Benim Albümüm 3.Sezon / 5.Hafta Oylama Başladı

aaa tövbe estafurullah ilk defa duyuyorum 😱

2.sesonumuzda avrili tekrar konuk etmiştim şu fotosunu koymuştum eskilerden @Harunnn60 da yeni haline hiç benzemiyor demişti şuankı yeni haline benzemiyor gerçekten haberi okudum fanlarda şuanki hali benzemiyor diyorlarmış 😱
eski
avril-lavigne-avril-lavigne-22661429-1280-1024.jpg

yeni
avril-lavigne-at-the-y100s-jingle-ball-2013.jpg

Aynen Ciko senim Avrilin DNA'si değişmiş. Gerçekten farklı biri 2.si.:D

Bu da bana takmış ilk 2 hafta iyi verdiydim halbuki :A

Neyse yine bir Hababam Sınıfı şarkısı, iyi veririm. Ama sen de ona benim selamımı ilet ve de ki kozlarını tek tek tüketiyor, 2 haftaya şutlayacaz kendisini :A

Ayben öyle yapar valla.:bhr: Kraliçem.:Z Afet hoca gibi kadın gerçekten. Ikiside çok hoş.:bhr: ( Görsel olarak ikisi de değil orayı ayır.:A )
Tabii ki görsel olarak Afet hocamız daha güzel. 😉

aaa tövbe estafurullah ilk defa duyuyorum 😱

2.sesonumuzda avrili tekrar konuk etmiştim şu fotosunu koymuştum eskilerden @Harunnn60 da yeni haline hiç benzemiyor demişti şuankı yeni haline benzemiyor gerçekten haberi okudum fanlarda şuanki hali benzemiyor diyorlarmış 😱
eski
avril-lavigne-avril-lavigne-22661429-1280-1024.jpg

yeni
avril-lavigne-at-the-y100s-jingle-ball-2013.jpg
@sokak sanati 13 yıl geçmiş aradan sizce de değişmesi normal değil mi? 13 yıl layn boru değil. (b) İnsanlar 5 yılda ne hale geliyor. .ss

Para geleceği için sustular belki. Ölmemiş albüm yapmayı bırakmak istemişlerse yada parası şöhreti için evlenen bir kocası varsa olabilir.:D @Çiğdem- @mrt-06

elenme adayları çok güçlü geldiler vlla bu haftada favorilerden birisini belkide ikisinin başını yiyecek gibiler sanki bakalım kimin :A :A :A

Bu hafta iyisin yani fena değilsin belki de kötüsün :F

Bu hafta senin de şarkın güzel :A İki kere alıntıladım ama neyse artık :F