Ne korkması necati şaşmaz i kiskanıyor büyük hedef olarak onu seçiyor ama sert kayaya çarptıOrası öyle fakat Nihat Doğan hiç Raci Şaşmaz'dan, Bahadır Özdener'den bahsetmedi. Anllatıgı dönemlerde senaristler onlardı Heralde onlardan korkuyor
Ne korkması necati şaşmaz i kiskanıyor büyük hedef olarak onu seçiyor ama sert kayaya çarptıOrası öyle fakat Nihat Doğan hiç Raci Şaşmaz'dan, Bahadır Özdener'den bahsetmedi. Anllatıgı dönemlerde senaristler onlardı Heralde onlardan korkuyor
Aynen onların dili sivridir yavşak Nihat'tan kan alırlar ama damardan değil
İster misin bu dallamanın zıplaması iki kardeşi yeniden yakınlaştırsın Her şerde bir hayır vardır demişler benim aileme birisi böyle saldırsa ben her şeyi unutur kardeşimi canım pahasına savunurum kaldı ki savunma yapılması gereken cephede kendisi de var. Ah bee ne güzel olur.Aynen öyle açık konuşmak gerekirse şuanda TV sektöründeki en büyük güç Raci Şaşmaz. Aralarında sorun oldugunu bildigi için Necati Şaşmaz'a iyi sallıyor fakat Raci Şaşmaz'a gıkı çıkmıyor soytarının
İster misin bu dallamanın zıplaması iki kardeşi yeniden yakınlaştırsın Her şerde bir hayır vardır demişler benim aileme birisi böyle saldırsa ben her şeyi unutur kardeşimi canım pahasına savunurum kaldı ki savunma yapılması gereken cephede kendisi de var. Ah bee ne güzel olur.
Kardesi olumle bogusuyordu gelmedi. O is bitti artikİster misin bu dallamanın zıplaması iki kardeşi yeniden yakınlaştırsın Her şerde bir hayır vardır demişler benim aileme birisi böyle saldırsa ben her şeyi unutur kardeşimi canım pahasına savunurum kaldı ki savunma yapılması gereken cephede kendisi de var. Ah bee ne güzel olur.
Ne alaka buradaki yıldız isim necati şaşmaz hedefte kendisi ve kurtlar vadisi var raci yi falan kim takar sap saman karışmasın bu adamlar hak gordugu icin degil resmen operasyon yapmaya calısıyorlar operasyon varsa zaten hedefte bellidir onun dısindakileri gormezsinAynen öyle açık konuşmak gerekirse şuanda TV sektöründeki en büyük güç Raci Şaşmaz. Aralarında sorun oldugunu bildigi için Necati Şaşmaz'a iyi sallıyor fakat Raci Şaşmaz'a gıkı çıkmıyor soytarının
kurtlar vadisi darbe hem film hem dizi olacakmış
Allah rızası için iyi bir senaryo yazın. Show Tv'den başlasaydık gene keşke
İşte bu video beni aşırı iştahlandırdı Polat'ın bir süre olmaması falan bunlar merak uyandırıcı işler. Konuşan sunucu çok iyi iş yapmış Pana Film'e giderek. Büyük gazetecilik tebrikler. Ulan bu 360 TV'ye her dakika aşırı derecede ısınıyorum. Ethem Sancak reis beni işe alın kanalda çaycı yapın emrinizdeyim Hatta beni bir günlük şu programa çıkartın kadrolu provaktör olarak Nihat Doğan'a şöyle gelişine bi söveyim ağız dolusu.kurtlar vadisi darbe hem film hem dizi olacakmış
Ana haber de vadiyi haberleştirdiler sen bütün mesajları oku konuşulacak çok şey var360 tv müthiş bi kanal ya vadi ne olursa olsun o kanalda yayınlanmalı haketti bunu
hangi mesajları okuyayım aga konudakileri diyorsan okudumAna haber de vadiyi haberleştirdiler sen bütün mesajları oku konuşulacak çok şey var