Ağlamalı sahne olacak sanıyorum Ama final haftası pazartesi başlayacak bu ara biraz yoğunluk var
Aynen ben dedim
niye öyle dedin kaan sana soğuk değil benim gördüğüm kadari ile
Ağlamalı sahne olacak sanıyorum Ama final haftası pazartesi başlayacak bu ara biraz yoğunluk var
Aynen ben dedim
Zaten gırgır amaçlı itiraftı oniye öyle dedin kaan sana soğuk değil benim gördüğüm kadari ile
Kendi düşüncesidir ne diyeyim neyse iyi geceler.inş bak sana buzdolabı'nıda sunucu bey demiş
iyi geceler cnm 😉Kendi düşüncesidir ne diyeyim neyse iyi geceler.
Zaten gırgır amaçlı itiraftı o
Kendi düşüncesidir ne diyeyim neyse iyi geceler.
Gerçi kaale bile almadı yazdığım yazıyı :ss Neyse bazen soğuk oluyor bana karşı @Bully huylarını düzelteceğim inşallah seni ne yapmasın yaa
iiyi geceler canım sütünü içmeyi unutma
Oy eksiği vardı sonra herkes yollamaya başladı
Yabancı dizilerdenmikullandım tbi
hangi dizileri izliyorsun yerlilerden
Bilmesi lazım zaten bilmiyorsa yaşamasın .ssÇünkü @Bully kaan senin kalbini bildiği için gerçekten demediğini anlamıştır o
Bilmesi lazım zaten bilmiyorsa yaşamasın .ss
Pardon ya ben yenilerden diye okumuşum izlediğim hiçbir yerli dizi yokyerli demişim ya.ss
Doğru saymıştır da finalde desteğimiz Çetin Tekindor üstatla olacak dimi abiDoğru saydı mı bu bonuskafa oyları @Bully geçen hafta da kim vurduya gidiyordun.
Önce bir sahneyi görelim.Doğru saymıştır da finalde desteğimiz Çetin Tekindor üstatla olacak dimi abi
Önce bir sahneyi görelim.
Bakalım Deniz hangi sahneyle karşımıza çıkacak.
Sahne belli, tek kelimeyle efsane.
Amacın tam olarak ne onu söylersen sana o yönde cevap vermek istiyorum?Bildiğin danışıklı dövüş bu. Sözde oy vermeyecekti. Baktı totalde eleniyor yarışma yöneticisi hem düşük hem işine yarayacak bir çözüm bulunmuş. Bu kadar oyun pes yani. Bizde safız yedik. Bide etiketlemişler.
Neyse finalde hakeden yani Çetin Tekindora büyük destek olmak istiyorum. İnşallah kazanır.