Adami öldürürsen yorum yapmaz tabi@Bully ve @ozgur2113 e buradan selam olsun yorum yapmadılar bile hiç. Eskiden bir Kaan vardı her zaman arkamda desteğini hissettiğim, beni eğlendiren ve kendini sevdiren bir Kaan. Keşke geri dönse.![]()
Adami öldürürsen yorum yapmaz tabi@Bully ve @ozgur2113 e buradan selam olsun yorum yapmadılar bile hiç. Eskiden bir Kaan vardı her zaman arkamda desteğini hissettiğim, beni eğlendiren ve kendini sevdiren bir Kaan. Keşke geri dönse.![]()
Ben oyuncunun keyfine bakmam senaryonun gidişatına bakarım.Adami öldürürsen yorum yapmaz tabi![]()
Ben ikinizle de konuşacağım işte. Hem AB olup olmadığına reytingler karar verecek.Ben hala AB'yim bu sözlerinizi yutacaksınızTers köşe olacaksınız
Eskici ile ben değil sen konuşacaksın bu senin dizin :ss
Bakariz
Bu hafta Atacan'da geldi total olmuşuzdurBen ikinizle de konuşacağım işte. Hem AB olup olmadığına reytingler karar verecek.![]()
Senaryo gayet iyi gidiyordu bence öldürmene gerek yoktuBen oyuncunun keyfine bakmam senaryonun gidişatına bakarım.![]()
Yaptım
Bakariz![]()
Buraya yaptığım yorum sayısı 30-40'ı buldu sen de en az bu kadar yapmak zorundasın.Bu hafta Atacan'da geldi total olmuşuzdur![]()
Onu bırakın da ben düşüneyimSenaryo gayet iyi gidiyordu bence öldürmene gerek yoktu![]()
Gelecek hafta bu konu üzerinden reyting kasalim diyorsun yaniOnu bırakın da ben düşüneyimBu konuyu gelecek haftaya bırakalım lütfen tartışmaya kapalı
![]()
Çok iddialı bir bölüm olacağının garantisini verebilirim.Gelecek hafta bu konu üzerinden reyting kasalim diyorsun yani![]()
Merakla bekliyoruzÇok iddialı bir bölüm olacağının garantisini verebilirim.![]()
Zamanı geldiğinde söylerimMerakla bekliyoruzyeni bölüm ne zaman
![]()