biz eleştirilere müdahele etmeyiz vakti gelenin kalemini kırar yolcu ederiz
Ekli dosyayı görüntüle 52166
şair burada ne demek istemiş kız @Çiğdem-
aman sen anlama boşver
biz eleştirilere müdahele etmeyiz vakti gelenin kalemini kırar yolcu ederiz
başım ağrıdı vlla bir bardak süt içeyim yatarım sonrabiz eleştirilere müdahele etmeyiz vakti gelenin kalemini kırar yolcu ederiz
başım ağrıdı vlla bir bardak süt içeyim yatarım sonra
süt bozuktur da zehirlenirsin emibaşım ağrıdı vlla bir bardak süt içeyim yatarım sonra
YOK KIZ reyting GELİYOR HAFTAYADA RİNGE ÇIKARACAZ SİZİ @sokak sanaticanım benim yüzümden gerilim oldu ya özür dilerim valla
YOK KIZ reyting GELİYOR HAFTAYADA RİNGE ÇIKARACAZ SİZİ @sokak sanati
çocuktan çaldığı şarkıydı oHata bende stratejik gitmeyip Yatcaz Kalkcaz Ordayim ile gelmem lazimdi bu hafta
Yalan haberlere inanmayalim lütfen sonuc olarak sarki güzel mi güzel bu yarismada beni o kisim ilgilendiriyor sadeceçocuktan çaldığı şarkıydı o
Strateji yapmayanlar hakkını yediler kardeşim. ss Ama merak etme bu yarışma onlara kalmayacak teker teker gidecekler.Hata bende stratejik gitmeyip Yatcaz Kalkcaz Ordayim ile gelmem lazimdi bu hafta
@Tolstoyevski bu sonuctan memnun değilmiş ayol oyları puanı düşük bulmuş bana söz hakkı ver diyor olay açıklamalar yapacakmış röportajdaStrateji yapmayanlar hakkını yediler kardeşim. ss Ama merak etme bu yarışma onlara kalmayacak teker teker gidecekler.
Aynen herkes en iyi sarkilarini kullaniyor bende öyle yapsaydim bari neyse bundan sonra seni destekliyorum insallah sen kazanirsin bu arada nasil gideceklerdi SemihStrateji yapmayanlar hakkını yediler kardeşim. ss Ama merak etme bu yarışma onlara kalmayacak teker teker gidecekler.
İnsaf be daha ne istiyor Onun açıklamalarından nolur karamsar karamsar konuşur yine bu sefer @Billy Kane'e söz hakkı ver o konuşsun değişik yüzler görelim.@Tolstoyevski bu sonuctan memnun değilmiş ayol oyları puanı düşük bulmuş bana söz hakkı ver diyor olay açıklamalar yapacakmış röportajda
5 puan verenleri eleştiricekmişİnsaf be daha ne istiyor Onun açıklamalarından nolur karamsar karamsar konuşur yine bu sefer @Billy Kane'e söz hakkı ver o konuşsun değişik yüzler görelim.
Teker teker gidecekler, bedel ödeyecekler.Aynen herkes en iyi sarkilarini kullaniyor bende öyle yapsaydim bari neyse bundan sonra seni destekliyorum insallah sen kazanirsin bu arada nasil gideceklerdi Semih
Neyse artik Semih modundan cik fazlasi zarar onunTeker teker gidecekler, bedel ödeyecekler.
Teşekkür ederim desteğin için, Gülşen'in intikamını almayı kendime borç bildim, strateji yapmayan herkesi elemeden bana rahat yok.
Bence verdiğim puanla işin büyük kısmını hallettim linki de sen bulabilirsin.@Aserat bana bunlarla gel işte at bakalım dizinin yeni bölümünün linkini.
Kendimden çok senin elenmene üzüldüm çünkü Gülşen finalde olabilirdiHata bende stratejik gitmeyip Yatcaz Kalkcaz Ordayim ile gelmem lazimdi bu hafta
Teker teker gidecekler, bedel ödeyecekler.
Teşekkür ederim desteğin için, Gülşen'in intikamını almayı kendime borç bildim, strateji yapmayan herkesi elemeden bana rahat yok.
YOK KIZ reyting GELİYOR HAFTAYADA RİNGE ÇIKARACAZ SİZİ @sokak sanati