kız keşke demekle olaydı senin üstüne atom bombaları atmaları lazımdı ben hep diyorumKerem'e çarpaydı keşke.![]()
büyülerin ters tepti![]()
hafızasını yitirirse al sana cümbüşKerem'e çarpaydı keşke.![]()
Ay sakın, Rengarenk dizisine çevirirler.hafızasını yitirirse al sana cümbüş![]()
![]()
![]()
hafızasını yitirirse al sana cümbüş![]()
![]()
![]()
Kanal D sitesinden dizi izlemek işkence, o nedenle televizyondan Bodrum Masalı'na bakacağım. Netten de buna.@Çiğdem- @Yiğitt bu akşam izliceniz mi? bakın söyliyim @destere sizin oğlana göz koymuş ben bunu traş eder kullanırım diyor ona görepamuk prensesin kötü kalpli üvey annesi @vadikızı da pusuda
@cookies @MayısKralı
Ekli dosyayı görüntüle 51524
Ben kanald dizilerini başka sitelerden izliyorum sitesi işkrnce olduğu içinKanal D sitesinden dizi izlemek işkence, o nedenle televizyondan Bodrum Masalı'na bakacağım. Netten de buna.![]()
babam maç izleyecekmiş galiba@Çiğdem- @Yiğitt bu akşam izliceniz mi? bakın söyliyim @destere sizin oğlana göz koymuş ben bunu traş eder kullanırım diyor ona görepamuk prensesin kötü kalpli üvey annesi @vadikızı da pusuda
@cookies @MayısKralı
Ekli dosyayı görüntüle 51524
ben izleyemedim malesef nasıldı bölümSüreyyanin zor anlari![]()
Çok eğlenceli gidiyor ece merti limon keremi dolmalik biber yapti ikisini karşilqştirdi iyi olana çilek verdiben izleyemedim malesef nasıldı bölüm![]()
hahah hiç birşey anlamadım tabikideÇok eğlenceli gidiyor ece merti limon keremi dolmalik biber yapti ikisini karşilqştirdi iyi olana çilek verdi![]()