Show İçerde - Dizi Yorumları

Bengu soral berbat bir ses tonuyla başladi . Yok bu dizide çetin tekindor dışında bir iş yok biraz da Çağatay O kadar

Çocukları pistten alalım lütfen.:F

O ne saçma bir sahneydi.:( Sarp ve Melek acayip saçma tanıştı. Bendi iyi oynamamış. Çok yapmacık bir sahneydi.:(

Melek de Celal'in kızıymış. Sarp'ın çözmesi gereken baya düğüm olacak. Dizide baya konu var, rahat ilerler. :D

Sarp artist gardiyanlara haddini bildiriyor. :A

Hahahah Hasan reyis güldürüyor. :F

O değil de dizide en dikkat çeken isim açık ara Damla Colbay. :D Döktürüyor resmen. :Z

@denizz19 un izlediği dizi varken kim totali alabilir sadece marul kafanın 5 total reytingi var:A
Canım biz talimliyiz Kırgın Çiçekler bomba bir bölümle devam ediyor :D İçerde'nin karşımızda şansı yok :A

Bölüm sonunda yaşayacağımız ters köşe dizinin benim için şansını arttırır. Şuan pek takip edeceklerim arasında değil dizi.:(

Ben uyarladikları filmi çok sevdiğim içim izliyorum yoksa Pazartesi yayında olan hiç bir diziyle problemim yok.:F
Hmm ok beğenmemişsin belli :F

Ne oyu be :D Aç kırgın çiçekleri izle korku filmi tadında sahneler vardı :F
oy vermezsen 40 tane anti kırgınlar konusu açarım :F

Şimdi baktım İçerde'nin yorum konusunu 17.59'da açmışsınız o yüzden buradan devam etmemiz gerekiyor. :) @ozgur2113 @Yiğitt

Ee söyledim zaten sana :A

Dizinin çok iyi bir kadrosu var, o kadar da reklamı yapıldı. İyi bir iş çıkacak izlenimi de verdi. İlk bölümünü ilerleyen günlerde internetten izleyelim bakalım. :)

Gözlerim Serenay Sarıkaya'yı arıyor, Medcezir tadı alamayacağım kesin. :(

Dizi basladi tüm sehir merkezlerinde büyük ekranlar kuruldu herkes disarda herkes İcerde'yi izliyor :A

Girişi beğenmedim ama konu çok iyi izledik sıra yorum yapacağım

Hahahah Hasan reyis güldürüyor. :F

O değil de dizide en dikkat çeken isim açık ara Damla Colbay. :D Döktürüyor resmen. :Z

Çılgın Çağatay çoşturuyor :Z

İğrenç iğrenç yiyordu.:F Birde cücüğünü tam fiyasko.:F

oy kullanmayı unutmayın :D
https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-19-eylül-2016.261370/