Benim Albümüm 3.Sezon / 5.Hafta Sonuçları

Hata bende stratejik gitmeyip Yatcaz Kalkcaz Ordayim ile gelmem lazimdi bu hafta :D

Hata bende stratejik gitmeyip Yatcaz Kalkcaz Ordayim ile gelmem lazimdi bu hafta :D
Strateji yapmayanlar hakkını yediler kardeşim. ss Ama merak etme bu yarışma onlara kalmayacak teker teker gidecekler. :A

Strateji yapmayanlar hakkını yediler kardeşim. ss Ama merak etme bu yarışma onlara kalmayacak teker teker gidecekler. :A
Aynen herkes en iyi sarkilarini kullaniyor bende öyle yapsaydim bari neyse bundan sonra seni destekliyorum insallah sen kazanirsin :A bu arada nasil gideceklerdi Semih :F

@Tolstoyevski bu sonuctan memnun değilmiş ayol oyları puanı düşük bulmuş bana söz hakkı ver diyor olay açıklamalar yapacakmış röportajda :A :A :A
İnsaf be daha ne istiyor :F Onun açıklamalarından nolur karamsar karamsar konuşur yine bu sefer @Billy Kane'e söz hakkı ver o konuşsun değişik yüzler görelim. :A

İnsaf be daha ne istiyor :F Onun açıklamalarından nolur karamsar karamsar konuşur yine bu sefer @Billy Kane'e söz hakkı ver o konuşsun değişik yüzler görelim. :A
5 puan verenleri eleştiricekmiş :A

değişik yüzler olucak turkuazz eskici falan yanlarında birazda tolstoyevskiyi konuştururuz :A

hadi ben yatıyorum iyi geceler 😉

Aynen herkes en iyi sarkilarini kullaniyor bende öyle yapsaydim bari neyse bundan sonra seni destekliyorum insallah sen kazanirsin :A bu arada nasil gideceklerdi Semih :F
Teker teker gidecekler, bedel ödeyecekler. :A

Teşekkür ederim desteğin için, Gülşen'in intikamını almayı kendime borç bildim, strateji yapmayan herkesi elemeden bana rahat yok. :A

Teker teker gidecekler, bedel ödeyecekler. :A

Teşekkür ederim desteğin için, Gülşen'in intikamını almayı kendime borç bildim, strateji yapmayan herkesi elemeden bana rahat yok. :A
Neyse artik Semih modundan cik fazlasi zarar onun :A
Rica ederim kaliteli sarkicilari her zaman desteklerim su an 2 tane favorim var biri Gokhan biri de Ziynet ikisine de elimden gelen destegi verecegim :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan