Normalde dizilerde 2 sayfa konuşursun, yarışmaya geldiğinde her sonucun ardından 2-3 mesaj yazıp kaçıyorsun.@Çiğdem- sahnede erkekte oldugu icin puani 1 den 2 cikarmis buna da sükür
Normalde dizilerde 2 sayfa konuşursun, yarışmaya geldiğinde her sonucun ardından 2-3 mesaj yazıp kaçıyorsun.@Çiğdem- sahnede erkekte oldugu icin puani 1 den 2 cikarmis buna da sükür
Her sonuctan sonra kac mesaj yazmami bekliyorsun tesekkürler ya da olmamis deriz o kadar baska ne diyecez bunlari diyene kadar yeni sonuc geliyor zatenNormalde dizilerde 2 sayfa konuşursun, yarışmaya geldiğinde her sonucun ardından 2-3 mesaj yazıp kaçıyorsun.
Burada olmasa da yeni dizi yazdığımda desteklerini bekliyorum. Malum @denizz19 ve @MayısKralı'nın dizilerini öyle şişiriyorsun.Her sonuctan sonra kac mesaj yazmami bekliyorsun tesekkürler ya da olmamis deriz o kadar baska ne diyecez bunlari diyene kadar yeni sonuc geliyor zaten
Benim dizime şişik diyenin ağzını yırtarımBurada olmasa da yeni dizi yazdığımda desteklerini bekliyorum. Malum @denizz19 ve @MayısKralı'nın dizilerini öyle şişiriyorsun.
teşekkürler @vadikızı iyi puanVerdiği puanla @papuleoo'nun kankaları arasında yerini sağlamlaştıran @vadikızı'nın oylarını görüyoruz.
9 - Arka Sokaklar
8 - Adını Feriha Koydum
7 - Behzat Ç.
6 - Uçurum
5 - Kara Sevda
4 - Avrupa Yakası
3 - Aşk Yeniden
2 - Tatlı Küçük Yalancılar
1 - Yalancı Yarim
@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @eskici @Mr.At @ozgur2113 @turkuazz @xemrexxx
Ama en çok yorumu da sen ve @eskici yapıyor, bunu inkar edemezsin.Benim dizime şişik diyenin ağzını yırtarım
Her türlü destegimi veririm rahat olBurada olmasa da yeni dizi yazdığımda desteklerini bekliyorum. Malum @denizz19 ve @MayısKralı'nın dizilerini öyle şişiriyorsun.
Ne yani şişik değil mi Şişik değilse benim dizim nasıl yarım reyting alıyorBenim dizime şişik diyenin ağzını yırtarım
Oyuncumla sohbet ediyorum sana ne Her yorumumuz diziyle ilgili fikirlerAma en çok yorumu da sen ve @eskici yapıyor, bunu inkar edemezsin.
Bu arada profil fotoğrafım muhteşem değil mi?
Sağlam senaristliğimden kaynaklı. Sizin gibi ucube senaryo yazmıyorum ben her kitleye hitap ediyorum.Ne yani şişik değil mi Şişik değilse benim dizim nasıl yarım reyting alıyor
Demek benim senaryoma ucube dersin görüşürüz bakalımOyuncumla sohbet ediyorum sana ne Her yorumumuz diziyle ilgili fikirler
Sağlam senaristliğimden kaynaklı. Sizin gibi ucube senaryo yazmıyorum ben her kitleye hitap ediyorum.
İkinci soruma cevap vermedin.Oyuncumla sohbet ediyorum sana ne Her yorumumuz diziyle ilgili fikirler
Sağlam senaristliğimden kaynaklı. Sizin gibi ucube senaryo yazmıyorum ben her kitleye hitap ediyorum.
çok teşekkürler @ozgur2113 iyi puanSırada yer aldığı yarışmaya tek bir yorum yapmayarak hayal kırıklığına uğratan @ozgur2113'ün oyları var.
9 - Uçurum
8 - Tatlı Küçük Yalancılar
7 - Avrupa Yakası
6 - Ezel
5 - Kara Sevda
4 - Adını Feriha Koydum
3 - Yalancı Yarim
2 - Behzat Ç.
1 - Arka Sokaklar
@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @eskici @Mr.At @papuleoo @turkuazz @vadikızı @xemrexxx
Yok emek veriyorsun Allah'ın var şimdi Ama genel kitleye hitap edemiyorsun biraz sönüksün bu konudaDemek benim senaryoma ucube dersin görüşürüz bakalım
Güzelİkinci soruma cevap vermedin.