Lacivert - 7.Bölüm | Yeni Bölüm

@Bully ve @ozgur2113 e buradan selam olsun yorum yapmadılar bile hiç. Eskiden bir Kaan vardı her zaman arkamda desteğini hissettiğim, beni eğlendiren ve kendini sevdiren bir Kaan. Keşke geri dönse. :)
Okul açıldı diye pek girmedim bu hafta bir de bölümde kendimi göremeyince yorum yapmamıştım, coştururum birazdan :A

Şimdi @Aserat totoşu da gelip bana da yorum yap der dur ikinizi de coşturayım :A

@Bully ve @ozgur2113 e buradan selam olsun yorum yapmadılar bile hiç. Eskiden bir Kaan vardı her zaman arkamda desteğini hissettiğim, beni eğlendiren ve kendini sevdiren bir Kaan. Keşke geri dönse. :)
@denizz19'a da buradan selam olsun çok az yorum yaptı. Eskiden bir Deniz vardı her zaman arkamda desteği hissettiğim, beni eğlendirip mutlu eden ve kendini sevdiren bir Deniz. Keşke geri dönse. :A

Okul açıldı diye pek girmedim bu hafta bir de bölümde kendimi göremeyince yorum yapmamıştım, coştururum birazdan :A

Şimdi @Aserat totoşu da gelip bana da yorum yap der dur ikinizi de coşturayım :A
İlk benimkini coştur nasıl olsa senaryo danışmanıydın. :A

ASERAT'ı coştur bence burayı yeterince coşturduk zaten :A

@denizz19'a da buradan selam olsun çok az yorum yaptı. Eskiden bir Deniz vardı her zaman arkamda desteği hissettiğim, beni eğlendirip mutlu eden ve kendini sevdiren bir Deniz. Keşke geri dönse. :A

İlk benimkini coştur nasıl olsa senaryo danışmanıydın. :A
Seninkini coştursun bence :A bak bu da Deniz'in torpili olsun :F

ASERAT'ı coştur bence burayı yeterince coşturduk zaten :A

Seninkini coştursun bence :A bak bu da Deniz'in torpili olsun :F
Zaten 400'ü geçmiş mesaj sayın bir de bana laf atıyor. :F

Ayy o nasıl bir bölüm sonu ölmeyeceğini biliyoruz işte klasik Total heyecanı yapmışsın. :A Kırgın Çiçekler'i izleye izleye etkisinde kalmışsın. :F

Jülide de önce sevişsin sonra da Kaan Bey desin vay pis şey.ss

Ayy o nasıl bir bölüm sonu ölmeyeceğini biliyoruz işte klasik Total heyecanı yapmışsın. :A Kırgın Çiçekler'i izleye izleye etkisinde kalmışsın. :F

Çok emin konuşuyorsunuz ya hikayesi bittiyse Kaan'ın :A

Dizi izlerken coşamam ben :A
Sonrasında coştur o zaman. :A

Biraz daha gelmezsen 4. Murat tanıtımını açmayı unut. .ss :A

Ne bitmesi ben sen süründürürsün bu hikayeyi :A Ağır AB'ydin Total'e yani özüne dönmüşsün işte :A

Söz ağızdan bir kere çıktı ben sana Familya konusunda yardımcı oldum, sıra sende. :A
Ben hala AB'yim bu sözlerinizi yutacaksınız :A Ters köşe olacaksınız :F

Yorum yap o zaman. :A

Tamam @eskici ile birlikte gece vardiyasında halledersiniz. :A
Eskici ile ben değil sen konuşacaksın bu senin dizin :ss