19 eylül olur hem yeni sezon acılısi hem de daha iyi olmaz miTam karar vermedik asgsafag kanalın pazartesileri boş ve tüm kanallarda da ciddi rakip yok. 19 eylül yada 26 eylül planlardaki hedefimiz![]()
19 eylül olur hem yeni sezon acılısi hem de daha iyi olmaz miTam karar vermedik asgsafag kanalın pazartesileri boş ve tüm kanallarda da ciddi rakip yok. 19 eylül yada 26 eylül planlardaki hedefimiz![]()
Büyük ihtimal öyle olur. Kanal D'deki yeni diziye seyirci kaptırmamak gerek. Atv ve Star da o gun başlatır dizileri hem.19 eylül olur hem yeni sezon acılısi hem de daha iyi olmaz mi
Neymiş. Kim dedi? Toplantı da show tv'yi temsilen @mrt-06 da o mu dedi asagsfagaaDizinin yayın tarihi de belli olmus.![]()
Sendrn daha iyi Ay Yapim haberleri duyabiliyorum. Akşama doğrulatirsam açarım.Büyük ihtimal öyle olur. Kanal D'deki yeni diziye seyirci kaptırmamak gerek. Atv ve Star da o gun başlatır dizileri hem.
Neymiş. Kim dedi? Toplantı da show tv'yi temsilen @mrt-06 da o mu dedi asagsfagaa![]()
Akşamı bekleyinNeymiş![]()
O haber kaynaklarına da ben haber uçuruyorum sus bakimSendrn daha iyi Ay Yapim haberleri duyabiliyorum. Akşama doğrulatirsam açarım.
Akşamı bekleyin![]()
12 sinde başlamalı bence diğerlerinden bir hafta önce başlasa güzel olurSendrn daha iyi Ay Yapim haberleri duyabiliyorum. Akşama doğrulatirsam açarım.
Akşamı bekleyin![]()
Gurban bayramı var.12 sinde başlamalı bence diğerlerinden bir hafta önce başlasa güzel olur![]()
Zaten başarımızı kıskandılar agb de ilk biz hedef gösterildik@Forumdash ne diyorsun deneklere tanıtım gönderip tutturalım mı diziyi![]()
Soldaki kimÇağatay Ulusoy ve Bensu Soral'lı ilk kare gelmiş.
![]()
@xemrexxx @denizz19 @ozgur2113 @Bully @Forumdash @eskici @cookies @Yiğitt @Çiğdem- @Billy Kane @MayısKralı @batuhankaralar @turkuazz @DarkLeqenD @mrt-06 @Doğu @Jonsnow @gizem ak @ihearyourvoice @Canol
Emir'in Yolu'nda saçını kazıttı, Medcezir'de AFK dönemine döndü, Delibal'da saçını iyice uzattı, burada da tekrar Emir'in Yolu imajına dönmüş tanıyamadım ciddenÇağatay olması lazım.![]()
Çağatay Ulusoy ve Bensu Soral'lı ilk kare gelmiş.
![]()
@xemrexxx @denizz19 @ozgur2113 @Bully @Forumdash @eskici @cookies @Yiğitt @Çiğdem- @Billy Kane @MayısKralı @batuhankaralar @turkuazz @DarkLeqenD @mrt-06 @Doğu @Jonsnow @gizem ak @ihearyourvoice @Canol
Tek kelimeyle muhtesemBensu Soral harika duruyor.![]()
Konuda forumunu göremeyince fark etmemişim kusura bakma lütfen. :/aseratcığımm bir dahakine benide etiketlermsiin
Konuda forumunu göremeyince fark etmemişim kusura bakma lütfen. :/