Polat Şaşmaz
Favori Üye
Eyvaaahhh pikseller yandıGüzellikse güzellik her türlü kapisiriz
Ekli dosyayı görüntüle 51760
Son düzenleme:
Eyvaaahhh pikseller yandıGüzellikse güzellik her türlü kapisiriz
Ekli dosyayı görüntüle 51760
yok ciddiye almadım.. buna cevap olarak yazmıştım..burda mesajı yazınca mesaja smile eklemediğim için yanlış anladı arkadaşlarCiddiye alma diss olayını ya o işin şakası sadece 46'ya oy atanlara da @denizz19 ve tayfası diss atıyor mesela Hatta bu olayı da ilk Deniz başlattı zaten onun yüzünden herkes birbirini dissliyor
İstediğim diziye antilik yapar istediğime oy atarım kimse karışamaz buna.@Bully madem bu konuyu açtın bende birşey söyleyeyim..sen sırf poyraz karayeli eledi diye kırgınlara anticilik yapıyorsun burdada fazla adaletli olduğun söylenemez o zaman sevdiğimiz diziyi kim elediyse hepimiz sonraki turda o diziyi elemeye çalışalım olacak iş değil
senin anlattığından bu sonuç çıkıyor çünkü benim açıklamama mantıksızlık diyen sendin..ilk mesaja bak kim mantığı ortaya ilk atmış bakNiye Kırgın Çiçekler diyecekmişim Ben sana öyle birşey mi dedim hangisini çok izlersen o diziye oy atarsın diye ? Ben mantık söylemedim ortaya mantığı atan sensin
anlaşıldı burda kaç defa açıklasamda inanmıyacaksın ama bir daha söylüyorum ciddiye filan almadım..o cümlenin sonunda gülücük olsaydı belkide bunlar olmayacaktı sadece smile atmayı unuttum..ayrıca şuda ortaya çıkmış oldu.o mesajı üç kişi cevapladınız demekki o kadar ciddiye almışsınızİstediğim diziye antilik yapar istediğime oy atarım kimse karışamaz buna.
Ben can sıkıntısından, geyiğine uğraşıyorum. Sana da tavsiye ederim geyik yapmayı, bu kadar ciddi takılma, eğlenmeye çalış biraz bence.
Ne yaptin sen ya dogal güzellikten bahsediyoruz biz bu hic dogal degilEyvaaahhh pikseller yandı
bu arada kimse karışamaz bana diyorsun ya burada dahi ciddiye nasıl aldığını ispatlıyorsun aslındaİstediğim diziye antilik yapar istediğime oy atarım kimse karışamaz buna.
Ben can sıkıntısından, geyiğine uğraşıyorum. Sana da tavsiye ederim geyik yapmayı, bu kadar ciddi takılma, eğlenmeye çalış biraz bence.
Demek ki smile kullanman gerekiyormuş.bu arada kimse karışamaz bana diyorsun ya burada dahi ciddiye nasıl aldığını ispatlıyorsun aslında
Daha gelmeyen tayfamız var onlar da gelirse tamamdırOha gittim geldim fark 1'e inmiş Şikeyi net görenler?
Takılıyoruz öyle can sıkıntısına ya yoksa akıl karı mıne büyüttünüz lan şu konuyu çok enteresan bizim vadi anketlerine döndü iş
tamam ben smile kullanmayı unuttum dedim dikkat ediyorsan bunu kabul ediyorum.ama bu alındığım anlamı taşımıyor..sen kınıyorum yazısını ciddi olarak söyledin diyorsun..şimdi şöyle belirteyim.Demek ki smile kullanman gerekiyormuş.
Diss atanları kınıyorum, yaptığınız saçma diyorsun benim bu mesajlardan takıldığını anlamam mümkün değil
E yukarda da adaletli değilsin yaptığın olacak iş değil falan demişsin bunlar ciddiye alınacak laflar.
Neyse işte bundan sonra smile kullan da sıkıntı olmasın bak gece gece kaç kişiyle uğraştın bir açıklama yüzündentamam ben smile kullanmayı unuttum dedim dikkat ediyorsan bunu kabul ediyorum.ama bu alındığım anlamı taşımıyor..sen kınıyorum yazısını ciddi olarak söyledin diyorsun..şimdi şöyle belirteyim.
(Diss atanları kınıyorum, yaptığınız saçma)
benim ifade aslında buydu..
sorma ya öyle oldu zaten üç kişi birden öle yazınca çok şaşırdım..hakikaten ciddi anlamda yazmış olsam zaten bu kadar şaşırmamış olurdum..benim smile fazla kullanmadığımı Billy Kane ile DarkLeqend iyi biliyor..ben çoğu kişi biliyor sanıyordum ama öyle değilmiş durum bundan ibaretNeyse işte bundan sonra smile kullan da sıkıntı olmasın bak gece gece kaç kişiyle uğraştın bir açıklama yüzünden
Çağır ulan bi kamyon adam yığarım buraya Gül gibi uyuyan yılanı uyandırmaDaha gelmeyen tayfamız var onlar da gelirse tamamdır
Takılıyoruz öyle can sıkıntısına ya yoksa akıl karı mı
Yılanını boynuna dolarım seninÇağır ulan bi kamyon adam yığarım buraya Gül gibi uyuyan yılanı uyandırma
Bu yarı finalden çok rahatsızım Deniz'in desteklediği dizi, şarkı vb ne varsa yarıştırmamak lazım bundan sonraÇağır ulan bi kamyon adam yığarım buraya Gül gibi uyuyan yılanı uyandırma
Hazır dolanmışı var zatenYılanını boynuna dolarım senin
@denizz19 bi yarışmayı da kazanmayıversin. Foruma geldiğimden beri tüm yarışmaları kazandı adam winner Yeter artık köşesine çekilsinBu yarı finalden çok rahatsızım Deniz'in desteklediği dizi, şarkı vb ne varsa yarıştırmamak lazım bundan sonra
Co-admin olarak ilk icraatım bu olacak
Ben kullanmıştım.
Hiç birini izlemedim, bi fikrim yok. Ama senin hatrina KÇ dedim.Böyle bir akımın öncüsü olduğum için kendimle gurur duyuyorum
@Ahmad kırgın çiçeklere oy yollarsan sana özel şarkı söylerim
Adamsın sen sana Azerice şarkı söyleyecemHiç birini izlemedim, bi fikrim yok. Ama senin hatrina KÇ dedim.
26-26 olmuş oyumla, vay.