Ne varmış klişe mi geldi yoksa?Son sahneyi beğenmedim tabi ama genele vurunca söylemedim.
Ne varmış klişe mi geldi yoksa?Son sahneyi beğenmedim tabi ama genele vurunca söylemedim.
Sürekli tehdit edip bitiyo bölüm.Ne varmış klişe mi geldi yoksa?
Sonraki bölümlerde daha dişli bir Iraz izleyeceğiniz için normaldir.Sürekli tehdit edip bitiyo bölüm.
Olsun sonuçta dediğin gibi ikinizi bir araya getirip biraz atıştırdım ya sen ona bak. Okuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim. Peki yeni önerilerin var mı gelecek bölümler için?emrenin duygusallaşması güzeldi ama ben ve emre dışında sadece selimin sahneleri güzel diğer oyuncuların sahneleri çok sıkıcı diğer oyuncuları birbirleriyle sahne yazmamak lazım ya benle ya emreyle yada selimle konuşsunlar ama diğerlerinin aralarındakı sohbetler diziyi öldürüyor malesef @Aserat
diğer karekterleri konustururken ben yada emreyle konussunlar selimlede konuşabilirler onun sahneleride eğlenceli ama biz üçümüz olmadan kendi aralarında sahne yazma diğer karakterlere hiç okuyasım bile gelmiyor diğer okuyucularda öyle düşünüyordurOlsun sonuçta dediğin gibi ikinizi bir araya getirip biraz atıştırdım ya sen ona bak. Okuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim. Peki yeni önerilerin var mı gelecek bölümler için?
Bence senin dışında pek öyle düşünen yoktur, ama sonuçta onların da bir şekilde yer alması gerekiyor.diğer karekterleri konustururken ben yada emreyle konussunlar selimlede konuşabilirler onun sahneleride eğlenceli ama biz üçümüz olmadan kendi aralarında sahne yazma diğer karakterlere hiç okuyasım bile gelmiyor diğer okuyucularda öyle düşünüyordur
aa birde bu hangi dizinin uyarlamasıydı ilişki durumu karışıkmı
Okuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim. Kısa olmak zorunda kaldığı için Melek-Selim ve Deniz-Özge sahneleri hemen başlayamayabilir. Hem Selim eve gelirken kimse yoktu yani zaten kanka olamazlardı. Bir de Iraz'ın son tehdidiydi yani daha görmezsiniz.Bölüm genel olarak fena degildi Selim'in sahneleri zaten muhtesem Melek'in Selim'e Deniz'in de Özge'ye asik olmasi da iyi olmus yeni hikayeler görecegiz belli ki ve İraz'in bos tehditleri de biraz komik olmaya basladi son olarak da Selim eve kadar gelmisken Yusuf'la tanisabilirdi bence o sekilde kankalik maceralarini baslatabilirdin herhalde bu kadar yorum yeterlidir @Aserat
Kisa olsa da baslayabilir bence hem bu sekilde kisa ve olayli bölümler olmus olur ve daha iyi olur. Nasil evde kimse yoktu ya nerdeydi bu insanlar ayrica neden kanka olamasinlar ya bir tanisabilseler kanka da olurlar bence İraz artik icraata mi gececek diyorsun yaniOkuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim. Kısa olmak zorunda kaldığı için Melek-Selim ve Deniz-Özge sahneleri hemen başlayamayabilir. Hem Selim eve gelirken kimse yoktu yani zaten kanka olamazlardı. Bir de Iraz'ın son tehdidiydi yani daha görmezsiniz.
Onlar arabayla eve dönerken Selim geldi işte. Artık kısmet olursa başka bir zaman karşılaşırlar. Ayrıca İraz değil Iraz.Kisa olsa da baslayabilir bence hem bu sekilde kisa ve olayli bölümler olmus olur ve daha iyi olur. Nasil evde kimse yoktu ya nerdeydi bu insanlar ayrica neden kanka olamasinlar ya bir tanisabilseler kanka da olurlar bence İraz artik icraata mi gececek diyorsun yani
Selim arabanin önüne falan atlasaydi malum biraz hareketli bir cocuk ordan yürürdün iste Iraz oldugunu biliyorum da I harfini kullanmadigim icin direk İ ile yazdimOnlar arabayla eve dönerken Selim geldi işte. Artık kısmet olursa başka bir zaman karşılaşırlar. Ayrıca İraz değil Iraz.
Karakterleri daha yeni hastaneden çıkardığım için bir daha sokmak istemedim. Hem neden I'yı kullanmıyorsun cins misin?Selim arabanin önüne falan atlasaydi malum biraz hareketli bir cocuk ordan yürürdün iste Iraz oldugunu biliyorum da I harfini kullanmadigim icin direk İ ile yazdim
Nereye sokmak istemedin mobil oldugum icin I'yi kullanmak zor geliyor o yüzden kullanmiyorumKarakterleri daha yeni hastaneden çıkardığım için bir daha sokmak istemedim. Hem neden I'yı kullanmıyorsun cins misin?
Hastaneye. Bölüm ile ilgili diğer düşüncelerin ne?Nereye sokmak istemedin mobil oldugum icin I'yi kullanmak zor geliyor o yüzden kullanmiyorum
Hastananeye neden tekrar sokasin ki anlamadim Emre'nin Cigdem'e karsi tavirlari pek inandirici degildi sankiHastaneye. Bölüm ile ilgili diğer düşüncelerin ne?
Nasıl inandırıcı değil? Adam üzülmekten helak oldu resmen.Hastananeye neden tekrar sokasin ki anlamadim Emre'nin Cigdem'e karsi tavirlari pek inandirici degildi sanki
İste o kadar üzülmesi inandirici gelmedi pekNasıl inandırıcı değil? Adam üzülmekten helak oldu resmen.
O sahnede duyduğu üzüntünün aşkından mı, yoksa vicdanından dolayı mı olduğuna dair kafa karışıklığını yansıtması açısından önemliydi.İste o kadar üzülmesi inandirici gelmedi pek