Bu mu yani biraz uzun yazsaydin bu kadar degersiz mi 400.mesajYessss
Bu mu yani biraz uzun yazsaydin bu kadar degersiz mi 400.mesajYessss
İyi ki varsınBu mu yani biraz uzun yazsaydin bu kadar degersiz mi 400.mesaj
Ben sevmediğim insana yağ çekmem.Yagcilarda inecek var
Bende sevmedigim insanla Yagcilar duraginda inmemBen sevmediğim insana yağ çekmem.
Tamam yeter bu kadar görevimizi layıkıyla yerine getirdik bence azmin sonuBende sevmedigim insanla Yagcilar duraginda inmem
Yapmak isteyip de yapamayacagimiz sey yokTamam yeter bu kadar görevimizi layıkıyla yerine getirdik bence azmin sonu
@Bully ve @ozgur2113 e buradan selam olsun yorum yapmadılar bile hiç. Eskiden bir Kaan vardı her zaman arkamda desteğini hissettiğim, beni eğlendiren ve kendini sevdiren bir Kaan. Keşke geri dönse.Yapmak isteyip de yapamayacagimiz sey yok
Okul açıldı diye pek girmedim bu hafta bir de bölümde kendimi göremeyince yorum yapmamıştım, coştururum birazdan@Bully ve @ozgur2113 e buradan selam olsun yorum yapmadılar bile hiç. Eskiden bir Kaan vardı her zaman arkamda desteğini hissettiğim, beni eğlendiren ve kendini sevdiren bir Kaan. Keşke geri dönse.
@denizz19'a da buradan selam olsun çok az yorum yaptı. Eskiden bir Deniz vardı her zaman arkamda desteği hissettiğim, beni eğlendirip mutlu eden ve kendini sevdiren bir Deniz. Keşke geri dönse.@Bully ve @ozgur2113 e buradan selam olsun yorum yapmadılar bile hiç. Eskiden bir Kaan vardı her zaman arkamda desteğini hissettiğim, beni eğlendiren ve kendini sevdiren bir Kaan. Keşke geri dönse.
İlk benimkini coştur nasıl olsa senaryo danışmanıydın.Okul açıldı diye pek girmedim bu hafta bir de bölümde kendimi göremeyince yorum yapmamıştım, coştururum birazdan
Şimdi @Aserat totoşu da gelip bana da yorum yap der dur ikinizi de coşturayım
ASERAT'ı coştur bence burayı yeterince coşturduk zatenOkul açıldı diye pek girmedim bu hafta bir de bölümde kendimi göremeyince yorum yapmamıştım, coştururum birazdan
Şimdi @Aserat totoşu da gelip bana da yorum yap der dur ikinizi de coşturayım
Seninkini coştursun bence bak bu da Deniz'in torpili olsun@denizz19'a da buradan selam olsun çok az yorum yaptı. Eskiden bir Deniz vardı her zaman arkamda desteği hissettiğim, beni eğlendirip mutlu eden ve kendini sevdiren bir Deniz. Keşke geri dönse.
İlk benimkini coştur nasıl olsa senaryo danışmanıydın.
İkiniz de coşturun bence.ASERAT'ı coştur bence burayı yeterince coşturduk zaten
Seninkini coştursun bence bak bu da Deniz'in torpili olsun
Zaten 400'ü geçmiş mesaj sayın bir de bana laf atıyor.ASERAT'ı coştur bence burayı yeterince coşturduk zaten
Seninkini coştursun bence bak bu da Deniz'in torpili olsun
Çok emin konuşuyorsunuz ya hikayesi bittiyse Kaan'ınZaten 400'ü geçmiş mesaj sayın bir de bana laf atıyor.
Ayy o nasıl bir bölüm sonu ölmeyeceğini biliyoruz işte klasik Total heyecanı yapmışsın. Kırgın Çiçekler'i izleye izleye etkisinde kalmışsın.
Jülide de önce sevişsin sonra da Kaan Bey desin vay pis şey.ss
Sonrasında coştur o zaman.Dizi izlerken coşamam ben
Biraz daha gelmezsen 4. Murat tanıtımını açmayı unut. .ssZaten 400'ü geçmiş mesaj sayın bir de bana laf atıyor.
Ayy o nasıl bir bölüm sonu ölmeyeceğini biliyoruz işte klasik Total heyecanı yapmışsın. Kırgın Çiçekler'i izleye izleye etkisinde kalmışsın.
Jülide de önce sevişsin sonra da Kaan Bey desin vay pis şey.ss
Ne bitmesi ben sen süründürürsün bu hikayeyi Ağır AB'ydin Total'e yani özüne dönmüşsün işteÇok emin konuşuyorsunuz ya hikayesi bittiyse Kaan'ın
Söz ağızdan bir kere çıktı ben sana Familya konusunda yardımcı oldum, sıra sende.Sonrasında coştur o zaman.
Biraz daha gelmezsen 4. Murat tanıtımını açmayı unut. .ss
Seni ben bi coşturacağım iki gündür kendi dizimi coşturdum yorgun düştümSonrasında coştur o zaman.
Biraz daha gelmezsen 4. Murat tanıtımını açmayı unut. .ss
Yorum yap o zaman.Ne bitmesi ben sen süründürürsün bu hikayeyi Ağır AB'ydin Total'e yani özüne dönmüşsün işte
Söz ağızdan bir kere çıktı ben sana Familya konusunda yardımcı oldum, sıra sende.
Tamam @eskici ile birlikte gece vardiyasında halledersiniz.Seni ben bi coşturacağım iki gündür kendi dizimi coşturdum yorgun düştüm
Ben hala AB'yim bu sözlerinizi yutacaksınız Ters köşe olacaksınızNe bitmesi ben sen süründürürsün bu hikayeyi Ağır AB'ydin Total'e yani özüne dönmüşsün işte
Söz ağızdan bir kere çıktı ben sana Familya konusunda yardımcı oldum, sıra sende.
Eskici ile ben değil sen konuşacaksın bu senin dizin :ss