hahah ayy sen hayat şarkısını bende seviyor sevmiyoru izleyelim herkes mutlu mesut yaşasın işte cnmİki söz vardır bilir misin ?
Birincisi Alpişim seni kırcağıma kafamı kırayım daha iyi.
2. si Kurabiyeler kırılınca tadı çıkmıyor yemenin... 😉
hahah ayy sen hayat şarkısını bende seviyor sevmiyoru izleyelim herkes mutlu mesut yaşasın işte cnmİki söz vardır bilir misin ?
Birincisi Alpişim seni kırcağıma kafamı kırayım daha iyi.
2. si Kurabiyeler kırılınca tadı çıkmıyor yemenin... 😉
bu diziler hangi ara çıktı piyasaya hiç haberimiz yok
sen o sıralar kış uykusundaydın totonda @Çiğdem- ler uçuşuyordubu diziler hangi ara çıktı piyasaya hiç haberimiz yok![]()
iyi durumdaymışım o aralarsen o sıralar kış uykusundaydın totonda @Çiğdem- ler uçuşuyordu))
Aslında ben yorum yapardım, ama doğrusunu söylemek gerekirse üşendim.Bu dizinin forumda bu kadar az yorum alması acayip garip. Ben izlemediğim bölümleri bitirdim, zaten 4-5 eksiğim vardı. Kesinlikle o kadar entrikanın içinde 'bizden' olmayı başaran karakterler çıkartmış Mahinur Ergun, Cem hariç tüm karakterler inandırıcı, oyunculuklar muhteşem burada da Cem Karcı'ya şapka çıkarmak lazım. Özellikle Seray Gözler, Ahmet Mümtaz Taylan, Burcu Biricik ve Olgun Toker oyunculuğun kitabını yazıyorlar.
Sezon finali çok çok güzel değildi ama iyi bir bölümdü. Hülya'yı iyice köşeye sıkıştırdılar bakalım ne olacak?
iyi durumdaymışım o aralar) diziyi kaçırdığıma üzülmedim
![]()
hahah ayy hiç sorma tuhaf tuhaf diziler türedi vlla iyiki yabancı dizilerimiz varsen o sıralar kış uykusundaydın totonda @Çiğdem- ler uçuşuyordu))
Kiz sensin tuhaf ucube seni.sshahah ayy hiç sorma tuhaf tuhaf diziler türedi vlla iyiki yabancı dizilerimiz var![]()
bu kadın bir efsanedir, lütfen bu sıfatla küçümseme40 yıl düşünsem bir Bu Tarz Benim yarışmacısıyla aynı fikirde olacağım aklıma gelmezdi ama kadın kaliteden anlıyormuş. Zaten Benim Adım Gültepe'yi de beğenmişti zamanında.@-potterhead- @xemrexxx
Zaten o tweetlerden sonra saygı duymaya başlamış olabilirim.bu kadın bir efsanedir, lütfen bu sıfatla küçümseme![]()
Hülya başarır o bizim Hülya mızYeni bölüm fragmanımızla piyasadaki tüm dizilere en alasından ders veriyoruz.
@-potterhead- @xemrexxx @ozmoturk
Hülya'mın üzülmesi mi seni güldürüyor melun?@xemrexxx
Yeni bölüm fragmanımızla piyasadaki tüm dizilere en alasından ders veriyoruz.
@-potterhead- @xemrexxx @ozmoturk
Hülya'mın üzülmesi mi seni güldürüyor melun?@xemrexxx