Beğen de kaç kez alıntılarsan alıntıla Senin şarkını da bekliyoruz.Bu hafta iyisin yani fena değilsin belki de kötüsün
Bu hafta senin de şarkın güzel İki kere alıntıladım ama neyse artık
Beğen de kaç kez alıntılarsan alıntıla Senin şarkını da bekliyoruz.Bu hafta iyisin yani fena değilsin belki de kötüsün
Bu hafta senin de şarkın güzel İki kere alıntıladım ama neyse artık
şarkını çok beğendim bu bile tehrike arz ediyor vlla sana çünkü hiç beğendiğim şarkıların pek başarı tutturamadı yalınla bileBenim paçam falan tutuşmaz rahat ol sen biz 5.haftadan elenecek adam değiliz şarkıma güveniyorum.
Aynen senin beğenmemen gerekiyorduşarkını çok beğendim bu bile tehrike arz ediyor vlla sana çünkü hiç beğendiğim şarkıların pek başarı tutturamadı yalınla bile
yarışmayı tamamen yarılıyoruz bu haftayla birlikte ve ilk defa final puanları az ve dengeli hepsini erkin koray toplamış ama oda çok favori görünmüyorAynen senin beğenmemen gerekiyordu
Ama bu şarkı kliplenmemesine rağmen Gökhan'ın bilindik şarkılarındandır, inşallah hakkını verirler artık bir şarkımın.
Evet dengeli bir sezon oluyor, Erkin Koray en fazla 1-2 hafta daha final puanı toplar sonra puf.yarışmayı tamamen yarılıyoruz bu haftayla birlikte ve ilk defa final puanları az ve dengeli hepsini erkin koray toplamış ama oda çok favori görünmüyor
basindaki muzik biraz uzun ama sarki guzel. yine benim siralamamda ust siralarda olurBu hafta, albümün klipsiz hitlerinden "Bile Bile Yandı Yüreğim" ile karşınızdayız, desteklerinizi bekleriz.
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @Çiğdem-
aa cenent mahallesi derken bunu diyordun demek oan anlayamamıştım pekşarkım Onursuz Olmasın Aşk @Bully @cookies @vadikızı @OzaN @Ahmad @batuhankaralar @turkuazz @gizem ak @Tzira @Forumdash @ozgur211 @Tolstoyevski @dreamy @MasacRE- @destere @papuleoo @Maskeli Fedai @emree-29 @dosimosi @Yiğitt @DarkLeqenD @cevaa @MEnes
küçük bir hatırlatma: bu şarkı cennet mahallesi- pembenin en sevdiği pop şarkısıdır. @mrt-06 yunusla gerdeğe girememe problemi yaşadıkları bölümlerde ''yeter ki skorsuz olmasın aşk'' olarak değiştirip söylemiştir şarkıyı defalarca. aynı problem @destere ve @Çiğdem- ilişkisinde de görülür
senle desterenin sorununa parmak bastımaa cenent mahallesi derken bunu diyordun demek oan anlayamamıştım pek
Beğendiğine sevindim, recapta başındaki müzik olmayacak zaten.basindaki muzik biraz uzun ama sarki guzel. yine benim siralamamda ust siralarda olur
millet 2 eleme var diye en iyi şarkılarından fedakarlık etmişler bu hafta HAKLI OLARAK TABİoylarimi kullandim artik zorlaniyor insan.
Bu hafta nasıl buldunoylarimi kullandim artik zorlaniyor insan.
bu hafta begendim ama rakiplerde gucluBu hafta nasıl buldun
İyi beğendim demen de güzel Korkma bu hafta 5 puana kötü demembu hafta begendim ama rakiplerde guclu