Sen ygs yi hayırlısıyla atlatta gerisi kolayAman ben gidecem zaten benim için iyi olsa ne olur olmasa ne olur
Seneye sağlam bir dramla dönelim orta![]()
Sen ygs yi hayırlısıyla atlatta gerisi kolayAman ben gidecem zaten benim için iyi olsa ne olur olmasa ne olur
Seneye sağlam bir dramla dönelim orta![]()
Okuyup beğendiğin için teşekkürler ama rol için biraz daha beklemen gerekecek.@Aserat eraycımm benim rolüm hiç yoktu bu bölüm yorumlamıcam
şaka bir yana beğendim bölümü bakalım neler olacak ıraz bayağı bir psikopat çıktı![]()
Okuyup beğendiğin için teşekkürler ama rol için biraz daha beklemen gerekecek.![]()
Yorumunu uzat biraz.Bölüm fena degildi ama şu rüya meselesi hosuma gitmedi![]()
Biraz uzun yap ki beğeneyim. Gerçi bugünkü yorumlar sonrası biraz hevesim kaçtı bu yüzden 7. bölüme çalışmaya çalışıyorum.Sanada yorum begendiremiyoruz![]()
Cok fazla olay yoktu iste ama güzel bölümdü Iraz'in ölümünün rüya olmasi disindaBiraz uzun yap ki beğeneyim. Gerçi bugünkü yorumlar sonrası biraz hevesim kaçtı bu yüzden 7. bölüme çalışmaya çalışıyorum.![]()
Evet Deniz'in olmamasına rağmen bayağı iyi performans çıkardık bir de o gelirse 150'ye kadar yolumuz var.Cok fazla olay yoktu iste ama güzel bölümdü Iraz'in ölümünün rüya olmasi disindaayrica yorumlari begenmiyorsun ama konu yine 100 mesaja dayanmis
![]()
Yarin gelirse yaparsiniz isteEvet Deniz'in olmamasına rağmen bayağı iyi performans çıkardık bir de o gelirse 150'ye kadar yolumuz var.![]()
Onu da oyuna sokacağız yavaş yavaş.Yarin gelirse yaparsiniz istebu arada Selim'i unuttum sanma
![]()
Biraz hizli olsunOnu da oyuna sokacağız yavaş yavaş.![]()
Yok gerek var. Sadece bu hafta izleyici kitlemizin neredeyse tamamı bölümü okuyunca bir gün olmadan 100 mesaja dayandı.Konu zaten yeteri kadar yorum almış bana gerek kalmamış bu hafta.
@eskici mobilden giriyordum ama tek tük cevap yazıp çıkıyordum yoksa seni es geçer miyim kankaAma döndüm artık buradayım
![]()
Ama bugün bayağı yorgunum o yüzden yarını bekleyeceksin.Yok gerek var. Sadece bu hafta izleyici kitlemizin neredeyse tamamı bölümü okuyunca bir gün olmadan 100 mesaja dayandı.![]()
Çok güzel bir bölüm olduğu için sabırsızlıkla bekleyeceğinden eminim.Ama bugün bayağı yorgunum o yüzden yarını bekleyeceksin.![]()
Neyse sana ne sordugumu da unuttum zaten o yüzden sorun yokKonu zaten yeteri kadar yorum almış bana gerek kalmamış bu hafta.
@eskici mobilden giriyordum ama tek tük cevap yazıp çıkıyordum yoksa seni es geçer miyim kankaAma döndüm artık buradayım
![]()
8.bölüm hazır zaten bir sıkıntı olmazsa Pazar ya da Pazartesi yayındaNeyse sana ne sordugumu da unuttum zaten o yüzden sorun yokgeri geldigine göre dizimizi de yayinlarsin artik
![]()
8.bölüm hazır zaten bir sıkıntı olmazsa Pazar ya da Pazartesi yayında![]()