- Reaksiyon puanı
- 51,338
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Yok ya, kalsın. Alışmak zor.Gayet güzel duruyordu ama bi değiş istersen uzun zamandır yenilik yok forumda
Yok ya, kalsın. Alışmak zor.Gayet güzel duruyordu ama bi değiş istersen uzun zamandır yenilik yok forumda
1x8 (Sezon Finali)
Sezon finali yazdım ama umarım finaldir. Gerçi açık kapı da var ama bence ikinci sezon olursa ilk sezonun gerisinde kalacağı kesin.
Açıkçası katilin kim olduğunu hiç merak etmedim. Konu daha çok Naz'ın suçlu mu suçsuz mu olduğuydu. Ona da açıklık getirmediler belki ama suçsuz olduğuna kesin gözüyle bakıyorum ben. Zaten kız normal bir kız değildi. Başında bela olduğu çok netti ve davranışları falan her şeyi çok tuhaftı. Naz'ın onu öldürmesi için de herhangi bir sebep yoktu. Yani suçsuz bir insanın aklanma sürecini izlemiş olduk dizide. Bunu yaparken de en masum gözüken kişinin bile farkında olmadan yanlışlıklar içine düşebildiğini gördük. Naz'ın gerçekten o gece yaptığı pek çok hatalı şey vardı. Uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu da farklı bir açıdan gördük tabii.
Son dönemde izlediğim en kaliteli televizyon işlerinden biriydi.
9- /10
Arkanızdan birileri mi koşturuyor bu ne acele.
Outcast'a artık.Diyene bak Stranger Things'e ben daha başlayamadan 2-3 günde ham yaptın yuttun diziyi be
S01B08 (Final)
1- Diziyi neden 9 bölüm yapmamişlar? Pilot bölümdeki 18 dk ilefinal bölümündeki 40dk ile 1 saatlik bölüm daha cıkıyor
2- Dizi ilk bölümün heycanını son bölümle veremedi.
Naz suçsuzdu, orda hemfikirizdir. Nazın değişimlerini gördük ok tmm. Benim anlamadiğim avukatı, Naz'dan daha çok göstermeleriydi. Sebep neydi? Son bölüm bile onun hastaliğiyla boğuşmasını gördük. Kedi olayı da bende muamma kaldı.
Son 4.bölümden sonra tüm şüpheliler bölümlerde incelendi. Son bölüme yeni süpheli eklendi. Bu şüpheliyi de muallakta bıraktılar yaa neyse....
3- İkinci sezon olmasın. HBO illa 2.sezon yapacam diyorsa başka suç-dram-gizem türünde bişeyler yapsın.
Bölüme puanım 7.5'ten 8/10
Genele 8.5/10
Avukat dizinin ana karakteriydi. Bu bir dedektif dizisi değil avukat dizisiydi çünkü ve ana karakterinin avukat olması gerekliydi. Zaten projenin ilk aşamaları James Gandolfini'nin yeni dizisi, Robert de Niro'nun dizisi diye geçiyordu ve bunların adı avukat rolü için geçiyordu.
İlk bölüm öyle düşündürdü gerçekten, orada haklısın.ilk postta da dediğim gibi ben diziyi yakından takip etmiyordum. Aldiği puan neticisinde ve hbo kalitesinden listeme almiştim.
Dizinin pilot bölümü avukat dizisi gibi hissettirmedi. Suçsuz bir mahkumun üzerine kurulmuş gibiydi. Bana sorsalar ana karakter kim diye" mahkum" derim hemen. Sayılan isimler olsaymış projede ikna olurdum ama o avukatı oynayan adam benim için yardımcı ana karakter rolünde:/ Rolünün ağırlığını hissedeemedim. Zaten adamın hikayesi, suçu ispatlamadan çok hastalığıyla alakalıydı. Medikal drama gibi