Benim Albümüm 3.Sezon / 5.Hafta Sonuçları

Bilmem olabilir :F

Yahu niye bu kadar taktın bu konuya onu anlamadım ben. Sunucu bir şey demiyor kimse bir şey demiyor ama sen niye bu kadar rahatsızsın bu durumdan bunu çözemiyorum. @Çiğdem- çok ciddiyim bu konuda vadikızının şu an verdiği oylardan benim puanımdan çıkar. Çünkü bu iş iyice sinirimi bozmaya başladı bu ne ya ağız tadıyla eğlence sağlayamıyoruz kendimize.
olurmu öyle şey ayoll :A :A :A

Bu hafta da sonları zorlamışız. İte kaka gidecez sanırım bakalım nereye kadar.

Haftaya 'Beni Al' ile gelecem bakalım o zaman nasıl olacak. :)

Zaten bundan sonraki amacım iyi şarkıları kullanıp gitmek. Forumdan da ayrılmama az kaldı gidebildiğim yere kadar gideyim diyorum. :D

Yapma bunu bize.:(

Beklentimin oldukça altında bir puan almışım sağlık olsun. Bu saniye itibariyle klipli şarkılarıma geçiş yapıyorum. Onlar da beğenilir beğenilmez bilemeyeceğim gittiği yere kadar. Oy veren arkadaşlara teşekkürler.

@turkuazz @eskici geçmiş olsun size de bu haftanın kötüleri bence siz değildiniz ama genel sevmedi demek ki sağlık olsun.

Hay lanet olsun bu işe yine mi dördüncü oldum yeter be final puanı alan arkadaşlar hayrını görmezsiniz inşallah. ss

@eskici geçmiş olsun aga 1 puanla elenmişsin maalesef. ss Ama bu @Çiğdem- Burcu'yu elememek için oyunlar çevirmiş olabilir bu işin peşini bırakma derim ben :A

@turkuazz sana da geçmiş olsun, iyi geldin bence Ezo ile buralara kadar. :D

Daha yeni başladık haftaya Emre'yi @sokak sanati'nın yanına yollayacağız yani tımarhaneye. :A Bu son haftasıydı Sezen'imin.
haftaya türk pop müziği tarihinin gangham style ı ile geliyorum çok beklersin:A zaten bu hafta hem sezen şarkısı hem de pembe nin favori şarkısına 6 puan vererek art niyetini belli ettin.ss

Hay lanet olsun bu işe yine mi dördüncü oldum yeter be final puanı alan arkadaşlar hayrını görmezsiniz inşallah. ss

@eskici geçmiş olsun aga 1 puanla elenmişsin maalesef. ss Ama bu @Çiğdem- Burcu'yu elememek için oyunlar çevirmiş olabilir bu işin peşini bırakma derim ben :A

@turkuazz sana da geçmiş olsun, iyi geldin bence Ezo ile buralara kadar. :D
puansız finalde napıcaksın :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan