2016 En Favori Dizi 2016 | Yarı Final | Kırgın Çiçekler vs 46: Yok Olan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi dizi finale yükselsin?

• Kırgın Çiçekler

Oy: 29 49.2%
  • 46: Yok Olan

Oy: 30 50.8%

• Kullanılan toplam oy
    59
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman arka sokaklar direk 1.olması lazım :D Nasıl mantık bu ?
bu arada nasıl mantık bu diyorsun o zaman bende sana şunu sorayım..bir diziyi daha çok izliyorsun öbür diziye oranla sen hangisini tercih ederdin az izlediğinimi yoksa çok izlediğinimi? tabiki çok izlediğini tercih ederdin..senin söylediğin mantığa göre sende 46 yı değilde kırgın çiçekleri seçmeliydin:)

bu anlattıklarımdan bu sonucu çıkarman çok şaşırtıcı..ben açıklamamda şunu söyledim..46 dizisinin yarıda kalmasına üzülmüş bir kişiyim..çünkü o dizininin eksik bölümlerini izleyecektim..işin özü şu 46 ya karşı benim bir kinim yok tam tersi diziyi destekliyordum ama sadece bu eşleşmede kırgın çiçeklere oy kullandım diye diss attınız..sizin kırgın çiçekler için antiliğiniz bulunuyor..sen bully ile öbür bazı arkadaşlar.

Ciddiye alma diss olayını ya o işin şakası sadece :D 46'ya oy atanlara da @denizz19 ve tayfası diss atıyor mesela :A Hatta bu olayı da ilk Deniz başlattı zaten onun yüzünden herkes birbirini dissliyor :A

Diss atarak eğleniyoruz ne kinimiz olacak ?:)

Sen diyorsun 46 Yok Olan dizisi 13 bölüm sürdü,Kırgın Çiçekler 2.sezonuna devam edecek o yüzden KG hak ediyor diyorsun .

Bende diyorum sezonlara bakacaksak ,Arka Sokaklar'ın hemen 1.olması lazım.
bunu sadece bir yönden örnekledim ben..yoksa kırgınlar 2.sezonu başladı diye oylamadım kaliteli dizi olduğundan oyladım..ama sadece açıklamamın tek yönüyle örneklendiriyorsun bunu..bu iki dizi arasından sadece kırgınlar daha kaliteli bulduğumdan oyladım..bu arada diss için kınıyorum lafını bende lafın gelişi olarak söyledim..şaka ile diss atıldığını biliyorum sonuçta:)

bu arada nasıl mantık bu diyorsun o zaman bende sana şunu sorayım..bir diziyi daha çok izliyorsun öbür diziye oranla sen hangisini tercih ederdin az izlediğinimi yoksa çok izlediğinimi? tabiki çok izlediğini tercih ederdin..senin söylediğin mantığa göre sende 46 yı değilde kırgın çiçekleri seçmeliydin:)
Niye Kırgın Çiçekler diyecekmişim :D Ben sana öyle birşey mi dedim hangisini çok izlersen o diziye oy atarsın diye ?:D Ben mantık söylemedim ortaya mantığı atan sensin :)

destere şu güzellik oy bekliyor senden adres 46
71a2cfacfe9d4cc0c7e5eb1cfe352ade.jpg

@turkuazz kasma kendini bu kadar eğleniyoruz şurada, ama diss yemek rahatsız ediyor seni belli ki peki ben de bir daha atmam o zaman :)

Evet Kırgın Çiçekler antisiyim bu yüzden 46'yı destekliyorum hesap mı verecem bir de :A

@turkuazz kasma kendini bu kadar eğleniyoruz şurada, ama diss yemek rahatsız ediyor seni belli ki peki ben de bir daha atmam o zaman :)

Evet Kırgın Çiçekler antisiyim bu yüzden 46'yı destekliyorum hesap mı verecem bir de :A
Adam rahatsız oluyor atma diyorsa atmayacaksın hacı ayık ol :A

bunu sadece bir yönden örnekledim ben..yoksa kırgınlar 2.sezonu başladı diye oylamadım kaliteli dizi olduğundan oyladım..ama sadece açıklamamın tek yönüyle örneklendiriyorsun bunu..bu iki dizi arasından sadece kırgınlar daha kaliteli bulduğumdan oyladım..bu arada diss için kınıyorum lafını bende lafın gelişi olarak söyledim..şaka ile diss atıldığını biliyorum sonuçta:)
Gülücük koysadın keşke bende seni şaka yaptığını anlasadım :) O cümlede başka birşey dememişsin ki o yüzden öyle cevap yazdım.

