimi canım pahasına savunurum kaldı ki savunma yapılması gereken cephede kendisi de var. Ah bee ne güzel olur.

Aynen öyle usta muhteşem olur :) Oyüzden ben Twitter hesaplarımdan Nihat doğana yükleniyorum şuanda " @NihatDoganVevo senaristler kim iyice bir bak nihat. Çekinme! Madem konuşuyorsun iyice aç meseleyi! sende biliyorsun boş konuştugunu! " @NihatDoganVevo anlattıgınız dönemde senarist Raci Şaşmaz'dı ona karşı neden sesiniz çıkmıyor acaba? Bilmedigimiz şeyler varsa anlatın :) "

İyice derinleştirmeye çalışıyorum meseleyi :)

Kardesi olumle bogusuyordu gelmedi. O is bitti artik :(

Aynen öyle açık konuşmak gerekirse şuanda TV sektöründeki en büyük güç Raci Şaşmaz. Aralarında sorun oldugunu bildigi için Necati Şaşmaz'a iyi sallıyor fakat Raci Şaşmaz'a gıkı çıkmıyor soytarının :)
Ne alaka buradaki yıldız isim necati şaşmaz hedefte kendisi ve kurtlar vadisi var raci yi falan kim takar sap saman karışmasın bu adamlar hak gordugu icin degil resmen operasyon yapmaya calısıyorlar operasyon varsa zaten hedefte bellidir onun dısindakileri gormezsin

kurtlar vadisi darbe hem film hem dizi olacakmış
İşte bu video beni aşırı iştahlandırdı :) Polat'ın bir süre olmaması falan bunlar merak uyandırıcı işler. Konuşan sunucu çok iyi iş yapmış Pana Film'e giderek. Büyük gazetecilik tebrikler. Ulan bu 360 TV'ye her dakika aşırı derecede ısınıyorum. Ethem Sancak reis beni işe alın kanalda çaycı yapın emrinizdeyim :A Hatta beni bir günlük şu programa çıkartın kadrolu provaktör olarak Nihat Doğan'a şöyle gelişine bi söveyim ağız dolusu. :A

@Doğu @takas demek senaryo çalışmalrı tam gaz devam ediyor hatta konsept falanda oluşturulmuş işte bunlar güzel hareketler

KURTLAR VADİSİ PUSU DARBE Filmin 15 Temmuz 2017

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

360 tv müthiş bi kanal ya vadi ne olursa olsun o kanalda yayınlanmalı haketti bunu

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar