Kanal D Hayat Şarkısı - Dizi Yorumları

İki söz vardır bilir misin ?
Birincisi Alpişim seni kırcağıma kafamı kırayım daha iyi.

2. si Kurabiyeler kırılınca tadı çıkmıyor yemenin... 😉
hahah ayy sen hayat şarkısını bende seviyor sevmiyoru izleyelim herkes mutlu mesut yaşasın işte cnm :A

Bu dizinin forumda bu kadar az yorum alması acayip garip. Ben izlemediğim bölümleri bitirdim, zaten 4-5 eksiğim vardı. Kesinlikle o kadar entrikanın içinde 'bizden' olmayı başaran karakterler çıkartmış Mahinur Ergun, Cem hariç tüm karakterler inandırıcı, oyunculuklar muhteşem burada da Cem Karcı'ya şapka çıkarmak lazım. Özellikle Seray Gözler, Ahmet Mümtaz Taylan, Burcu Biricik ve Olgun Toker oyunculuğun kitabını yazıyorlar.
Sezon finali çok çok güzel değildi ama iyi bir bölümdü. Hülya'yı iyice köşeye sıkıştırdılar bakalım ne olacak?

Bu dizinin forumda bu kadar az yorum alması acayip garip. Ben izlemediğim bölümleri bitirdim, zaten 4-5 eksiğim vardı. Kesinlikle o kadar entrikanın içinde 'bizden' olmayı başaran karakterler çıkartmış Mahinur Ergun, Cem hariç tüm karakterler inandırıcı, oyunculuklar muhteşem burada da Cem Karcı'ya şapka çıkarmak lazım. Özellikle Seray Gözler, Ahmet Mümtaz Taylan, Burcu Biricik ve Olgun Toker oyunculuğun kitabını yazıyorlar.
Sezon finali çok çok güzel değildi ama iyi bir bölümdü. Hülya'yı iyice köşeye sıkıştırdılar bakalım ne olacak?
Aslında ben yorum yapardım, ama doğrusunu söylemek gerekirse üşendim. :A

Bu arada yorumlarına da sonuna kadar katılıyorum, umarım ikinci sezon da kaliteli olur. :)

Hayat şarkısı izlediğim bölümlerin yorumları 1.inci bölüm sıkıcıydı
3.üncü bölüm güzeldi :Z7 inci bölüm süperdi :Z12 inci bölüm efso
13 üncü bölüm sıkıcı 14 fena değil 18 güzel az izledim 40 dk 19 çok iyi 20 bölüm güzel 21 başları boş sonları çok iyi sezon finali ise kötüydü beğenmedim bu akşam yeni bölümü bekliyoruz :oley: