senin sahne başladıMelek de Celal'in kızıymış. Sarp'ın çözmesi gereken baya düğüm olacak. Dizide baya konu var, rahat ilerler.
Sarp artist gardiyanlara haddini bildiriyor.
Bahane de hazırÇok zaman atlaması var. Total izlemez bu diziyi. AB grubunda 1. olur.
@denizz19 un izlediği dizi varken kim totali alabilir sadece marul kafanın 5 total reytingi varÇok zaman atlaması var. Total izlemez bu diziyi. AB grubunda 1. olur.
Bahane de hazır
Canım biz talimliyiz Kırgın Çiçekler bomba bir bölümle devam ediyor İçerde'nin karşımızda şansı yok@denizz19 un izlediği dizi varken kim totali alabilir sadece marul kafanın 5 total reytingi var
Hmm ok beğenmemişsin belliBölüm sonunda yaşayacağımız ters köşe dizinin benim için şansını arttırır. Şuan pek takip edeceklerim arasında değil dizi.
Ben uyarladikları filmi çok sevdiğim içim izliyorum yoksa Pazartesi yayında olan hiç bir diziyle problemim yok.
aynen kesin herkes yine salya sümük ağlıyor dimi bomba dediğni buCanım biz talimliyiz Kırgın Çiçekler bomba bir bölümle devam ediyor İçerde'nin karşımızda şansı yok
Hmm ok beğenmemişsin belli
Aynenaynen kesin herkes yine salya sümük ağlıyor dimi bomba dediğni bu
@Yiğitt ler deKızlar Soğan yiyen Çağatayı gördükten sonra artık diziyi izlemez.
sıkıldım içerde sarmadı ama değiştiremiyordum da paramparça da özetsiz tekrarını izlerim onun .ss sen oy kullanmayı unutma
@Yiğitt ler de
sıkıldım içerde sarmadı ama değiştiremiyordum da paramparça da özetsiz tekrarını izlerim onun .ss sen oy kullanmayı unutma
Ne oyu be Aç kırgın çiçekleri izle korku filmi tadında sahneler vardı@Yiğitt ler de
oy vermezsen 40 tane anti kırgınlar konusu açarımNe oyu be Aç kırgın çiçekleri izle korku filmi tadında sahneler vardı
Şimdi baktım İçerde'nin yorum konusunu 17.59'da açmışsınız o yüzden buradan devam etmemiz gerekiyor. @ozgur2113 @Yiğitt
Ee söyledim zaten sana
Dizinin çok iyi bir kadrosu var, o kadar da reklamı yapıldı. İyi bir iş çıkacak izlenimi de verdi. İlk bölümünü ilerleyen günlerde internetten izleyelim bakalım.
Başladı
Gözlerim Serenay Sarıkaya'yı arıyor, Medcezir tadı alamayacağım kesin.
Dizi basladi tüm sehir merkezlerinde büyük ekranlar kuruldu herkes disarda herkes İcerde'yi izliyor
Girişi beğenmedim ama konu çok iyi izledik sıra yorum yapacağım
Bahane de hazır
Hahahah Hasan reyis güldürüyor.
O değil de dizide en dikkat çeken isim açık ara Damla Colbay. Döktürüyor resmen.
Çılgın Çağatay çoşturuyor
İğrenç iğrenç yiyordu. Birde cücüğünü tam fiyasko.