Benim Albümüm 3.Sezon / 5.Hafta Oylama Başladı

Bu hafta iyisin yani fena değilsin belki de kötüsün :F

Bu hafta senin de şarkın güzel :A İki kere alıntıladım ama neyse artık :F
Beğen de kaç kez alıntılarsan alıntıla :A Senin şarkını da bekliyoruz. :D

Benim paçam falan tutuşmaz rahat ol sen biz 5.haftadan elenecek adam değiliz şarkıma güveniyorum. :A
şarkını çok beğendim bu bile tehrike arz ediyor vlla sana çünkü hiç beğendiğim şarkıların pek başarı tutturamadı yalınla bile :A :A :A

şarkını çok beğendim bu bile tehrike arz ediyor vlla sana çünkü hiç beğendiğim şarkıların pek başarı tutturamadı yalınla bile :A :A :A
Aynen senin beğenmemen gerekiyordu :F

Ama bu şarkı kliplenmemesine rağmen Gökhan'ın bilindik şarkılarındandır, inşallah hakkını verirler artık bir şarkımın. :D

Bu haftaki şarkımız sözü ve müziği Sıla'ya ait olan ve sözleriyle de oldukça anlamlı bir şarkı olan "BELLİ" ile geliyoruz. Albümde kliplenmediği halde en sevdiğim slow şarkılardan biri. :)

@Bully @dreamy @masacre- @destere @gözlemci @Harunnn60 @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Tolstoyevski @EFE UYSAL @Ahmad @MEnes @OzaN @MayısKralı @EnveR @Felon @Forumdash @Doğu @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @çiğdem-

Aynen senin beğenmemen gerekiyordu :F

Ama bu şarkı kliplenmemesine rağmen Gökhan'ın bilindik şarkılarındandır, inşallah hakkını verirler artık bir şarkımın. :D
yarışmayı tamamen yarılıyoruz bu haftayla birlikte ve ilk defa final puanları az ve dengeli hepsini erkin koray toplamış ama oda çok favori görünmüyor :A :A :A

yarışmayı tamamen yarılıyoruz bu haftayla birlikte ve ilk defa final puanları az ve dengeli hepsini erkin koray toplamış ama oda çok favori görünmüyor :A :A :A
Evet dengeli bir sezon oluyor, Erkin Koray en fazla 1-2 hafta daha final puanı toplar sonra puf. :A

şarkım Onursuz Olmasın Aşk @Bully @cookies @vadikızı @OzaN @Ahmad @batuhankaralar @turkuazz @gizem ak @Tzira @Forumdash @ozgur211 @Tolstoyevski @dreamy @MasacRE- @destere @papuleoo @Maskeli Fedai @emree-29 @dosimosi @Yiğitt @DarkLeqenD @cevaa @MEnes

küçük bir hatırlatma: bu şarkı cennet mahallesi- pembenin en sevdiği pop şarkısıdır. @mrt-06 yunusla gerdeğe girememe problemi yaşadıkları bölümlerde ''yeter ki skorsuz olmasın aşk'' olarak değiştirip söylemiştir şarkıyı defalarca. aynı problem @destere ve @Çiğdem- ilişkisinde de görülür:A

şarkım Onursuz Olmasın Aşk @Bully @cookies @vadikızı @OzaN @Ahmad @batuhankaralar @turkuazz @gizem ak @Tzira @Forumdash @ozgur211 @Tolstoyevski @dreamy @MasacRE- @destere @papuleoo @Maskeli Fedai @emree-29 @dosimosi @Yiğitt @DarkLeqenD @cevaa @MEnes

küçük bir hatırlatma: bu şarkı cennet mahallesi- pembenin en sevdiği pop şarkısıdır. @mrt-06 yunusla gerdeğe girememe problemi yaşadıkları bölümlerde ''yeter ki skorsuz olmasın aşk'' olarak değiştirip söylemiştir şarkıyı defalarca. aynı problem @destere ve @Çiğdem- ilişkisinde de görülür:A
aa cenent mahallesi derken bunu diyordun demek oan anlayamamıştım pek :A

oylarimi kullandim :) artik zorlaniyor insan.