Adami öldürürsen yorum yapmaz tabi@Bully ve @ozgur2113 e buradan selam olsun yorum yapmadılar bile hiç. Eskiden bir Kaan vardı her zaman arkamda desteğini hissettiğim, beni eğlendiren ve kendini sevdiren bir Kaan. Keşke geri dönse.
Adami öldürürsen yorum yapmaz tabi@Bully ve @ozgur2113 e buradan selam olsun yorum yapmadılar bile hiç. Eskiden bir Kaan vardı her zaman arkamda desteğini hissettiğim, beni eğlendiren ve kendini sevdiren bir Kaan. Keşke geri dönse.
Ben oyuncunun keyfine bakmam senaryonun gidişatına bakarım.Adami öldürürsen yorum yapmaz tabi
Ben ikinizle de konuşacağım işte. Hem AB olup olmadığına reytingler karar verecek.Ben hala AB'yim bu sözlerinizi yutacaksınız Ters köşe olacaksınız
Eskici ile ben değil sen konuşacaksın bu senin dizin :ss
Bakariz
Bu hafta Atacan'da geldi total olmuşuzdurBen ikinizle de konuşacağım işte. Hem AB olup olmadığına reytingler karar verecek.
Senaryo gayet iyi gidiyordu bence öldürmene gerek yoktuBen oyuncunun keyfine bakmam senaryonun gidişatına bakarım.
Yaptım
Bakariz
Buraya yaptığım yorum sayısı 30-40'ı buldu sen de en az bu kadar yapmak zorundasın. @denizz19Bu hafta Atacan'da geldi total olmuşuzdur
Onu bırakın da ben düşüneyim Bu konuyu gelecek haftaya bırakalım lütfen tartışmaya kapalıSenaryo gayet iyi gidiyordu bence öldürmene gerek yoktu
Gelecek hafta bu konu üzerinden reyting kasalim diyorsun yaniOnu bırakın da ben düşüneyim Bu konuyu gelecek haftaya bırakalım lütfen tartışmaya kapalı
Çok iddialı bir bölüm olacağının garantisini verebilirim.Gelecek hafta bu konu üzerinden reyting kasalim diyorsun yani
Merakla bekliyoruz yeni bölüm ne zamanÇok iddialı bir bölüm olacağının garantisini verebilirim.
Zamanı geldiğinde söylerimMerakla bekliyoruz yeni bölüm ne zaman