yahu insaf ya burda bende takılıyorum sadece o kadar..kastığımıda nereden çıkardın anlamış değilim..siz diss attınız bende kendimce açıklama yapmak istedim..dikkat ediyorsan bende size antici filan diyorum siz buna niçin alınıyorsunuz? ayrıca ben kimsedeb hesap filan sormadım yanlış anlaşıldıysam benim suçummu bu? diss atanlara sadece cevap yazmak istedim tabiki hesap vermek zorunda değilsin anticiler tek tek üstümüze gelmeyin sorun yok:)

Adamımı koruyorum sana ne kot kafa :A
sıkıntı yok ben alınmadım sadece cevaplamak istedim ama belliki onlar çok fena alınmışlarki hepsi birden cevaplıyorlar:)

yahu insaf ya burda bende takılıyorum sadece o kadar..kastığımıda nereden çıkardın anlamış değilim..siz diss attınız bende kendimce açıklama yapmak istedim..dikkat ediyorsan bende size antici filan diyorum siz buna niçin alınıyorsunuz? ayrıca ben kimsedeb hesap filan sormadım yanlış anlaşıldıysam benim suçummu bu? diss atanlara sadece cevap yazmak istedim tabiki hesap vermek zorunda değilsin anticiler tek tek üstümüze gelmeyin sorun yok:)
Biz daha güçlüyüz merak etme asimile olacaklar :F

@dreamy sen Kırgın Çiçekleri seviyordun sanki oy atmadıysan beklerim :)

Gülücük koysadın keşke bende seni şaka yaptığını anlasadım :) O cümlede başka birşey dememişsin ki o yüzden öyle cevap yazdım.
benim smile fazla kullanmadığımı burdaki bazı arkadaşlar biliyor..bunu bilerekten filan yapmıyorum çoğu zaman unutuyorum..ama yanlış anlaşıldım tamamıyla.:)

10 bölümde ne hissetirdi sizede bu kadar savunuyorsunuz tamam farklı ama illa farklılıksa 46 değilde TKY olması lazımdı kusura bakma ama 50 bölümlük dizi ile 10 bölümlük bir dizi benim içinde bir değil. :D
Bak yine aynı savunma :D O zaman Arka Sokaklar,Sihirli Annemi herhangi bir diziyle kıyaslama :D

46 Yok Olan süresi hem kısa,hem sıkıcı değil,hem yabancı dizi kalitesinde seviyesi olduğu için bu kadar seviyoruz. Dizi türkiye standartların üstünde dizi.

TKY'de yabancı dizi tadındadı ama oyunculuklar çöptü ve zaten yabancı diziden uyarlamadı Kısacası orjinal dizi değildi.

benim smile fazla kullanmadığımı burdaki bazı arkadaşlar biliyor..bunu bilerekten filan yapmıyorum çoğu zaman unutuyorum..ama yanlış anlaşıldım tamamıyla.:)
Sıkıntı yok :D Yanlış anladım olur böyle şeyler :)

@Bully madem bu konuyu açtın bende birşey söyleyeyim..sen sırf poyraz karayeli eledi diye kırgınlara anticilik yapıyorsun burdada fazla adaletli olduğun söylenemez:) o zaman sevdiğimiz diziyi kim elediyse hepimiz sonraki turda o diziyi elemeye çalışalım olacak iş değil:)

sıkıntı yok ben alınmadım sadece cevaplamak istedim ama belliki onlar çok fena alınmışlarki hepsi birden cevaplıyorlar:)
Diss atanları kınıyorum yaptığınız saçma demedin mi sen bu nasıl takılmadır :D

Kullandığın dil ciddi bir dil olduğu için takıldığını anlayabilmem mümkün değil benim. Alınan biz değil de senmişsin gibi görünüyor :D

Diss atanları kınıyorum yaptığınız saçma demedin mi sen bu nasıl takılmadır :D

Kullandığın dil ciddi bir dil olduğu için takıldığını anlayabilmem mümkün değil benim. Alınan biz değil de senmişsin gibi görünüyor :D
biraz önce açıklamıştım o konuyu..çoğu mesajda smile kullanmıyorum..ama bunu bilerek yapmıyorum unutuyorum bazanda kullanmıyorum..bu alındığım anlamı taşımıyor..dediğim gibi siz yanlış anladınız..ayrıca yanlış anladığın içinde baya farklı bir tepki ile yazdın mesajları:)
ben sırf smileyi unuttum diye oldu bunlar durum bundan ibaret:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...