Sen de izleyeceğim dedin, söz verdin hatta.hahah hiç birşey anlamadım tabikidebu gece yatmadan önce izlerim @Yiğitt ise ana okul dizisi izlesin çiçek böcek
![]()
Sen de izleyeceğim dedin, söz verdin hatta.hahah hiç birşey anlamadım tabikidebu gece yatmadan önce izlerim @Yiğitt ise ana okul dizisi izlesin çiçek böcek
![]()
o sözüm oyuncuları görmeden isimlerini duymadan önceydi beyefendiSen de izleyeceğim dedin, söz verdin hatta.Lafını dönmesin, izle yorum yap
![]()
Sihirli Annem'i öven birisi buna bayılır, valla dostluğumuz hatrına özelden söz vermiştin. Ben anlamam.o sözüm oyuncuları görmeden isimlerini duymadan önceydi beyefendi![]()
![]()
![]()
ne özeli bee tanıtım çıkmadan izleyebilirimd emiştim ciddi bir dizi yapıyorlar sandım zaten bodrum masalı konusunada baktım güzel diyen yorum hiç yokSihirli Annem'i öven birisi buna bayılır, valla dostluğumuz hatrına özelden söz vermiştin. Ben anlamam.![]()
Yok artık, twitter'daki yorumlara bak herkes beğenmiş.ne özeli bee tanıtım çıkmadan izleyebilirimd emiştim ciddi bir dizi yapıyorlar sandım zaten bodrum masalı konusunada baktım güzel diyen yorum hiç yok![]()
Sizin oğlan. Ece konuşurken uyuyakaldi sen ya da @Çiğdem- olsaniz oğlan gitmişti ama ece temiz kalpliYok artık, twitter'daki yorumlara bak herkes beğenmiş.
Taraflı bakma.
ben @denizz19 un yorumuna bakarım vlla o tweterdekielrde öyle yapsınlar diziden hatta hayattan soğurlarYok artık, twitter'daki yorumlara bak herkes beğenmiş.
Taraflı bakma.
reklamdamı digitürk playdan bakayım sonuna
son reklama girdi pc ye geçtim son shaneyi tekrar eder ve biterreklamdamı digitürk playdan bakayım sonuna![]()
açtım söylemeden bitmez umarımson reklama girdi pc ye geçtim son shaneyi tekrar eder ve biter![]()
Uleyn ndn izlemedin .ss digiturk playden izleyebilrdinaçtım söylemeden bitmez umarım![]()
Hsjsnsjsjsj aynen kız bi bulamadı suyu kaç saat sonra geldi