Mutlu Yıllar Çiğdem-!

@Çiğdem- doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah. :D Doğum günün aklımdaydı aslında konuyu ben açmak isterdim ama işim çıktı foruma giremedim, anladın sen o işi. :A

Neyse hediyeni de takdim edeyim, önceden de vermiş olabilirim belki bu hediyeyi, hatırlayamadım şimdi ama çok özel bir resim her yerde bulamazsın, arşivinde bulunsun. :A

11410722_1659190447645461_817619894_n.jpg

Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem- nice mutlu yıllara. :X

Aslında senden hediye konusunda intikam almak istiyordum ama sonra acıdım ve fikrimi değiştirdim. Al doya doya bak. :A

27647d9e2f073a2934c43e9bd968d67e.jpg

Taa evimden buralara kadar @Çiğdem- in doğum gününü kutlamaya geldim :A Nice senelerin olsun, senin hep bu yaşlarda kalman dileğiyle... Hediye de yok idare ediver mobilden anca bu kadar :)

Lan geçenler de bunun aynısını ben hediye etmiştim :A :F azcık özgün olun ya özgün :A

@Çiğdem- hanım iyi ki doğdunuz , umarım kısmetiniz bi gün açılır da senin turşunu kurmak zorunda kalmayız :A
Yeni modeli çıkmış bu Oklava7S modeli :A Kendi kendine mantı yapıyor aynı zamanda @destere gibi sıvacıları kangren edebiliyor çok efektif :A
çok teşekkürler @tolgab 2 yeni şarkıyl Mustim harika bir doğum günü geçirmemi sağladı
:love1:

@DarkLeqenD @Doğu @destere nin kalın kafasına o oklava kırılır bee kalın lazım :F
oklava.jpeg

Taa evimden buralara kadar @Çiğdem- in doğum gününü kutlamaya geldim :A Nice senelerin olsun, senin hep bu yaşlarda kalman dileğiyle... Hediye de yok idare ediver mobilden anca bu kadar :)
Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem-
Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem- nice mutlu yıllara. :X

Aslında senden hediye konusunda intikam almak istiyordum ama sonra acıdım ve fikrimi değiştirdim. Al doya doya bak. :A

27647d9e2f073a2934c43e9bd968d67e.jpg
Doğum günün kutlu olsun, nice senelere. :)
Mutlu yıllar çiko :D
Doğum günün kutlu olsun. :)
@Çiğdem- doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah. :D Doğum günün aklımdaydı aslında konuyu ben açmak isterdim ama işim çıktı foruma giremedim, anladın sen o işi. :A

Neyse hediyeni de takdim edeyim, önceden de vermiş olabilirim belki bu hediyeyi, hatırlayamadım şimdi ama çok özel bir resim her yerde bulamazsın, arşivinde bulunsun. :A

11410722_1659190447645461_817619894_n.jpg
çok teşekkürler @Bully düşünmen yeter açamasanda olsun :F aa evet musti serdar fotosu vermiştinde o fotoda farklı bir fotoydu bu gönderdiğinde farklı oyüzden çok tşk :love1:

@Aserat seninde hediyen çok süper tabikide mustimden sonraki favorim :A

@gözlemci seninde düşünmen yeter hediye olmasada olur çok tşk :bhr:

@pompy @Billy Kane @Sherlock @HeisenBerg sizlerede çok teşekkürler :love1:

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem- sevdiklerinle birlikte nice yıllara :)

Al bakalım bu da hediyen :D

stephen-amell-902.jpg

Yok ben bi süre izleyip bırakmıştım da sen izliyorsundur dedim mutlaka o kadar CW dizileri izliyorsun sonuçta Arrow'u izlemesen olmazdı :A
Doğum günün kutlu olsun laz kiziii, nice mutlu yıllara. :A Hediye gönderemiyorum köyde bulamadık düzgün bi hediye. :A @Çiğdem-
bırkmakla büyük hata yapmışsın ozaman izliyorum tabi CW kanalının patronu benim zaten
:A :A :A

@MEnes teşekkürler 😉 sizin köyde dana yokmu ayoll kurbanda geliyor :A

çok teşekkürler @tolgab 2 yeni şarkıyl Mustim harika bir doğum günü geçirmemi sağladı
:love1:

@DarkLeqenD @Doğu @destere nin kalın kafasına o oklava kırılır bee kalın lazım :F
oklava.jpeg

çok teşekkürler @Bully düşünmen yeter açamasanda olsun :F aa evet musti serdar fotosu vermiştinde o fotoda farklı bir fotoydu bu gönderdiğinde farklı oyüzden çok tşk :love1:

@Aserat seninde hediyen çok süper tabikide mustimden sonraki favorim :A

@gözlemci seninde düşünmen yeter hediye olmasada olur çok tşk :bhr:

@pompy @Billy Kane @Sherlock @HeisenBerg sizlerede çok teşekkürler :love1:

Aynen Musti doğum gününü beklemiş :A