Ben de aynısını diyecektim Pihanni değil kız.ss @Çiğdem-Bu sezon çok iyi gidiyor yarışma, elenmesini istediklerim birer birer gitti Bu arada Pihanni değil Pinhani
Ben de aynısını diyecektim Pihanni değil kız.ss @Çiğdem-Bu sezon çok iyi gidiyor yarışma, elenmesini istediklerim birer birer gitti Bu arada Pihanni değil Pinhani
En iyi şarkılara bile düşük puan geliyor zaten her hafta risk altında olacağıma elenmeden Hele Bi Gel ile Beni Al'ı kullanayım diyorum.
Haklısın fakat diğer şarkılar baskın geliyor ve ortalarda kalıyor diğer hafta Dikkate alacağım@Felon Gökhan slow adamdır diyon iyi puan verdiğin tek şarkım hareketli şarkımdı.
AYY HEP KARIŞTIRIYORUM ART NİYETİM YOKBu sezon çok iyi gidiyor yarışma, elenmesini istediklerim birer birer gitti Bu arada Pihanni değil Pinhani
Ben sürekli karar değiştiriyorum işte belki vazgeçerim bilmiyorumYani olabileceği bu diyorsan napalm. Tadını çıkartalım bari.
@sokak sanati @mrt-06 nın kavga özlemini giderdiğin için teşekkür ediyorum sen olmasan çocuk huzur evinde hissedicekti kendisini
Sus kız bilmeyen de beni kavga seven, kavgadan beslenen, trajediden medet uman biri sanacak. .ss@sokak sanati @mrt-06 nın kavga özlemini giderdiğin için teşekkür ediyorum sen olmasan çocuk huzur evinde hissedicekti kendisini
Sus kız bilmeyen de beni kavga seven, kavgadan beslenen, trajediden medet uman biri sanacak. .ss
bak umut nediyor özelden tahrik etti beni atacan diyorBeni özelden tetikledi zaten. Tısssladı yine.
Boşuna deli demiyorum yine totodan atmış.bak umut nediyor özelden tahrik etti beni atacan diyor
Strateji yapmayanlar, yarışmada ne kadar kalsam kar diye düşünenler önümü kesiyorlar. Neyse finale çıkarsam rakibimin de fazla final puanı olmayacak muhtemelen, bu hafta final puanlarını toplayanların hiçbiri de strateji yapmıyor, final görme şansları yok.puansız finalde napıcaksın
favorilerin final puanı üstünlüğü yok gerçekten yada bu sezon favorimi yok diyelimStrateji yapmayanlar, yarışmada ne kadar kalsam kar diye düşünenler önümü kesiyorlar. Neyse finale çıkarsam rakibimin de fazla final puanı olmayacak muhtemelen, bu hafta final puanlarını toplayanların hiçbiri de strateji yapmıyor, final görme şansları yok.
sen sezeni bırak meryem edho ya gelince napcan onu düşünSezen haftaya iyi bir şarkı ile gelmezse şayet elenecektir bu zamana kadar koruduğum ezoyu dinlettiğim için mutluyum Haftaya herkes bizi o kadar zorlasın ki oylamayı 4-5 saatte tamamlayalım herkese iyi geceler iyi haftalar
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dizi Konusunda konuşalım bu konuyu emre (Yarın edho konuma beklerim)sen sezeni bırak meryem edho ya gelince napcan onu düşün