Aşkın Peşinden - 6. Bölüm | Yeni Bölüm

@Aserat eraycımm benim rolüm hiç yoktu bu bölüm yorumlamıcam:F

şaka bir yana beğendim bölümü bakalım neler olacak ıraz bayağı bir psikopat çıktı:F

Bölüm fena degildi ama şu rüya meselesi hosuma gitmedi :A

Biraz uzun yap ki beğeneyim. Gerçi bugünkü yorumlar sonrası biraz hevesim kaçtı bu yüzden 7. bölüme çalışmaya çalışıyorum. :A
Cok fazla olay yoktu iste ama güzel bölümdü Iraz'in ölümünün rüya olmasi disinda :A ayrica yorumlari begenmiyorsun ama konu yine 100 mesaja dayanmis :A

Cok fazla olay yoktu iste ama güzel bölümdü Iraz'in ölümünün rüya olmasi disinda :A ayrica yorumlari begenmiyorsun ama konu yine 100 mesaja dayanmis :A
Evet Deniz'in olmamasına rağmen bayağı iyi performans çıkardık bir de o gelirse 150'ye kadar yolumuz var. :A

Konu zaten yeteri kadar yorum almış bana gerek kalmamış bu hafta. :A

@eskici mobilden giriyordum ama tek tük cevap yazıp çıkıyordum yoksa seni es geçer miyim kanka :A Ama döndüm artık buradayım :F

@eskici mobilden giriyordum ama tek tük cevap yazıp çıkıyordum yoksa seni es geçer miyim kanka :A Ama döndüm artık buradayım :F
Yok gerek var. Sadece bu hafta izleyici kitlemizin neredeyse tamamı bölümü okuyunca bir gün olmadan 100 mesaja dayandı. :A

Neyse sana ne sordugumu da unuttum zaten o yüzden sorun yok :F geri geldigine göre dizimizi de yayinlarsin artik :A