Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

O konuda çoktan bilinmeyenli denklem haline geldi ; kast belli değil senaryo yazıldı mı yazılıyor mi belli değil senarist kim hangi dönemde cekimler başlayacak vizyon tarihi ne zaman yönetmek kim vs. hepsi muamma 😀

İşte bu unsurlar epeyce dikkat cekiyor kanal şimdiden eski bölümlerini alarak ne kadar reklam yaptı her internet sitesi ulusal gazeteler 360 tv den bahsetti kurulduğundan bu yana en çok gündeme geldiği dönem ethem sancak da para var reklam gelirleriyle maddi sorun aşılabilir zaten reyting kaygısı bu kanalda olmaz olabilir yani
Mekan bakmaya yeni başlandığını haberi geliyor. Bu gidişle Nisan-Mayıs gibi vizyonda olur tahminimce.

O konuda çoktan bilinmeyenli denklem haline geldi ; kast belli değil senaryo yazıldı mı yazılıyor mi belli değil senarist kim hangi dönemde cekimler başlayacak vizyon tarihi ne zaman yönetmek kim vs. hepsi muamma 😀

İşte bu unsurlar epeyce dikkat cekiyor kanal şimdiden eski bölümlerini alarak ne kadar reklam yaptı her internet sitesi ulusal gazeteler 360 tv den bahsetti kurulduğundan bu yana en çok gündeme geldiği dönem ethem sancak da para var reklam gelirleriyle maddi sorun aşılabilir zaten reyting kaygısı bu kanalda olmaz olabilir yani
aynen aga ocağa kadar iyice reklamını yaparlar sonra yeni bölümler bomba etkisi yaratırız. biz tnt de bile 14 reytingleri görmüş diziyiz

aynen hiç kimse çekemiyor bu adamı çünkü hepsi çok iyi biliyor ne yaparlarsa yapsınlar bu adam gibi olamayacaklar. sonuna kadar ustanın arkasındayız.
aga üstte yazdığım mesaja ne diyorsun
@-KADİR-- aga şöyle bi hesap yaptım 360 tv toplam 70 bölüm vadi yayınlayacak. her hafta 5 bölüm desek 14 haftaya denk geliyor bu da ocak ayına isabet ediyor. dün 2 bölüm verdiler arada bir 2 bölüm verirlerse 300.bölüme ocak ayının tam 1 i gibi gelmiş olurlar acaba diyorum
Ohooo işimiz var. Dün nereye 2 bölüm yayınlandı. Tek bölüm yayınlandı aga. Özeti 2 kere verdiler sadece. Ben Beyaz Tv'nin yeniden tekrarlarını koyacağını düşünüyorum. Geçen sene hatırlayın Tv2 dede 230 dan başlamışlardı. Şimdi o bölümleri 360 almış öncekiler Beyaz Tvnin kasasında duruyor.

360'a geçeceğimize Beyaz Tv'ye geçelim Beyaz Tv müthiş reytingli kanal efsane olur

Boş yere sallamayın Beyaz Tv'ye yedirmem :D Melih Gökçek'e 2 mesaj çeker tekzib yayınlatırız :D

• mehmet canpolat nihat doğanı söylemezssem olmazı ve ömür varolu takibe almış twitterdan

capture-20161012-153255.png

Siz haklıymışsınız aga. Beyaz Tv özür dilemezse benim için bitmiştir
kuyruk acısı var bunların 25.sıradaydı tv de 200 lere attım yerine de 360 tv yi koydum. artık beyaz tv falan bitmiştir benim için beyaz futbol falanda izlemem söz konusu değil artık telegol izliyorum daha güzel :D

kuyruk acısı var bunların 25.sıradaydı tv de 200 lere attım yerine de 360 tv yi koydum. artık beyaz tv falan bitmiştir benim için beyaz futbol falanda izlemem söz konusu değil artık telegol izliyorum daha güzel :D
Olay bu kadar ; olan aga bu ne biçim basın yine her yer vadi haberi ole doğdü şok vadi yayından kaldırıldı diye

Ne özrü beyaz tv coktan bitti bu programı derhal yayından kaldırması lazım ancak o zaman özür dileme hakkı olur

Uslanmamış :D İlla müebbet yemek istiyor :D

Olay bu kadar ; olan aga bu ne biçim basın yine her yer vadi haberi ole doğdü şok vadi yayından kaldırıldı diye
aga açıklama çok güzel ama biraz yumuşak olmuş bunlara çok daha sert bir cevap verilebilirdi

@-KADİR- aga nihat doğana edilen küfürleri gördün mü :D gülme krizine giriyorum sağlam kayaya çarptı bu sefer :D

aga açıklama çok güzel ama biraz yumuşak olmuş bunlara çok daha sert bir cevap verilebilirdi

@-KADİR-- aga nihat doğana edilen küfürleri gördün mü :D gülme krizine giriyorum sağlam kayaya çarptı bu sefer :D
Bu olay 1-2 ay icinde yasadigimiz bir seyi hatirlatti :D

Anladınız mı :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar