İlk bölüm öyle düşündürdü gerçekten, orada haklısın.
o yuzden hep avukattan şüphe duydum. Gerçi oralarada yönlendirmediler değil
İlk bölüm öyle düşündürdü gerçekten, orada haklısın.
Şeyi sorcam1x8
''Birisinin yardıma ihtiyacı varsa ona tüm gücünle yardım et''
Umarım doğru yazmışımdır.
Naz sonunda özgür oldu. Cidden başında beri bir linç girişimi vardı adama. Bu yargı süreci çok hızlı ilerledi. Diğer şüpheliler bile tam incelenmemişti.
Aslında eleştiri yapacaktım birkaç konu hakkında ama yorumları da okuyunca eleştiri yapmam yersiz kalıyor.
Dizi gerçekten katil kim tarzında bir konu değil. Yani ben izlerken The Killing ile karşılaştırma yapıyordum. Çünkü başka şüphelileri de dizide gösteriyorlar ama ucundan gösteriyorlar sadece. Odak nokta Naz oluyordu. Haliyle The Killing le çok farklı bence.
Naz'ın kurtulmasına sevindim. İyi güzel ama açık kapı var sonuçta. O kızı kim öldürdü. Naz mutfakta nasıl uyandı. Yani 2.sezon olsa diyeceğim ama bütün bir sezonu da başka birisine ayırmazlar sanırım. Bilemiyorum Altan...
Genel yorum yapayım.
Pilot bölüm bugüne kadar izlediğim dizilerden en başarılı ilk 3 pilot bölüme girer o derece. Diziyi izlemek istemiyordum ama o ilk bölüm çok çok güzel olunca devamını getirdim. Film tadındaydı adeta.
Müslümanlık konuları filan ABD'de artık daha güzel bir şekilde gösteriliyor. Bence
sevindirici bu. Sezon boyunca Müslümanlara karşı kötü bir şey görmedim.
Ama Araplara karşı bir antipati var dizide. Bu konuda bende hak veriyorum onlara.
Dizide ki tüm oyuncularda çok iyiydi.
Finale: 8.0
Sezona : 8.0
@OzaN @Forumdash @sürgünüm @MasacRE-
Şeyi sorcam
katil kim tarzı değil demişsin ama karili merak etmişsin Killingte de bu tarz herkes incelendi filan
HmmmmAma ben belirsizliği sevmem. Yani her şey net olacak. Net bitecek.
2.Sezon olsun ya. Böyle bitmesin.
Senin kedi olayın bu arada açıklanmış.. Bana mantıklı geldi.
egzama ve kedi mevzuları üzerine;
avukat stone’un egzamasının kaynağı tamamen psikolojik. o yüzden ne kullanırsa kullansın geçmedi. ona iyi gelen şey aslında alerjisi olduğunu sandığı kediydi. kediden nefret ediyor gibi gözükse de aslında ona duyduğu merhamet ve sevgi duygusu ve onu ölümden kurtarmanın verdiği huzur avukata iyi geldi ve kediyi eve aldığı anlarda iyileşme belirtileri gösterdi. geri verdiği zamanlar da ise hastalık nüksediyordu. buradaki metaforik anlamlara da bakmak lazım. muhtemelen egzama mevzusu, iyileştirmek adına kullanılan farklı yöntemleriyle, yöntemleri kullanan mercilerin farklı ve birbirinden yanlış düşünce yapılarıyla, ne olursa olsun iyileşme belirtisi göstermeyip her defasında daha kötüye gitmesiyle amerikan adalet sistemini temsil eden bir metafordu. kedi ise masumiyeti, dolayısıyla da naz’ı temsil ediyordu. avukatın egzama olmasına yol açan ruhsal bunalımlarının sebebi, ailesel problemleri ve en çok da şimdiye kadar hep gerçek ve genelde adi suçluları temsil etmiş olmasıydı. naz’ın davasıyla ilgilenerek masumiyet karinesinin önemini bir daha idrak etti ve aslında masum göçmen bir çocuğun amerikan adalet sisteminin önyargılarla dolu çarkları arasından kurtulmasına yardım ederek iç huzuruna kavuştu.
Kaynak ekşi
Dizide verilmek istenen çok mesaj var.Hmmmm
psikolojik olaysa olabilir. Ama çinli adamdan aldiği ilaçla aynı döneme gelmesi de ayrı enteresanlık