O ses TT'de bizi geçemedi bakalım yeni deneklerle acun napacak Kesin 10+ alır @Billy Kane @Aserat
Bu arada @Seviyor sevmiyor nasıl banlanmiş
AB deneklerini yükseltmeleri boşuna değil Acun'u yükseltmek için yaptılar sana katılıyorum 10 da alır 20 de alır.O ses TT'de bizi geçemedi bakalım yeni deneklerle acun napacak Kesin 10+ alır @Billy Kane @Aserat
Zaten çarşamba fark etmiştimAB deneklerini yükseltmeleri boşuna değil Acun'u yükseltmek için yaptılar sana katılıyorum 10 da alır 20 de alır.
Yarın kesin olarak anlarız, O Ses'in geçen sezonunun başlangıç reytingleri ile karşılaştırırsak Acun'a + kaç basmışlar öğrenmiş olacağız bu kirli reyting operasyonunu çözeceğiz.Zaten çarşamba fark etmiştim
Forumdan darbe yapicizYarın kesin olarak anlarız, O Ses'in geçen sezonunun başlangıç reytingleri ile karşılaştırırsak Acun'a + kaç basmışlar öğrenmiş olacağız bu kirli reyting operasyonunu çözeceğiz.
Umarım fark atar.O ses TT'de bizi geçemedi bakalım yeni deneklerle acun napacak Kesin 10+ alır @Billy Kane @Aserat
O ses TT'de bizi geçemedi bakalım yeni deneklerle acun napacak Kesin 10+ alır @Billy Kane @Aserat
tuna ayrıldımı diziden onsuz 1 bölüm bile çekilmezBu dizide müthiş potansiyel var. Bu senaristlere rağmen dizi kitlesini kaybetmiyor. Eski senaristler olsaydı çok net 7-8 reytinlerde olurdu dizi.
Yo nerden çıkardın?tuna ayrıldımı diziden onsuz 1 bölüm bile çekilmez
bölümü izlemedinmi ayoll ayrıldı gittiYo nerden çıkardın?
Son bölümü izlemedim.bölümü izlemedinmi ayoll ayrıldı gitti
gitti çocuk ayoll otelden iş yerinden ayrıldı motoruna binip gitti yiğitede denizede itiraflarda bulundu bölümede damga vurdu tabi ama diziden ayrıldı sanırımSon bölümü izlemedim.
Harikasın başka neler oldu.gitti çocuk ayoll otelden iş yerinden ayrıldı motoruna binip gitti yiğitede denizede itiraflarda bulundu bölümede damga vurdu tabi ama diziden ayrıldı sanırım
tuna ayrıldımı diziden onsuz 1 bölüm bile çekilmez
spoi vermem bekleme boşunaHarikasın başka neler oldu.
gitti çocuk beeya ben dün izleyemedim de tuna ayrıldımı gerçekten ya
İsteyen kim kızım söyledin zaten daha ne söylicen.spoi vermem bekleme boşuna
gitti çocuk bee
spoi vermem bekleme boşuna
gitti çocuk bee
bu yiğitle tuna sokakta sokak kavgası ettiler bildiğin polis aldı götürdü bunları tunada deniz seni seviyor dedi yiğiteİsteyen kim kızım söyledin zaten daha ne söylicen.
İyide fragmanda Yiğit İrem'i hala Deniz biliyo.bu yiğitle tuna sokakta sokak kavgası ettiler bildiğin polis aldı götürdü bunları tunada deniz seni seviyor dedi yiğite
denizede gölge olayını açıkladı son sahnede motoruna atlayıp gitti orjinalını bilmiyorum daha dönücekmi oyüzden bilgim yok ama son bölümde ayrıldı görünüyor
@vadikızı