Hakkımı yiyenlere hakkımı helal etmiyorum.Ezbere oy atılması yorucu oluyor bazen.
Hakkımı yiyenlere hakkımı helal etmiyorum.Ezbere oy atılması yorucu oluyor bazen.
Viyana kuşatmasını görmüş adamsın pirim, 2025 i de bitirirsin korkmaAhh ahh neyse..
Demek 2024 böyle geçti iyi bakalım
2025 enlerini görebilecek miyiz
Sağlamdı 😆Viyana kuşatmasını görmüş adamsın pirim, 2025 i de bitirirsin korkma
Düşünsenize saygı duyuyorum tabi ki. Kategoriyi okudukta aday olarak ilk aklıma Aserat, Bully isimli üyeler gelmişti. Ben de onları yazdım. Sizinle hiç denk gelmedik. Muhtemelen tanısaydım Sizi de yazardım.@S.G.A.T. Türkçe olayında size katılmıyorum. Yılların Türkçe öğretmeni olarak dikkat eden birisiyim. @Bully kullanıcısını tanımam ama merak ettim, bir iki yazısına baktım. Böyle Türkçe kullanan bir arkadaş "Türkçeyi En İyi Kullanan Üye" seçiliyorsa ya seçende ya da seçtirende sorun var demektir. 😀 Sadece bir cümlesini örnek vereyim: "Bu ne la Böyle bir videodan neden haberdar oldum " Bu cümleden bile ne kadar saçma bir anket sonucu olduğu anlaşılır. Yazım, noktalama, anlatım bozukluğu ne ararsan var. 😀 İşin gerçek tarafı bu yazdıklarım ama burası sosyal medya olduğu için kimse Türkçeye dikkat etmez; eğlenme, keyifli zaman geçirme düşüncesinde olduğu için sorun yok.
Yalnız o cümlemde yazım ve anlatım bozukluğu açısından hiçbir sıkıntı yok. Noktalamayı da bilen birisiyim, sık mesaj yazdığımız için forum ortamında her zaman dikkat etmememiz normal.@S.G.A.T. Türkçe olayında size katılmıyorum. Yılların Türkçe öğretmeni olarak dikkat eden birisiyim. @Bully kullanıcısını tanımam ama merak ettim, bir iki yazısına baktım. Böyle Türkçe kullanan bir arkadaş "Türkçeyi En İyi Kullanan Üye" seçiliyorsa ya seçende ya da seçtirende sorun var demektir. 😀 Sadece bir cümlesini örnek vereyim: "Bu ne la Böyle bir videodan neden haberdar oldum " Bu cümleden bile ne kadar saçma bir anket sonucu olduğu anlaşılır. Yazım, noktalama, anlatım bozukluğu ne ararsan var. 😀 İşin gerçek tarafı bu yazdıklarım ama burası sosyal medya olduğu için kimse Türkçeye dikkat etmez; eğlenme, keyifli zaman geçirme düşüncesinde olduğu için sorun yok.