Olay yoksa nasil uzun yorum yapayimOkuduktan sonra da uzun yorum yapmıyorsun ama.
Olay yoksa nasil uzun yorum yapayimOkuduktan sonra da uzun yorum yapmıyorsun ama.
8 bölüm çok ya belki yazın.Biliyorum ama önceki bölümleri de takip etmek için geç değil hani. Ben senin yerinde olsam en baştaki jenerik için okurdum mesela.
Bir şekilde yolunu bul işte. Konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsun zaten.Olay yoksa nasil uzun yorum yapayim
Olay yoksa nasil uzun yorum yapayim
Bence yöneticisi olduğun senaryo bölümünde uzun ömürlü olabilecek bir projeyi okuyup destek vermen daha iyi olur.8 bölüm çok ya belki yazın.
Yorum yazarak destek veriyoruz işte daha ne yapayım.Bir şekilde yolunu bul işte. Konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsun zaten.
Bence yöneticisi olduğun senaryo bölümünde uzun ömürlü olabilecek bir projeyi okuyup destek vermen daha iyi olur.
İlk defa bu bölüm yaptın ama. Her bölüm destek ver de çabuk sıkılmayayım bundan da.Yorum yazarak destek veriyoruz işte daha ne yapayım.
Sıkılırsan sıkıl bana ne.İlk defa bu bölüm yaptın ama. Her bölüm destek ver de çabuk sıkılmayayım bundan da.
Senin de desteğin buraya kadar galiba.Sıkılırsan sıkıl bana ne.
Konusmiyim istersenBir şekilde yolunu bul işte. Konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsun zaten.
Bence yöneticisi olduğun senaryo bölümünde uzun ömürlü olabilecek bir projeyi okuyup destek vermen daha iyi olur.
Konusmiyim istersenBir şekilde yolunu bul işte. Konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsun zaten.
Evet senarist olarak bayağı hızlı sayılırım aslında.Cok hizlisin
Senarist olarak hizli olmak derkenEvet senarist olarak bayağı hızlı sayılırım aslında.
Yani hikayenin bu hali bile hızlı sayılır aslında.Senarist olarak hizli olmak derken
Daha pek bir sey göremedik ama nasil hizli oluyorYani hikayenin bu hali bile hızlı sayılır aslında.
Okuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim.Bölümde Özgenin çiğdemin mahallesine gidip kapıyı Ayten'in açtığı sahne iyiydi ayrıca bazı konuşma replikleri baya iyi olmuş Özge ile deniz arasında bir aşk olabilir? Bunu öbür bölümler için söyleyebiliriz..Irazın öfkesi,hırsı biraz daha arttı bu bölümde iyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @Aserat
Ben beğenmezsin sanıyordum ama beğendiğine sevindim. Belki başka şeyler de eklemek istersin.Bence en iyi bölümlerden biri olmuş replikleri beğendim. Eline sağlık.
Son sahneyi beğenmedim tabi ama genele vurunca söylemedim.Okuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim.
Ben beğenmezsin sanıyordum ama beğendiğine sevindim. Belki başka şeyler de eklemek istersin.