Sen ygs yi hayırlısıyla atlatta gerisi kolayAman ben gidecem zaten benim için iyi olsa ne olur olmasa ne olur
Seneye sağlam bir dramla dönelim orta
Sen ygs yi hayırlısıyla atlatta gerisi kolayAman ben gidecem zaten benim için iyi olsa ne olur olmasa ne olur
Seneye sağlam bir dramla dönelim orta
Okuyup beğendiğin için teşekkürler ama rol için biraz daha beklemen gerekecek.@Aserat eraycımm benim rolüm hiç yoktu bu bölüm yorumlamıcam
şaka bir yana beğendim bölümü bakalım neler olacak ıraz bayağı bir psikopat çıktı
Okuyup beğendiğin için teşekkürler ama rol için biraz daha beklemen gerekecek.
Yorumunu uzat biraz.Bölüm fena degildi ama şu rüya meselesi hosuma gitmedi
Biraz uzun yap ki beğeneyim. Gerçi bugünkü yorumlar sonrası biraz hevesim kaçtı bu yüzden 7. bölüme çalışmaya çalışıyorum.Sanada yorum begendiremiyoruz
Cok fazla olay yoktu iste ama güzel bölümdü Iraz'in ölümünün rüya olmasi disinda ayrica yorumlari begenmiyorsun ama konu yine 100 mesaja dayanmisBiraz uzun yap ki beğeneyim. Gerçi bugünkü yorumlar sonrası biraz hevesim kaçtı bu yüzden 7. bölüme çalışmaya çalışıyorum.
Evet Deniz'in olmamasına rağmen bayağı iyi performans çıkardık bir de o gelirse 150'ye kadar yolumuz var.Cok fazla olay yoktu iste ama güzel bölümdü Iraz'in ölümünün rüya olmasi disinda ayrica yorumlari begenmiyorsun ama konu yine 100 mesaja dayanmis
Yarin gelirse yaparsiniz iste bu arada Selim'i unuttum sanmaEvet Deniz'in olmamasına rağmen bayağı iyi performans çıkardık bir de o gelirse 150'ye kadar yolumuz var.
Onu da oyuna sokacağız yavaş yavaş.Yarin gelirse yaparsiniz iste bu arada Selim'i unuttum sanma
Biraz hizli olsunOnu da oyuna sokacağız yavaş yavaş.
Yok gerek var. Sadece bu hafta izleyici kitlemizin neredeyse tamamı bölümü okuyunca bir gün olmadan 100 mesaja dayandı.Konu zaten yeteri kadar yorum almış bana gerek kalmamış bu hafta.
@eskici mobilden giriyordum ama tek tük cevap yazıp çıkıyordum yoksa seni es geçer miyim kanka Ama döndüm artık buradayım
Ama bugün bayağı yorgunum o yüzden yarını bekleyeceksin.Yok gerek var. Sadece bu hafta izleyici kitlemizin neredeyse tamamı bölümü okuyunca bir gün olmadan 100 mesaja dayandı.
Çok güzel bir bölüm olduğu için sabırsızlıkla bekleyeceğinden eminim.Ama bugün bayağı yorgunum o yüzden yarını bekleyeceksin.
Neyse sana ne sordugumu da unuttum zaten o yüzden sorun yok geri geldigine göre dizimizi de yayinlarsin artikKonu zaten yeteri kadar yorum almış bana gerek kalmamış bu hafta.
@eskici mobilden giriyordum ama tek tük cevap yazıp çıkıyordum yoksa seni es geçer miyim kanka Ama döndüm artık buradayım
8.bölüm hazır zaten bir sıkıntı olmazsa Pazar ya da Pazartesi yayındaNeyse sana ne sordugumu da unuttum zaten o yüzden sorun yok geri geldigine göre dizimizi de yayinlarsin artik
8.bölüm hazır zaten bir sıkıntı olmazsa Pazar ya da Pazartesi yayında