Haksızlık yapılırsa yine tepkimizi koyarız.
Yanlış kişiye haksızlık yaptığını söyledin ama
Haksızlık yapılırsa yine tepkimizi koyarız.
Bu haftayi da atlatsaydik geride kalan sarkilar cok iyiydi ama bu hafta ikili eleme var diye herkes cok iyi sarkilarini kullanmis o yüzden kurtulamadikKendimden çok senin elenmene üzüldüm çünkü Gülşen finalde olabilirdi
Çok çabuk elenmiş oldun favorilerimdendinBu haftayi da atlatsaydik geride kalan sarkilar cok iyiydi ama bu hafta ikili eleme var diye herkes cok iyi sarkilarini kullanmis o yüzden kurtulamadik
Bu haftayi da atlatsaydik geride kalan sarkilar cok iyiydi ama bu hafta ikili eleme var diye herkes cok iyi sarkilarini kullanmis o yüzden kurtulamadik
Yarismalarda pek sansimiz tutmuyor bu aralar ne yapalimÇok çabuk elenmiş oldun favorilerimdendin
Stratejik gittigim icin yatcaz kalkcazi sonlara sakliyordum bu kadar erken kullanmak istemedimYatcaz kalkaz ı kullansan iyi olurdu ya gülşenin bu albümü en sevdiğim
albümüdür elenmesine üzüldüm
Şarkın gayet iyiydi bence ama Gülşen az seviliyor sankiBu haftayi da atlatsaydik geride kalan sarkilar cok iyiydi ama bu hafta ikili eleme var diye herkes cok iyi sarkilarini kullanmis o yüzden kurtulamadik
Sarkiya göre oy verilmiyor mu diyorsun yaniŞarkın gayet iyiydi bence ama Gülşen az seviliyor sanki
Yarismalarda pek sansimiz tutmuyor bu aralar ne yapalim
Stratejik gittigim icin yatcaz kalkcazi sonlara sakliyordum bu kadar erken kullanmak istemedim
Gülsen'i sevmeyen ölsündenizin dediği gibi gülşen sanırım pek sevilmiyor forumda ondan sanırım
yoksa düşüncen doğru idi ama işte nasip değilmiş
Üyeye göre oy veriliyormuş. Mesela vadikızı her hafta beni oyluyormuş.Sarkiya göre oy verilmiyor mu diyorsun yani
Üyeye göre oy veriliyormuş. Mesela vadikızı her hafta beni oyluyormuş.
Gülsen'i sevmeyen ölsün
Üyeye göre oy veriliyormuş. Mesela vadikızı her hafta beni oyluyormuş.
Cevap verilecek bir sey yok ki abla Deniz espri yapmis iste bu sinsi gülüs her seyi anlatiyor zaten@eskici bu konuda mutlaka yorum yapmanı denize cevap vermeni istiyorum
gerçi bu konuyu özelden konuştukta birde burda söyle önemle rica ediyorum
he ben denizimim o boniş saçlarına oy veriyorum töbe yarabbim
@denizz19 bonişim ben forumda arkadaşlarımı oylasam varya vereceğim puanın
sayısı bile olamaz ben balık burcuyum balık burcu arkadaşlıklara dostluklara çok
önem verir ölümüne onun yanında olur ve kendisine değer verildiği zaman oda bin kat
daha çok değer verir bende burda tüm sevdiğim arkadaşlarıma ne arkadaşı kardeşlerime değer ve önem veriyorum çünkü karşımdaki bana saygı gösteriyor seviyorsa benden karşılığını alır sonuna kadar hemde ha bu demek değil ki ona göre oy veririm asla neyi
seviyorsam ne kadar az ne kadar çok seviyorsam ona göre oyluyorum bu böyle devam
edecek
sevilmezmi gülşen
Cevap verilecek bir sey yok ki abla Deniz espri yapmis iste bu sinsi gülüs her seyi anlatiyor zaten