Ben kesin kullanacam zaten o yüzden en sona birakiyorum ama kesin olmayanlari bir kullandirin ondan sonra kullaniriz benim oyum haric 3 oya daha ihtiyac var su anda cünkü daha @Bully cigimde oy kullanacak
Ben kesin kullanacam zaten o yüzden en sona birakiyorum ama kesin olmayanlari bir kullandirin ondan sonra kullaniriz benim oyum haric 3 oya daha ihtiyac var su anda cünkü daha @Bully cigimde oy kullanacak
Vadiyi de kendini kabadayı sananlar izliyorEk olarak teyzeler,ablalar izliyor
İstisnalar kaideyi bozmaz
O zaman arka sokaklar direk 1.olması lazım Nasıl mantık bu ?bu arada diss atan arkadaşları burdan kınıyorum..46 dizisini 1 bölüm izledim..kırgın çiçeklerin tamamı bitiyor birkaç bölüm kaldı..ayrıca 46 dizisi yarıda kalmış bir proje oldu..kırgın çiçekler 2.sezonu başlayacak..bu arada 46 iyi bir diziydi tabiki bunu kabul ediyorum..bitmemeliydide onuda söyleyeyim..ancak şunuda unutmayın dizi fazla rağbet görmediği gibi fazla bölümde sürmedi..şimdi sırf bu yüzden diss atmanız bana saçma geldi açıkçası..
Benim aradığım adamlar gelse garanti bizde zaten ama gelmiyorla RBen kesin kullanacam zaten o yüzden en sona birakiyorum ama kesin olmayanlari bir kullandirin ondan sonra kullaniriz benim oyum haric 3 oya daha ihtiyac var su anda cünkü daha @Bully cigimde oy kullanacak
@destere eminim ki kırgın çiçeklere verecek
46'ya oy verenler:
%10 46 izleyicisi
%90 kç antisi
Başka açıklaması yok )))
@cevaa @HachiKo @baranelif oy kullanmayı unutmayın
Bul getir o zaman kankaBenim aradığım adamlar gelse garanti bizde zaten ama gelmiyorla R
Vadiyi izleyen kesim kardeşler,abiler,dayılar,amcalar ve dedelerdirVadiyi de kendini kabadayı sananlar izliyor
La bulabilsem bu kadar çağrıda bulunmamBul getir o zaman kanka
He canım kesinVadiyi izleyen kesim kardeşler,abiler,dayılar,amcalar ve dedelerdir
O zaman arka sokaklar direk 1.olması lazım Nasıl mantık bu ?
bu anlattıklarımdan bu sonucu çıkarman çok şaşırtıcı..ben açıklamamda şunu söyledim..46 dizisinin yarıda kalmasına üzülmüş bir kişiyim..çünkü o dizininin eksik bölümlerini izleyecektim..işin özü şu 46 ya karşı benim bir kinim yok tam tersi diziyi destekliyordum ama sadece bu eşleşmede kırgın çiçeklere oy kullandım diye diss attınız..sizin kırgın çiçekler için antiliğiniz bulunuyor..sen bully ile öbür bazı arkadaşlar.O zaman arka sokaklar direk 1.olması lazım Nasıl mantık bu ?
Kaideler NETTİRLa bulabilsem bu kadar çağrıda bulunmam
He canım kesin
2side izlemediğim diz. Madem ki etiketledin hemen kırgın çiceklere oy vereyim. Ben zaten kırgın çiçekler fanıyım felan vs Verdim oyu@RüzgarGülü sen KÇ sevmez miydin Bak Meral var Eylül var
Senin elin kolun uzundur bulursunLa bulabilsem bu kadar çağrıda bulunmam
He canım kesin
Bu sezon izleyelim beraber2side izlemediğim diz. Madem ki etiketledin hemen kırgın çiceklere oy vereyim. Ben zaten kırgın çiçekler fanıyım felan vs Verdim oyu
Diss atarak eğleniyoruz ne kinimiz olacak ?bu anlattıklarımdan bu sonucu çıkarman çok şaşırtıcı..ben açıklamamda şunu söyledim..46 dizisinin yarıda kalmasına üzülmüş bir kişiyim..çünkü o dizinini eksik bölümlerini izleyecektim..işin özü şu 46 ya karşı benim bir kinim yok tam tersi diziyi destekliyordum ama sadece bu eşleşmede kırgın çiçeklere oy kullandım diye diss attınız..sizin kırgın çiçekler için antiliğiniz bulunuyor..sen bully ile öbür arkadaşlar.
Elimizden geleni yapıyoruz kankaSenin elin kolun uzundur bulursun
2 kisi daha bul simdilikBu sezon izleyelim beraber
Fark 1'e indi bastırın gençler